Gametalk Ajax – Rapid : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

0803ajax-rapidwien

Vandaag om 20:15 uur begint Ajax aan de tweede wedstrijd tegen Rapid Wien in de derde voorronde van de Champions League. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0804ajax-rapid-henkveen


Related posts

206 Comments

    1. BobbyHaarms

      Je bedoelt LANGSKOMEN in de Arena mag ik aannemen? Elke stap over de middenlijn is er 1 teveel voor die gasten, dus vastzetten op eigen held en op alle fronten uitstralen dat er niks te halen valt in Amsterdam

        1. De Ajacied

          We willen strijd en passie zien kerels,
          Dus BZT zullen nodig zijn en stels Ajacieden niet teleur

    2. AFCA my World

      Oprotten met de Boer,allemaal kleuters opstellen daar win je nog niet mee bij de amateurs !

  1. Mijn Club

    Jaaaa, en deze keer 94 min ipv 70 min. En deze keer ook beter bij de les zijn, vanaf het eerste fluitsignaal tot en met het laatste fluitsignaal. En daar zit ook de aftrap van de tweede helft bij dus !!!!

  2. CactusMokum

    waarschijnlijk geen Gudelj maar met Fischer op de vleugel….jammer want een beetje body op het middenveld kunnen we gebruiken en Viktor komt net terug en die wil zich bewijzen dus denkt nog niet in het team belang….maar we zien het straks allemaal wel….hoop op een goed Ajax met een mooi resultaat

  3. AjaciedJTB

    vanavond weer op zuid. Come on boys!! entrada ook maar is meepakken. leuke dtart van het seizoen zo.

  4. Velibor

    Gewoon winnen en het liefst overduidelijk en geen billenknijperij graag vandaag,d’r an!

  5. Geroldkohlen

    en vanavond moeten we ze een geweldig Amsterdams pakslaag geven!!! de kansen afmaken en een ijzeren muur zijn in de verdediging!! we moeten knallen vanavond!!!! boys succes! !!!

  6. Sonsee

    Kom op Ajax, maak ons allen blij vandaag !! We behoren tenslotte in de CL thuis. Ik zeg 2-0

  7. Didron

    Vanavond op 405, we gaan ze met z’n alle naar de overwinning schreeuwen! Rapid gaat verliezen!!! WZAWZDB! Let’s go Joden, let’s go…!

  8. AFCAJasper

    Haha fucked up, moet werken maarja dan maar in mijn baas zijn tijd het wedstrijdverslag blijven bekijken. We gaan ze inmaken heb vertrouwen. Wij zijn Ajax wij zijn de beste!!!!!?

  9. Geroldkohlen

    net de opstelling gezien een wijziging maar fischer ipv gudelj, helaas geen heitinga zucht!!! hopelijk eens geleerd van zijn fouten en een afstraffing met 4-0 winst!!!!

  10. Geroldkohlen

    veltman in de basis nou dit word dus zijn aller aller aller aller 1000ste laatste kans denk ik!!

  11. Ajax nr 1

    4 aankopen op de bank. Pfff wat een beleidvoering. Laten ze eerst maar een half jaartje het Ajaxspel leren zeg die FDB

  12. Mijn Club

    Iemand vertast met de 0-1?
    Nou, ik niet! Ik ga wel film kijken. Dan hoef ik me niet te ergeren aan dit jeugdelftal.

    1. Mijn Club

      Nee, dat niet. Maar de Boer zal zo onderhand toch wel gaan sidderen wat betreft zijn toekomst bij Ajax. Wat een beleid! Ik heb het al zo vaak gezegd (en ja, TOON ook): met een jeugdelftal win je geen competitie, laat staan Europese wedstrijden.

      1. toon61

        Het ligt niet aan sinkgraven alleen , buiten dat het elftal veelste jong is zonder ervaring , staan onze twee verdedigers ook te slapen , en laten de spits die niet goed zat was voor ons ajax scoren , onze verdediging is niks waard , de aanval voorin is ook niks ,milik staat op een eiland omdsat er geen een bal komt van el gahzi , kan geen man voorbij , en leverd geen voorzet af , links speeld ficher als een natte krant ,komt ook niemand voorbij , en knijpt elke keer naar binnen , dus milik staat op een eiland , de de voorhoede is ook kut

    2. toon61

      Litmanen ik ben blij dat mijn voetbal verstand mist en om me vraagt , want ik heb weer gelijk he jongeman , maar toe gevben dat doen ze hier niet , of tenminste ze zien het niet

      1. Litmanen

        Toon, je zit al twee weken Veltman af te branden, nu was hij ongeveer de enige die niets aan beide doelpunten kon doen en speelde ook nog eens heel erg goed.
        Riedewald, Dijks en vooral Tete verdedigden zwaar onder de maat.
        Kan er misschien nu wel een goed woordje voor Veldman af?

        Ja ervaring, maar als ik roep Schone ( knip dat belachelijke homo knotje af ) Van Rhijn en Gudelj dan neemt niemand dat serieus.

    1. toon61

      Mijn club , ik krijg wel weer gelijk , maar ze willen het hier toch niet zien , zo,n matig voetballend amateur clubje lijkt het wel .

