Fischer weer inzetbaar tegen Willem II

0807fischer

De blessure die Viktor Fischer aan de kant hield tijdens AZ – Ajax blijkt gelukkig mee te vallen. Frank de Boer heeft tegenover Ajaxlife laten weten dat Fischer uit voorzorg buiten de selectie was gelaten afgelopen zondag. ‘Viktor voelde zich tijdens de training niet helemaal comfortabel waarop wij hebben gezegd geen risico met hem te nemen. Aankomend weekend tegen Willem II is hij weer aanwezig’. 

Bron: Ajaxlife

Related posts

71 Comments

    1. Mokum76

      Ik heb eerlijk gezegd liever Sinkgraven daar. Ik vind hem goed spelen. En als Fischer erin komt verplaatst Sinkgraven wss weer naar het midden, terwijl ik Gudelj daar juist weer heel sterk vind spelen.

      Fischer heeft te weinig rust in zijn spel, wil teveel te snel, en lijdt te vaak balverlies.

      1. Anti sigi

        Of fisher in de spits voor milik en dan sikgraven gwn lings buiten en gudelj midden en dan heit voor Veldman dan zijn ze sterkst

    2. antonajax

      Off: ManU ziet af van Cillessen. Waarschijnlijk gaan ze voor Lloriss van Totenham. GOED NIEUWS DUS

      1. jessey1994

        Heb ook al weer gelezen dat tottenham daarom misschien overschakelt naar cillessen. we’ll see

        1. Widi

          Er spelen maar een paar verhuurde Ajacieden bij Willem II. We spelen gewoon tegen Willem II. Niet tegen Ajax.

          1. Widi

            Leer eerst eens spellen, sukkel. Je schrijft hier echt alleen onzin. En als mij dat irriteert, laat ik je dat weten. Je bent dom.

          2. Remco425

            Je kan ook overdrijven. Driekwart van wat hier geschreven wordt is onzin. Reageer je daar ook zo op? Zou triest voor je zijn.

          3. Mijn Club

            Precies WOODY. Sukkel dit, mongool dat … beetje meer respect mag wel. We zijn allemaal Ajacieden.

          4. Widi

            Ik ben geen Rotterdammer. Heb het winnen van al onze Europacups meegemaakt. Ajacied in hart en nieren. Maar ook volwassen en niet ongeletterd. Zal jullie je gang maar laten gaan. Zoek het uit.

  1. Cees1966

    Inzetbaar, maar wel lekker op het bankje beginnen. Basiself staat er al, dus met Sinkgraven !

  2. Litmanen

    Fischer is een fantastisch talent, maar als zijn opstelling zou betekenen dat Gudelj niet speelt, dan moet Viktor nog even op de bank gaan zitten.

  3. PvL020

    Voor wie is nu de vraag? Ben nog steeds geen fan van El Ghazi maar Frank haalt die er echt niet uit. Ben bang dat hij Gudelj slachtoffert maar die kan je juist goed gebruiken op het middenveld

      1. PvL020

        Ben ik met je eens Rob. Als er veranderd moet worden zie ik idd liever Fischer op rechts, al moet ik eerlijk zeggen, beetje zelfde type El Ghazi, veel eigen belang nog

  4. bobin

    goed om te horen maar we spelen eigenlijk wel lekker zonder hem ondanks dat dat niet weg neemt dat we met hem ook goed kunnen spelen maar ik ben bang dat het dan weer ten koste gaat van gudelj en die laat ik liever staan

  5. quadsboy

    Sinkgraven of Fischer voor mijn maakt het niet eigelijk uit 2 goeie goeie voetballers Ajax mag blij zijn met die 2

  6. Joep

    Goed om te horen dat hij weer fit is. Hebben wij weer een buitenspeler erbij. Ik zou bij de eerst volgende wedstrijd tegen Willem II geen veranderingen door voeren.

  7. Geenemotie

    Niet direct opstellen. Zo goed ging het nou ook weer niet. Werkt wel hard, maar ook onrustig aan de bal en loopt zich vaak vast. Az team laten staan. Ga voor vastigheid.

  8. antonajax

    Mokum je hebt helemaal gelijk. Deze jongen is qua doorzettingsvermogen een voorbeeld voor allemaal. Alleen is hij té vaak geblesseerd om in een goed ritme te komen.
    Gewoon sinkgraven op die plek en zien hoe dat verder gaat uitpakken

  9. Madmike

    Roddel gaat trouwens ook dat Vermaelen word verhuurd Door Barcelona. … Misschien je defensieve versterking?

  10. Beer van de Meer

    Goh, ik hoor niemand meer over Heitinga. Iemand speelt één potje slecht en de wereld is te klein. We winnen één duel en alles moet blijven staan. Niet erg consequent allemaal.

    1. Madmike

      Beer van mij mag Heitinga meteen spelen. Samen met vd Hoorn of Viergever centraal lijkt me een goed duo.

  11. Litmanen

    Je hebt gelijk. Zo werkt dat hier. Ik heb vanaf het begin volgehouden dat Veldman/Riedewald het centrum moet zijn. Toch is Heitinga van toegevoegde waarde. Als je ziet hoe hij Veldman zondag na de wedstrijd feliciteerde, dan hebben die jonge gasten heel veel aan zijn inbreng. Zolang Heitinga zich zo blijft opstellen is hij een versterking.

Comments are closed.