De Boer: ‘Ik denk dat wij feyenoord heel erg pijn kunnen doen’

0322ajax-ado_deboer

Frank de Boer zal woensdagavond met Ajax aantreden in een volle kuip om het in het bekertoernooi op te nemen tegen feyenoord. Voor de trainer is het duidelijk dat hij met Ajax de beker wil winnen want dat is De Boer sinds zijn aanstelling als hoofdtrainer bij Ajax nog niet gelukt. Dat er dan moet worden afgerekend met de ploeg die samen met Ajax de koppositie deelt in de Eredivisie ziet De Boer als een mooie test.

‘Het mag duidelijk zijn dat ik die beker wil winnen dit seizoen en dus zullen wij feyenoord moeten verslaan. De belangen zijn dus groot woensdagavond en daarom zal ik ook niet veel gaan wisselen in het elftal. Zoals afgesproken keept Diederik Boer in de bekerwedstrijden en heb ik Jairo Riedewald rust gegeven omdat er nog meer zware wedstrijden zitten aan te komen. De laatste weken zit feyenoord in een goede periode en vaak doen ze de tegenstander pijn met lange ballen dus dat is iets waar wij alert op moeten zijn. Aan de andere kant ben ik van mening dat ook wij feyenoord veel pijn kunnen doen in hun eigen stadion maar dan zullen wij wel zo moeten spelen als in de tweede helft tegen Vitesse. Als wij woensdagavond een statement kunnen maken zullen we dat zeker niet nalaten’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

49 Comments

  1. Ajacied407

    Ik denk dat we Feyenoord een pak slaag moeten geven, omdat ze in zichzelf gaan geloven.

      1. De Ajacied

        Nou Frank laat het vanavond maar eens zien dat wij die kakkies pijn kunnen doen,
        Ben zéér benieuwd hoor
        Maar winnen doen we wel met cillessen op doel, met Boer ben ik er niet geheel zeker van, jullie? ⚽️⚽️

  2. slm020

    Doe ze dan ook maar pijn ! Heel veel pijn zelfs liefs met 3 a 4 doelpunten verschil 😉

      1. FrankiC

        Gemaakt omdat Vermeer en Cillessen toen gelijken waren. Verouderd. Tijd voor nieuwe afspraken. Vandaag nog.

  3. Kevke87

    Ja hahahah inderdaad, ik kijk heel erg uit naar morgenavond. kan niet wachten. ik hoop in elk geval op een topwedstrijd en heerlijk om zoals altijd weer te kunnen juichen in de kuip zoals gewoonlijk

    1. Tinus

      Ik weet niet of dit nou gepaste arrogantie is of overschatting van eigen kunnen….dit seizoen geeft tot nog toe niet echt vertrouwen. Ik zeg het dan maar: we krijgen het heel moeilijk daar. Met de juiste instelling zeker mogelijk maar laat het maar gewoon zien ipv al dat blablablabla

      1. BobbyHaarms

        Idd. Ik hoop dag ik ernaast zit maar die kakkies stralen aan alle kanten uit dat ze deze wedstrijd koste wat kost willen winnen, en die drive mis ik toch nog een beetje bij Ajax. Die Kuijt krijgt al tranen als ie droomt van een overwinning tegen ons..nou laat hem dan maar janken vanavond omdat ie weer verloren heeft…dus: 200% vanavond mannen, make us proud!

  4. AjaxStaff2015

    Laat maar zien, maar het kan ook anderom FdB je hebt al meerdere dingen gezegt wat niet is uit is gekomen . Succes Mannen

  5. bezemsteel

    Maarja zonder Cillessen, riedewald en klaassen dus. Dus eigenlijk is er best veel verandert. Hoop zo dat we winnen van die kakkerlakken

    1. FrankiC

      Laat Gudelj gewoon een linie zakken. (Serero, Bazoer Schone midden. Younes er voor bij en het komt goed.)

  6. FrankiC

    Volgens mij zijn alle posities bij Ajax beter bezet op de keeper na, dus daar zou ik nog maar een nachtje over slapen Frank. Onprofessionele afspraak die ontstaan is in een seizoen met 2 gelijkwaardige keepers.

  7. f-side64

    als ze zo spelen tegen fietstassen in de 2de helft word het 1-3 1-0 Kuijt 1-1 schone 1-2 hendriks 1-3 el ghazi

  8. Ajax nr 1

    Ohjee wat een grootspraak. Het is al zovaak gebeurd dit seizoen. We kunnen winnen maar wij hebben het gezien vooral in europa. We kunnen dit en hadden dat en stonden met lege handen.

  9. nick-afca95

    Oeffff zeg dit nou niet man. Als we straks keihard onderuit gaan zoals in europa en tegen pisvee sta je met zo’n uitspraak mooi voor lul

  10. nick-afca95

    Mijn oplossing voor de ontbrekende spelers is trouwens simpel. Johny voor Riedewald, Schöne voor Klaassen en achter Schöne Bazoer en Gudelj.

  11. pietprecies

    Heitinga dan ipv riedewald? Of gaat ie straks faalhaas viergever of Vd hoorn neerzetten?

    1. Zlatan

      Nee sorry geen Viergever ! Denk je dat je kan winnen ? Dan de sterkste opstellen , ook Sillissen

  12. Pascal tebberman

    Toy toy AFC Ajax zet hem op jullie kunnen het weet en denk goed wie je inzet Frank ???⚓️????⚽️?.

      1. Velibor

        Ja vantevorenwedstrijdbluf haha dat mag deze keer want zag gister die zedenpreker samen met zen coach behoorlijk babbels hebben op tv,in de pan hakken vanavond die lui en niks anders!

  13. Iamsterdam2015

    Hahahaha ja inderdaad ” Ajax nr 1″. Hadden dit dat zus zo. Als bergkamp, ling en finidi 30 jaar jonger waren stonden vanavond ook in de Kuip…. Als als als…….

  14. pietprecies

    Hopelijk geven we die kut kakkies 2x slaag in eigen huis. Dat zou gunstig zijn maar volgende week is nog belangrijker dan deze week als je het mij vraagt want Ajax presteert het anders wel weer om tegen Zwolle ofzo de beker uit te vliegen en de kakkerlakken even goed dus laat ze desnoods vanavond maar denken dat er wat te winnen valt en dat we ze dan volgende week 0-4 pak op de broek geven

  15. Iamsterdam2015

    Waar wacht fdb op met die wissels. Jezus Sinkgraven ga lekker ballen op pompen of zo!!!!! Mijn god?!?!?!! Ziet nou niemand van de Ajax leiding dat het de 2e helft niet draait?!?!?!?

  16. Iamsterdam2015

    Ik ben blij dat Ajax heeft verloren!!!!!!! Klinkt stom sorry mede Ajacieden maar hoop dat de boer eindelijk inziet dat hij het hele seizoen al de verkeerde keuZes maakt. ^*%*+%*# zooi!!!!!!

Comments are closed.