Opstellingen Molde – Ajax

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het uitduel in de Europa League tegen Molde. In vergelijking met afgelopen zaterdag is er een wijziging in de selectie en begint Viktor Fischer in de basis in plaats van Amin Younes. Molde – Ajax begint om 21:05 uur.

Opstelling Molde: Horvath; Linnes, Gabrielsen, Forren, Rindarøy; Singh, Hestad, Hussain; Möstrom, Høiland, Hestad

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks; Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj; Anwar El Ghazi, Arek Milik, Viktor Fischer.

 

Related posts

164 Comments

        1. Iceman

          Mee eens wat een trieste vertoning schaam me voor om Ajax supporter te zijn deze moest gewonnen worden gezien de kanssen tjonge jong stelletje egotrippers ze gunnen de bal niet aan een andere die beter voor staat belachelijk echt triest voor woorden

    1. De Ajacied

      En wat een kut goal die 1-0 mag toch nooit vallen
      Verder speelt Ajax best had al 1-5 met de rust moeten staan

  1. Didron

    Uitgaan van onze eigen kracht! Zal een lastige wedstrijd worden, maar we winnen met 1-2!!! He he Ajax Goden, super Joden!!!

    1. Zlatan

      Wat een kansen , geen kracht achter !!!!! Erg , en laten staan die Milik ,WANT DAT IS GOED VOOR ZN ZELFVERTROUWEN . O o o o

  2. Geroldkohlen

    ik ben benieuwd weer eens vanavond! over de grens moet dit team maar eens met overtuiging gaan spelen! en dan hoop ik dat we winnen! onderschat dit team maar niet en klap er vanaf de 1ste minuut gewoon op! succes boys!

  3. pietprecies

    Wordt heel lastig voorspel ik, en als Ajax niet wint ligt dat volgens frank natuurlijk aan de kou, het kunstgras en het eten

    1. BobbyHaarms

      Het ligt aan het windje zegt Frank net. Nou, dan maar een poepie laten ruiken die Noren 🙂

    1. Geroldkohlen

      de fout begint op het middenveld! tete stond ook niet bij zijn man die hem erin tikte!

  4. knudde32

    ongelooflijk het op tienertoer kleuterklassen van meester frank weer binnen 10 minuten achter

  5. Rene1964

    Geweldig begin! Prachtige combinaties en de ene kans na de andere … jammer dat Molde een absolute Europese topclub is. Wat ontzettend slecht verdedigd zeg.
    K.t Riedewald pffff

    1. Rene1964

      Denk dat het dan toch weer een film gaat worden 🙁
      Ik geef het nog een kwartier.

  6. pietprecies

    En FdB achteraf weer roepen dat dit soort foutjes eruit moeten en afgestraft worden in Europa, allemaal achteraf gelul, en dan zeggen dat heitinga zo goed is maar hem niet opstellen…

      1. Litmanen

        omdat Riedewald ons ook al CL door de neus geboord heeft. Hij blijft elke wedstrijd te veel risico nemen, zoals Tete elke bal achteruit speelt.

        1. Geroldkohlen

          sorry hoor maar ben je de fout van veltman vergeten en veltman speelt langer dan riedewald en maakte nog beginners fouten in de cl vooronde dus je kan niet alleen riedewald de vinger wijzen! en verder moeten we er over ophouden deze discussie johnny komt voor geen beide speler in de basis! hoe jammer dat misschien ook is!

          1. Litmanen

            niet weer over Veltman beginnen, slaat nergens op. Riedewald maakt elke wedstrijd verkeerde keuzes. Dankzij hem en niemand anders verliezen we weer twee punten Europees. Kijk de wedstrijden er maar op na. Europees kost deze jongen ons een Gods vermogen.

          2. Geroldkohlen

            luister litmanen ja riedwald maakt fouten maar die maakt veltman ook en wie heeft er meer ervaring!! en ook hij heeft gefaald in de cl voorronde! maar jij wild dat gewoon toegeven en dat is zwak van jou! en verder ga ik er niet over beginnen weer want de verdediging is de enige dat een voldoende gehaald heeft vandaag! want ook riedewald heeft zich goed hersteld!

          3. -buitenkantje rechts-

            Geneuzel! Hij lijdt balverlies o het midden veld..vervolgens wordt er een bal voorgegeven terwijl er 4 spelers op de achterlijn staan en 1 van Molde die hem intikt.. Je moet je afvragen waarom balverlies op het middenveld steevast tot gevaarlijke situaties voor de Ajaxgoal lijden..

