Twee goals Milik bij 8-1 zege Polen op Gibraltar

0815ajax-willem2_milik

Polen heeft maandagavond de kwalificatie-interland tegen Gibraltar met maar liefst 8-1 weten te winnen van Gibraltar. Ajax spits Arek Milik scoorde twee keer. In de 56ste en de 72ste minuut tekende hij voor respectievelijk de 5-0 en 7-0 van de Polen. De Ajax aanvaller speelde de volledige wedstrijd mee. Polen staat met nog twee duels te gaan tweede in de poule achter Duitsland. De Polen moeten Ierland, dat op twee punten achterstand staat, voor zien te blijven.

Related posts

20 Comments

    1. Remco425

      Tegen Gibraltar zijn alle goals afzonderlijk onbelangrijk, omdat je altijd weet dat er meer zullen volgen. Met andere woorden, Milik had het in jouw ogen deze wedstrijd nooit goed kunnen doen…

  1. ajaxpers

    Hij is een hele goeie spits en moet gewoon DE vaste spits van Ajax worden. Geef hem het vertrouwen en je krijgt de goals.

  2. BobbyHaarms

    En niet geheel onbelangrijk: Ongeschonden uit de wedstrijd gekomen dus fit terug naar
    Amsterdam

  3. Rene1964

    Wel balen dat NL de enige poule was met ultra sterke voetballanden! Alle andere poules waren een makkie geweest. (Just a joke hoor). Maar met Gibraltar, de Faroer Eilanden, Malta, Georgie en zo, hadden we het waarschijnlijk wel gered)!

Comments are closed.