Boilesen in gesprek met Genoa

0312dnjepr-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen krijgt waarschijnlijk alsnog zijn gewenste transfer. De Deen, die niet meer voorkomt in de plannen van Frank de Boer, is volgens De Telegraaf in onderhandeling met het Italiaanse Genoa. De ontwikkelingen rond Boilesen is goed nieuws voor aanvoerder Davy Klaassen. Ajax sprak reeds de wens uit het tot 2018 lopende contract van Klaassen open te breken, op te waarderen en te verlengen tot medio 2020. Hiervoor wil de club de transfersom van Boilesen of Serero gebruiken.

Bron: De Telegraaf

Related posts

84 Comments

    1. antonajax

      Hopelijk nemen ze hem over. Dan kunnen ze KLAASSEN z’n beloofde topsalaris gaan geven én z’n contract verlengen!

      1. rickert

        waarom moeten ze met het verlengen van zijn contract wachten op dit transfergeld… er staat genoeg op de bank… ik vind dat wat apart

      2. Ajacied1996

        Snap ik sws niet hoezo hij eerst weg moet! Ze hebben 100 miljoen op de bank kan je toch iemands contract mee verlengen???

        1. Beer van de Meer

          Misschien een max aantal contractspelers afgesproken? Misschien toch wel met wat beleid met je geld omgaan? Misschien ook nog ander plannen met het geld? Misschien geen echte openheid vanwege beurs genoteerd bedrijf? Oftwel, over het geld beslissen van een ander is makkelijk. Laten we het toch maar overlaten aan diegene die er ook verantwoordelijk voor zijn.

          1. Remco425

            Max aantal contractspelers snap ik, maar met contract verlengen komt er geen contractspeler bij

  1. BenitoAjax

    El Nico kan nu daar lekker gaan zeuren voor een hoger salaris. Ik denk ook dat hij daar ook gelijk aanvoerder wil zijn aangezien hij beter is dan de rest van de selectie. We zullen zien of Genoa akkoord gaat met zijn wensen.

  2. jessey1994

    werd tijd, speler die zn krachten overschat. heeft goede fases gekend maar niet lang genoeg vol gehouden.

    1. Jari1995

      Na zijn blessures toch nooit meer het niveau gehaald wat hij moest halen. Daardoor is hij de laatste 2 jaar door de mand gevallen.

      1. PvL020

        Omdat ook met dit geld een aanbieding wordt gedaan voor Klaassen, die tekent niet gratis bij ?

    1. antonajax

      Nee inderdaad, daar snap ik ook niks van. Heeft ons vorig seizoen bijna overwintering CL gebracht. Hij was/is wel een tijger hoor die moet niet weg!

      1. Fvanr

        Ja waarom moet serero weg?? De weinige speler met pit en gif in z’n spel vorige seizoenen. Veel betekend voor het team. Waarom????

  3. Toppertje

    Jezus wat een kneuterigheid. Eerst Boilesen en Serero verkopen om je aanvoerder en beste speler een salarisverhoging te kunnen geven? Met 100 mio op de bank kan dat niet waar zijn. Begrijp dat er op de uitgaven gelet moet worden maar dit beleid lijkt nergens op. Hoop dat het Telegraaf onzin is.

      1. Toppertje

        Dus een salarisverhoging van je beste speler hangt af van het verkopen van reservespelers? De hooguit paar ton salarisverhoging valt verreweg in het niet bij wat Ajax heeft. Het is goed dat ze niet in de positie van een aantal jaren terug willen komen maar m.i. slaan ze in dit geval echt door.

        1. Litmanen

          Helemaal mee eens. Meer dan honderdtwintig miljoen op de bank en het risico lopen dat voor drie ton meer een van je grootste talenten de deur uit loopt. Dat is geen beleid, dat is wanbeleid!
          Dat heeft niets met zuinig te maken, dat is risico lopen dat je nog verder in het Europese moeras wegzakt.

          Dit is het beleid van Schubbekutteveen 6!