            Denk dan even terug aan de opmerkingen van JC over het spelen me een 10…

          4. Litmanen

            Tuurlijk zijn jullie het eens. Jammer dat Veltman die bal niet weg gaf, dan hadden jullie weer over manke Johnny kunnen beginnen

          5. Geroldkohlen

            nee het is dom balverlies van riedewald maar om dit in zijn schoenen te schuiven gaat te ver! fischer el ghazi milik hoeveel kansen hebben ze laten liggen! door niet te scoren heb je punten laten liggen, de verdediging heeft niet slecht gespeeld want riedewald maakt een fout en de rest van de verdediging stond te slapen bij die goal! johnny komt toch niet in aanmerking voornde basis helaas daar ben ik in ieder geval al over opgehouden, veltman heeft zich meer dan redelijk herpakt na de cl voorronde maar dat word ook wel verwacht van hem aangezien hij de routine is nu in de verdediging en hij moet nog veel beter worden, en dat is waarom vele kritisch zijn op veltman omdat hij na 5 jaar nu wel wat meer moet laten zien en gelden in een wedstrijd! maar nogmaals veltman speelt nu echt niet slecht, maar moet nu wel meer laten zien en ontpoppen tot een leider in de verdediging, en dat mis ik nog op dit moment, de enige verdediger die altijd nu een voldoende haalt is Dijks!

          6. -buitenkantje rechts-

            Anders begin jij weer ff over Tete.. Dat hij alle ballen terug speelt..

  7. Geroldkohlen

    pohh jammer van bazoer! kom nou eens op jongens molde is echt een tegenstander van niks!!!!

  8. pietprecies

    Milik past totaal niet in dit systeem, de moet aanvoer hebben, waarom dan geen 4-4-2 met Fischer en el Ghazi als tandem? Milik heb je geen hol aan als ie toch geen fatsoenlijke voorzet krijgt… Ohja en heitinga erin, volgens FdB is die nu fit dus waarom niet??

    1. Litmanen

      heeft El Ghazi vanavond 1 bal goed geraakt dan? zeg ff welke minuut, dan spoel ik ff terug

  9. Rene1964

    Hier moeten ze toch echt met 3 a 4-1 van kunnen winnen. Toch speelt ook Ajax vaak wat slordig! En die kansen moeten echt worden afgemaakt!!

  10. Rene1964

    Soms zie je echt zulk slechte dingen. Ongelooflijk zeg. Duurbetaalde profs!!!
    Milik erg matig, Klaassen onzichtbaar, El Ghazi ook

  11. Rene1964

    Het is echt dat Molde niveau De Graafschap is, maar als je zo tegen PSV speelt, ga je dit weekend echt niet winnen.

  12. Geroldkohlen

    tjonge jonge het had 1-5 moeten zijn en die back die steeds opkomt word ook niet aangepakt! het vizier staat echt niet op scherp! dit is echt een wedstrijd om vertrouwen op te doen naar aankomende zondag!

  13. AjaxBarcelona

    Nu wel duidelijk hoe beperkt Milik is. Puur en alleen effectief met voorzetten van de zijkant. In de combinatie niet balvast. In kaatsen niet zuiver. Twee toevallige voorzetten. Fisher in de spits en Younes erbij. Later Sjeune voor Klaassen.

  14. AjaxBarcelona

    Had Veltman dat bal verlies geleden waar het doelpunt uit kwam was hijnhier helemaal afgemaakt.

  15. Geroldkohlen

    heb van beide centrale verdedigers nu een paar hele goede lange passen zien geven, dat mag ook wel eens gezegd worden.

  16. Rene1964

    Onze duelkracht is zooooo … Pfff, slappe hap is het. Als je dit niet wint, is het echt triest.
    Keeper van hun kopen?

  17. Deusie

    slappe inzet afstraffen met naar het tweede zetten, evenals steeds de verkeerde kant opdraaien zodat je alles dichtdraait ipv opendraait

  18. Rene1964

    Klaassen, El Ghazi en Milik spelen erg matig zeg. Waarom Youness en Schöne er niet in?!

  19. -buitenkantje rechts-

    Het is natuurlijk onvoorstelbaar dat het nog 1-1 is.. Wat een kansen.. Milik onthutsend zwak

  20. Geroldkohlen

    man man el ghazi wat verkloot je die ballen! europees snijd het ook nog geen hout!

  21. Geenemotie

    We gaan zo de boot in. Mis echte bezieling. Is zo slap. Niet scherp. Millik en EL Gazi niet in de wedstrijd.

  22. StefanOne

    Wederom hebben ze geen idee wat ze aan het doen zijn……zo jammer dat de Boer er geen vlot spelend team van kan maken! Ze lopen er bij of dat ze een trainingspartijtje aan het doen zijn….

  23. Iamsterdam2015

    Je kan doe EL ghazi ook gewoon wisselen als hij uit vorm is. Is maar een idee hoor……

  24. -buitenkantje rechts-

    Frappant dat bijna ieder balverlies op het middenveld gevaarlijk is! Moet toch ff denken aan Cruijff en zijn opmerkingen over de nr 10..

