Ajax neemt na vertraagde vlucht maar afscheid van Sigthorsson in de kleedkamer

1004sigthorsson

Ajax heeft na afloop van Ajax – PSV afscheid genomen van Kolbeinn Sigthorsson. De spits nam in de kleedkamer van Ajax afscheid van zijn voormalig medespelers en ontving daarbij van Marc Overmars het Ajax-borstbeeld. Van het geplande afscheid in de rust van de supporters kwam niets terecht, omdat de vlucht van de aanvaller door de mist vertraagd was.

“Ik heb alleen de laatste 20 minuten kunnen zien”, aldus Sigthorsson op Ajax.nl. “Ik wil iedereen bedanken voor de mooie jaren bij Ajax. Ik heb hier vier jaar gespeeld, we zijn drie keer kampioen geworden. Het was voor mij een fantastische tijd. Ik blijf Ajax volgen en hopelijk kom ik hier nog vaak terug om de club te steunen.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

18 Comments

  1. Didron

    Had volgens mij ook anders opgelost kunnen worden…, maar ja… gedane zaken nemen geen keer. Net zoals de belabberde vertoning tegen pisvee… … … 🙁

  2. San Marco

    Ze hadden ook heel snel na de wedstrijd afscheid van hem kunnen nemen dit is respectloos naar Siggy toe! Dit verdient hij niet, hij heeft toch veel voor Ajax betekent!
    Kolbeinn bedankt voor alles!!!

    1. Remco425

      Vind ik ook. Alhoewel driekwart van het stadion leeg zal zijn, dat is nog beter dan dit.

  3. BobbyHaarms

    Hij heeft nog geluk dat hij maar 20 minuten hoefde toe te kijken. Voor ons duurde de kwelling liefst 93 minuten

  4. Vaantje

    Seizoenkaart gekocht voor € 475.- m’n collega wil het waarschijnlijk wel overnemen voor 350.-
    Thnx jullie aanbod.

  5. BobbyHaarms

    Maar dit verdiende Siggi niet! Laat oud spelers voortaan maar afscheid nemen in het supportershome mocht die er ooit nog komen. Daar krijgen ze dan tenminste het afscheid wat ze verdienen.

    1. Velibor

      Nounou Marc een Ajax borstbeeld je pakt wel uit mag dat wel van de aandeelhouders,wat een kneuterigheid .

Comments are closed.