          1. antonajax

            Nee de kans bestaat dat straks de hele selectie dit wil. Er is een bepaalde post voor salarissen en wil je iemand meer gaan betalen zal er ruimte vrij moeten komen. Zo simpel is het en op zon vlak word er niet gekeken wat er op de bank staat want dit is niet relevant aan hetgeen Ajax aan salarissen wil betalen.
            Kunnen betalen of willen betalen is hier het grote verschil denk ik

          2. Toppertje

            Voor sommige spelers hoor je verder te willen gaan dan bij anderen. Dus dat de heleDat mag dan niet afhangen van transgZo niet dan moet je duidelijk makenHet is onzin om de verhoging te koppelen aan transfers van anderen. veronde

          3. Toppertje

            Sorry drukte per ongeluk op verzenden. Waar het omgaat is dat als je bereid bent om een salarisverhoging te geven aan je sterspeler, dat in het geval van Ajax niet mag afhangen van transfers. Dat heeft niets te maken met of andere spelers dan ook een verhoging willen. Tuurlijk wil Ajax de totale salarispost onder controle houden maar dat lijkt me in dit geval echt nog geen probleem.

          4. antonajax

            Litmanen en Toppertje
            Het is maar goed dat jullie niet aan het roer staan bij Ajax maar de mensen die het nu doen.
            Anders was de 100-120 miljoen er allang doorheen verbrast. 1 jaar geen kampioen en het beleid is ineens niks meer?? Eerst nieuwe schoenen voor je je oude wegdoet is het spreekwoord. Eerst moet er dus geld (uit de SALARISPOT) vrijkomen voordat het kan worden uitgegeven!!! is helemaal niks triest aan maar ZEER VERSTANDIG!

          5. Toppertje

            Onzin. Misschien hadden we onder mijn leiding wel nog meer op de bank gehad en ook nog eens de 5e achtereenvolgende titel binnengehaald. Het huidige kruideniersbeleid ontstijgt niet het niveau van een gemiddelde speeltuinvereniging. Ondernemen is ook risico’s nemen en soms gaat de kost voor de baat uit. Het bedrag voor een salarisverhoging van Klaassen staat in geen enkele verhouding tot het vermogen van Ajax en een eventueel risico. Ik heb nooit gesteld dat Ajax onverantwoorde risico’s moet nemen en m.i. is hier ook geen sprake van.

        2. f-side64

          dit item gaat toch over boilessen en niet over het beleid of het verkopen/verhuren van andersen en serero

          1. Toppertje

            In het volledige artikel van de Telegraaf staat dat het contract van Klaassen opgewaardeerd kan worden als het salaris van Boilesen en Serero beschikbaar komt. Hoe triest.

          2. f-side64

            dat is zeker triest andersen en boilessen verkopen kan ik nog wel begrijpen maar serero verhuren is een goede optie maar 1 snap ik niet waarom sinkgraven en Gudelj gehaald ipv een spits erbij want sanogo voegt ook nx toe en over youness laat ik me niet uit

  4. Didron

    Ben benieuwd hoelang e.e.a. gaat duren. Hoe eerder hij weg is, hoe beter. Voor hem en voor ons aller Ajax.

  5. pietprecies

    Helaas nooit uit de verf gekomen maar komt ook helaas fysiek te kort voor verdedigend werk. Ik vraag me ook af of Italië wel een verstandige keuze voor hem is, denk dat hij meer gebaat is bij technisch en combinatiespel maar afgezien daarvan hij komt gewoon te kort, die komt op de bank en wordt dan nog een paar keer verhuurd en dat was dat

  6. Mooi

    Nu wil Klaassen verlengen dat is erg goed nieuws door het verkoop van Boilesen ,krijgt hij er niet veel salaris bij want Boilesen gaat voor een appel en een ei weg .

    1. FdB=Ajax

      Wat dacht je van het salaris van Boilesen? Daar kun je dus de salarisverhoging van Klaassen van betalen.

      1. Remco425

        Daar kan je zn salaris mee verdubbelen, want Boilesen zat 1 stap verwijderd van het plafond

  7. Remco425

    Zou het dan toch?

    Ik snap alleen de koppeling tussen Boilesen en Klaassen niet. Het salaris van je beste speler zou nooit mogen afhangen van de verkoop van een overbodige speler.

  8. toon61

    centen neukers zijn het , en dat met meer dan 100 miljoen op de bank , ook erg leuk voor klaasen , dat motiveert ook .

