Jong Ajax in blessuretijd naast FC Oss

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond loon naar werken gekregen in de thuiswedstrijd in de Jupiler League tegen FC Oss. De Ajacieden knokten zich uiteindelijk naar een gelijkspel en dat was meer dan verdiend.

Jong Ajax speelde misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen maar keek na 65 minuten wel tegen een 0-2 achterstand aan. Een benutte strafschop van Hendriks in de 84ste minuut zorgde voor een spannend slot van de wedstrijd waarin El Azzouzi in blessuretijd de 2-2 tegen de touwen schoot. Met het gelijkspel blijft Jong Ajax overigens zestiende op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Owusu, Lartey Sanniez, Mirani (78. El Azzouzi), Dankerlui (89. Vissie), Clement, Warmerdam, Bakker, Muric, Hendriks, Acolatse