Roy in conflict met Ajax en zit in ziektewet

bryan_roy

Bryan Roy ontbreekt al een tijdje op de Toekomst waarbij de afgelopen tijd vragen werden gesteld of de jeugdtrainer nog wel werkzaam is voor Ajax. Navraag van Ajaxshowtime heeft uitgewezen dat Roy al vanaf augustus in de ziektewet zit wegens een conflict met de clubleiding,  waardoor hij niet ontslagen kan worden. 

Roy bracht eind 2014 een bezoek aan de Duitse grootmacht Bayern München, om daar de filosofie van de Catalaanse toptrainer Pep Guardiola te bestuderen ten behoeve van Ajax. Nadat Roy terugkeerde bij Ajax en zijn bevindingen voorlegde, ontstond er onenigheid. Roy is vanwege zijn geschil met het Technisch Hart van Ajax vooralsnog vertrokken. De 32-voudig international werkte tot zijn vertrek in augustus reeds dertien jaar in de jeugdopleiding van Ajax.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

36 Comments

  1. pietprecies

    Tsss doet er een wat met tactische bevindingen in het buitenland, voelen overmars en co zich weer op hun kleine pikkies getrapt, laat aub overmars, Wim jonk opkrassen, die menen alles te weten maar worden het nooit eens en maken de club kapot, weg ermee en zo snel mogelijk

  2. Cees1966

    Praatjesmaker die Roy en dan ook nog de ziektewet in gaan, geeft wel aan met wat voor type je te maken hebt. Snel afscheid van nemen.

  3. Remco425

    Roy schijnt een Cruijff adept te zijn, maar juist tijdens het bewind van Guardiola bij Barcelona heeft Cruijff daar afstand genomen en komt hij daar niet meer omdat hij de filosofie van het vele kopen niet steunt. Beetje tegenstrijdig van Roy dus.

  4. Kingerwin

    Wie er ook gelijk heeft in dit conflict, het is belachelijk om al vanaf augustus ziek thuis te blijven. Clubliefde ? In iedergeval niet bij dhr. Roy

      1. Mokumertje020

        Weet je wie dat heeft kasia bij Vitesse hij heeft zn contract verlengt tot 2020 en gaat daarna het bestuur in

  5. Gert Ajax

    Te weinig informatie in dit artikel om te kunnen beoordelen wie er fout zit.
    De een hier geeft de schuld aan Roy de ander aan overmars en jonk vind ik wel knap om vanaf de tribune te kunnen vertellen hoe het intern bij Ajax gaat.

  6. Jank

    Het zou beter zijn om eens naar elkaar te luisteren en elkaar met respect te behandelen en Niet gelijk de kop in de wind te gooien soms wat toegeven en soms wat pakken
    Het is voor ons Ajax Niet goed steeds die ruzie
    Eenheid maakt ons sterk !!!!

    1. Gert Ajax

      Helemaal met je eens Jank het is om te janken.
      Gewoon praten op een volwassen manier moet toch mogelijk zijn

  7. Joep

    Je mag natuurlijk een verschil van mening hebben. En dat is natuurlijk ook goed. Maar om dan ziek thuis te gaan zitten, is niet de oplossing. Er gebeurt altijd wel wat bij onze club. En het is inderdaad niet saai.

  8. jeroen81

    Ik vindt het een puinhoop van de bovenste plank bij ajax wordt er moedeloos van het voetbal is puinhoop en buiten het voetbal is de puinhoop nog groter dit komt lang nie goed zo een zooitje ongeregeld met elkaar

  9. Always4Ajax

    Ik denk dat we gewoon geen flikker weten wat zich werkelijk afspeelt en dat we net als de journalisten lekker lopen te gissen, oordeel geven en meningen hebben die nergens op gestoeld zijn. Zolang beide partijen geen openheid geven kan je er simpelweg niks van vinden. Daarbij komt, het is een interne kwestie.

  10. AfcaMikey

    binnenkort kunnen wij ons zelfs aanmelden voor jeugdtrainer enzo lol iedereen verkast

  11. Ricardo1903

    er speelt intern veel te veel . ik hoop dat hier snel een oplossing voor komt en de supporters de club blijven steunen ipv hen onvreden op diverse manieren te uiten want daar wordt de situatie ook niet beter van

  12. paullus

    Dat gelul ga je toch krijgen
    Al vele miskopen
    Het voetbal is al 3 jaar niet om aan tegluren
    Volgens mijn is dit nog maar het begin van alle narigheid die weer boven tafel komen

  13. Kingerwin

    Geen idee wie er fout zit in dit conflict, maar het is schandalig om vanaf augustus al “ziek” thuis te zitten

  14. Geroldkohlen

    moeilijk om hier wat over te zeggen, in het vorige artikel dacht ik dat het verhaal was dat hij meer wilde betekenen dan alleen maar techniek trainer zijn, nu hebben we weer een totaal andere verhaal?? maar als ik dit moet geloven vind ik het raar dat zijn bevindingen bij bayern niet te harte word genomen en dat daar een conflict over komt! werd er eerst niet gezegd dat we dezelfde weg wilde bewandelen als bayern???

  15. Ajax nr 1

    En dan maar roepen blijf achter je club staan. Zorg eerst maar dat er een club staat.

  16. Velibor

    Volgens mij botert het niet tussen die voorzitter en JC hoor en ja ok dat zal dan inderdaad wel over die aankopen gaan.

Comments are closed.