  9. Hika77

    Laat hem alsjeblieft oprotten en ik wil er dan niks meer over lezen op dit forum.
    Voor Klaassen is het alleen maar positief nieuws. Vind hem dit seizoen veel strijdlustiger. Een echte aanvoerder

  10. Velibor

    Dat er nog geen interesse is voor Klaassen snap ik niet want das toch 1 vd beteren en boilesen tja hoop dat het hem goed gaat aan de andere kant vd Alpen.

  11. Beer van de Meer

    Merendeels ongelooflijk dom gelul zonder enig inzicht. Lekker hoor zo’n forum. 😉 en ja, ik heb inzicht en zelfs inzage in de financien. Waarom, aandeelhouder, simpel.

    1. Toppertje

      Nou help jij dan eens iedereen op dit forum met het inzicht dat jij hebt en de anderen niet. Voorlopig is jouw bijdrage in deze niet meer dan dom gelul.

        1. Beer van de Meer

          Ik zou zeggen, verdiep je wat meer in de materie. Geeft een hoop eye openers. Blind en wild schreeuwen kan iedereen. Dat is erg makkelijk. Ik heb me erin verdiept, ga je gang volg dezelfde weg.

  12. Toppertje

    Lek van Pec je kletst uit je nek. Je zegt inzicht te hebben en komt met niets. Over het verdiepen in de materie. Iedereen kan de financiën inzien. Daar hoef je bij een beursgenoteerd bedrijf geen aandeelhouder voor te zijn. Klein beetje meer moeite maar meer niet.

    Op een forum geef je je mening als je het ergens mee eens bent of niet. Het is dan aan anderen om daar op te reageren om zodoende een discussie te voeren. Als je een discussie ingaat met argumenten dat je informatie hebt die anderen niet hebben dan hoor je dat met de forum leden te delen zodat we van daaruit verder kunnen discussiëren. Zeggen dat je informatie hebt en niet delen op een forum DAT is schreeuwen en erg gemakkelijk. Dus als je de algemene regels van een forum niet kent of begrijpt blijf dan lekker weg en val ons niet lastig met inhoudsloze onzin.

      1. Beer van de Meer

        Dus ik moet inhoudelijk reageren op mensen die gezellig van alles op een forum lopen te schreeuwen. Apart. Ik wel inhoudelijk en jullie niet. Kom eerst zelf eens met steekhoudende argumenten en doordacht commentaar. Dit is mijn gelul en dat mag ook op een forum. Toch? Ik heb kritiek op jullie, dat mag ook. En als mensen de Beer van de Meer niet kennen ……. ach ja.

        1. antonajax

          Beer laat je niet uit de tent lokken. Ik ben ook al in ‘gesprek’ geweest met Litmanen en (ik vind mezelf een)toppertje.
          Ze snappen het niet, ja misschien als ze later groot zijn…

          1. Beer van de Meer

            Antonajax. Af en toe moet je wat tegengas geven. Houd de sjeu er ook in toch? Litmanen is trouwens best redelijk hoor, draaft af en toe beetje door mbt beleid 🙂 maar is normaal richting spelers. Verder is het af en toe net cabaret toch? Maar je hebt wel gelijk, aandacht ook niet overdrijven. Financiën zijn een vak apart en hoe minder je er van weet hoe meer commentaar men er vaak op heeft.

  13. Toppertje

    Beer. Dat ik het koppelen van een salarisverhoging voor je aanvoerder en sterspeler aan transfers kneuterig vind is mijn mening en bij uitstek geschikt voor een forum. Daar mag je het best mee oneens zijn. Iedereen kan met zijn mening dan aan een levendige discussie bijdragen. Uitkomst kan nog steeds zijn dat we het oneens zijn. Prima even goede (Ajax) vrienden. Anderen dom vinden en dat onderbouwen met dat jezelf inzicht hebt zonder dat te willen toelichten vraagt echter wel om uitleg. Als je die niet wilt geven prima maar veroordeel anderen dan niet. En ja je mag zeker kritiek hebben. Kan ik zeker tegen hoor. Maar als jezelf reageert met krachttermen als “dom gelul” en je dicht jezelf kennis toe dan vraag je ook om een reactie. In ieder geval van mij.