  25. AjaxBarcelona

    Ik wens alle scheldkanonnen veel plezier de komende uren. Leef je uit. Onterecht, maar leef je uit. Ik ga ff niet meedoen. Oh ja, ik heb me prima vermaakt met de wedstrijd. Nog een paar minuten en dan lekker slapen. Doei doei.

  26. Geroldkohlen

    tjonge jonge el ghazi wat speelt hij slecht die bal kan je toch intikken of niet dan!

  27. Mauheb

    Pfffffffffffff weer ander half uur kommer en kwel!!!! Tjonge jonge jonge!
    Ajax-Pisvee 0-3! Dit word niks, die rot lampen knokken er wel voor tenminste!
    Wat een gepruts weer zeg, slap slap slap

  28. nicks

    Wat een gezeur hier zeg! molde hangt gewoon met 10 man voor het eigen doel. en spelen op de counter. volgens mij is het ajax dat het initiatief probeert te nemen! tuurlijk het kan nog vele malen beter maar kom op zeg ga eens achter je ploeg staan!

    1. PvL020

      Ben ik nou eens helemaal met jee eens Nicks. Maar sommige spelers waren onder hun niveau, gelukkig Celtic ook gelijk

      1. nicks

        Dank je wel! iedereen heeft natuurlijk recht op zijn mening, maar laat dat chagrijn eens wat weg! we hebben een jonge ploeg, proberen onze eigen koers te varen! dat gaat met horten en stoten! maar bovenaan in de competitie, door in de beker, nog geen verlies in Europa, dus kom op zeg allemaal!

      2. Jari1995

        Dat doet iedereen tegen Ajax. Fischer had moeten scoren en El Ghazi had gewisseld moeten worden. Dit is toch gewoon bullshit. How the fuck is Molde kom op man! Gewoon weer slecht begonnen, een goal die je nooit mag weggeven. Wederom slappe hap!!

        1. PvL020

          Niet slecht begonnen Jari, maar zeer slap, zoals vaker, van Riedewald. Verder speelde Ajax goed. Ik vind dat we moeten stoppen om Molde als nietsnut af te schilderen als ze met 1-3 winnen in Turkije. Wij doen maar of we Barca, Bayern of Real zijn. Ik denk dat we eens van dat beeld af moeten……

  29. afcamike

    halve finale europa league bereiken?! je overwinterd zo niet eens in europa…. wat een prutsers! als je zondag zo speelt word je met 4-0 van de mat gerolt door psv…. schaam je

  30. Hazez

    Gewoon triest dit ben er onder hand wel klaar mee … Als het niet meer loopt moet je wisselen maar dat doe je niet on de 80ste min

  31. Jari1995

    Word ik wel eens kwaad op Ajax.. Volgens mij ben ik niet de enige. Krijgen we straks weer als reacties dat de wind verkeerd stond en dat we geen grip op de wedstrijd kregen. Kom aub met wat beters, want die was wederom slappe hap!

  32. Danny25

    Wat onwijs slecht. Van te voren denk moet kunnen. Zie je molde spelen en al die kansen nou dat komt wel goed. Maar wat een afgang zeg el ghazi milik waar zijn die mee bezig. Keer wat er voor doen stelletje zondagsvoetballers! Lang positief gedaan maar nu is de maat vol!

  33. dioajax

    Het was gewoon ons avond niet…veel kansen maar geen doelpunt…en de wissels kwamen heel laat…te laat…beter 1 punt dan niks…maar tegen zo n club moet je winnen…el ghazi was vandaag gewoon drama…de laatste kans was 100% doelpunt…en nu psv…success…

  34. Geroldkohlen

    dit is echt heeel ernstig dat je tegen deze tegenstander geen vuist kan maken wat was dit slecht, el ghazi was verschrikkelijk slecht, riedewald heeft zich hersteld in de wedstrijd de verdediging was het beste vandaag, middenveld ook drama, milik is de weg kwijt en klaassen ook veelste veel balverlies en dan krijg je 100% kansen maak je ze niet pfff.

  35. Geenemotie

    Missen echt een goede spits. Blijft een probleem. Wissels k.. en te laat. Wie laat nu EL Gazi staan. Gaat om punten en niet om jongste elftal oid.

  36. nick-afca95

    Jezus gvd tyfus zooi zeg. Wat bizar slecht allemaal. Vooral je geld op de bank houden en spelers als Sanogo huren waar je geen fuck aan hebt en nog amper een minuut gespeeld heeft. Ja want dit gaat prima zo. Als t zo door gaat moet de kampioen van nederland in 2017 play offs spelen voor de CL. Hier word ik echt zwaar chagrijnig van!

  37. nick-afca95

    Het ergste is nog dat je keeper de beste speler is. Als je een goeie wedstrijd speelt is een middenvelder of een aanvaller dat maar de kwaliteit van die spelers was vandaag ver te zoeken

Comments are closed.