    1. Beer van de Meer

      (Sub)topper 🙂 lees al je eigen commentaren op club en spelers nog eens rustig terug op een zwoele zomeravond en kijk dan eens wie jij allemaal dom noemt binnen Ajax (zachtjes uitgedrukt) en dat zonder wezenlijke uitleg. Als je dat gedaan hebt kom dan nog eens terug bij mij. Na de winterstop heb ik een en al aandacht voor je.

    2. Litmanen

      Ik ben blij dat je jezelf een toppertje noemt, je bent namelijk de enige.

      Mensen mogen hier hun mening geven, ook als jij het daar niet mee eens bent. Als de hele voetbalwereld over Ajax heenvalt omdat ze hun geld op de bank laten staan ten faveure van de aandeelhouders en dat ten koste gaat van wat er op het veld staat, dan is dat dus geen onzin.

      De oude Jaap van Praag zei al: het geld moet op het veld staan en niet op de bank. Dat de aandeelhouders daar anders over denken zegt iets over het voetbal en Ajaxgevoel van die aandeelhouders ( not ). De echte Ajaxfans willen dat Klaassen behouden wordt en bovendien veel meer waard wordt met een beter contract. Daar zouden de aandeelhouders het dus mee eens moeten zijn ipv op hun centjes te blijven zitten.

        1. antonajax

          Begrijpend lezen is ook lastig Litmanen.. Lees m nog maar eens GOED door.

          Maar mannen laten we de discussie op een volgend item verder gaan en deze laten rusten. Zoveel mensen zoveel meningen en misschien laat ik me soms ook wat gaan maar laten we elkaar respecteren.
          We hebben allemaal het beste met onze club Ajax voor en laten we elkaar vooral scherp houden met (leuke!) discussies

  14. Toppertje

    Nu daag ik je nogmaals uit. De 1e keer kwam je al niet met de gevraagde informatie dus
    kom maar op met al die commentaren waarin ik wie dan ook dom, volgens jou zachtjes uitgedrukt, noem. Nu zit je echt uit je nek te kletsen. Zegt heel veel over jou dat je dit soort dingen roept. Dus kom maar op, met leugenaars ga ik heel graag in discussie.

  15. Schnabbel en Babbel

    Ik begrijp Anton en Beer wel. Er moeten andere gedachten zitten in het sparen van Ajax. Dit heeft een doel wat nu nog niet duidelijk is misschien en dat zal wel zijn redenen hebben. Er wordt helaas een hoop gestookt binnen en buiten Ajax terwijl het eigenlijk helemaal niet zo slecht gaat ondanks wat JC schrijft. Met deze leeftijd wil men wat bereiken dat heeft JC zelf 4-5 jaar geleden aangegeven. Klaassen krijgt zijn centjes heus wel plus zijn contract, gaat allemaal goed komen.

  16. Heldenzoon

    Oud spelers zoals de Bolle van Zwolle en Jari hebben een gezonde discussie. Beter!

    Ik vind het ook kneuterig als een salaris verhoging van de aanvoerder afhankelijk is van de verkoop van een derderangse Deen. Het is zo goed als niet waar, want het komt van De Televaag

  17. Rene1964

    Ik denk dat het te maken heeft met de opgemaakte begroting. Daar houd je als vereniging aan vast. Is er ruimte gecreëerd, agv verkoop van een speler, kan er wat geschoven worden in het salaris van één of meerdere spelers. Bedenk dat je naast alle contractspelers (t/m de jeugdspelers die een contract hebben), heel wat meer mensen binnen Ajax een aardig salaris hebben. Alles opgenomen in die leidraad, die begroting heet. Maw. ik begrijp het stukje wel. Daarnaast zijn ze de CL misgelopen, al zal dat niet in de begroting zijn opgenomen. Laatste punt is het ontbreken van uitgaande toptransfergelden. Dus idd, zuinig aan doen is het enige juiste momenteel.

    1. Litmanen

      snap het nou toch eens! Een beter contract voor een speler betekent een veel hogere tranferwaarde: winwin!!!!

Comments are closed.