  13. Ajax nr 1

    Geef Sinkgraven de schuld oke dat mag niet gebeuren zo de bal verspelen. Maar kijk ook even wat daarna gebeurt hoe El Gazi dat duel moet aangaan echt die zou ik gelijk wisselen echt zo traag en bang als dikke stront.

    1. PvL020

      Vergeet Bazoer niet die hem op z’n borst kan nemen en hem wegroeien. Hij legt het probleem bij Sinkgraven neer, die doet het ook niet goed hoor.

    2. Mijn Club

      Dat is nou spelen met jeugd! Je weet vooraf dat dit gaat gebeuren. En nou ga ik wel film kijken. Succes verder. Hoop uiteraard dat het 1-1 wordt.

  14. Geroldkohlen

    bahhhh!!! er moet gewoon ervaring in die ploeg komen, iemand die schreeuwt tegen sinkie weg met die bal!!! en dan het centrale duo die de spits vogel vrij in laten koppen

    1. toon61

      Helemaal waar , en dat is een groot talent , zo lus ik er nog wel meer , het is helemaal nikis , jongens schrijf dit seizoen ook maar in het boek als mislukt .
      het is niet anders , het blijft hetzelfde kut voetbal wat ze laten zien , er zit niks in ,in heel het elftal niet

  15. gambit32

    nu allemaal zeiken eind van de rit als we met de schaal staan praat niemand over jeudige team komt goed het wordt 1-1

      1. toon61

        Schijnbaar zien wij het alleen maar Mijn Club , dat het niks is .ze kopen , en wat ze kopen mag niet spelen , en alles is te duur .

    1. toon61

      schaal de enigste schaal die ze zien is waar ze s,morgens de broodjes op krijgen geserveerd , die winnen dit jaar weer helemaal niks , let maar op wat ik je zeg.

    1. Ajax nr 1

      Dat is ook te merken bij de 2 de goal gaat hij wel naar de grond maar niet gestrekt naar de hoek

      1. Mijn Club

        Omdat de Boer per se met het jongste elftal ooit wil voetballen. Dat mag hij: bij de F’jes

  16. Iceman

    Ja het is klaar en over en uit top gedaan hoor jongens goed voor het zelfvertrouwen en het Nederlands voetbal echt top hoor

  17. afcatheone

    dijks beste man op het veld….
    wat rapid vorige week deed kunnen wij ook kom op blijven steunen

  18. pietprecies

    Ik zit in het stadion, vak 123, misschien ligt het aan de hoek van waaruit ik het zie maar met voetbal heeft deze vertoning niks te maken, faal actie van de boer om gudelj er af te laten voor spriet sinkgraven, volgens de boer zijn dat bijzondere talenten, vergeleken met zondag 7e klasse zeker? Ik speel toevallig 7e klasse en ik geef betere diepe ballen dan dit, echt ongelofelijk, weet niet wat ik zie..

  19. pietprecies

    Ohja, doe maar 2e helft schone ipv 10dubbele schaar el Ghazi, gudelj ipv sinkgraven en heitinga ipv veltman

  20. Lorenzo Dontello

    Ik sta in de ArenA maar ben nu weg! Haha dit is serieus het scenario wat ik (helaas) de hele dag alweer zag aankomen. Uit 0-2 weg geven tegen 10 man en het thuis wel even fixen: wordt wakker mensen. Dit Ajax komt op elk vlak te kort! Dat hele technisch hart mag zich wel is achter de oren krabben. Als je met 130 miljoen op de bank en met ruim 5 jaar intensieve jeugdtraining geen selectie bij elkaar kan krijgen die Rapid Wien kan verslaan gaat er toch iets niet goed lijkt me. Ik schaam me kapot voor dit Ajax… Weg ben ik, lkkr naar huis!

      1. Lorenzo Dontello

        2015, het jaar dat het seizoen al voorbij was voor het begon….. Meer zeg ik niet. Klaar, het is over & UIT!

  21. Cees1966

    Wat lul je nou slap man over die spriet Sinkgraven, pak jij die Fischer! Geen ene moer laten zien.

  22. Mijn Club

    Idd, technisch hart faalt jammerlijk. De B’tjes winnen toch ook niet van de A junioren. En dat leeftijdsverschil is nog maar klein. Je kunt NIET met een jeugdteam op het hoogste niveau voetballen en ja, dat geldt ook voor onze eigen competitie!

    1. Mijn Club

      Vorig jaar heb ik gelukkig het hele seizoen geen voetbal gekeken. Ik wilde er dit seizoen weer aan geloven, maar ik stel het voetbal kijken nog maar een seizoen extra uit. Dit wordt helemaal niks. Doei

      1. Lorenzo Dontello

        Ik huil met je mee. Gewoon briljant van Frank. Veltman laten staan en Sinkgraven een linie terug ten koste van Gudelj… Werkelijk een meesterzet van FdB. Flikker toch op met hem. Eigenlijk hoop ik dat ze het niet halen. Een exit van Frank is het enige dat de competitie dit jaar kan redden! OUT!

        1. toon61

          Dit was te verwachten met dit beroerde beleid wat er gevoerd word , psv lacht in het vuistje , dankzij dat goede beleid worden ze steeds rijker , en loopt onze club achter de feiten aan .

          1. Lorenzo Dontello

            Tenooie… Agh ja, bij deze wens ik iedereen sterkte voor de tweede helft.
            Ik sta al op het plein op weg naar de bus 300 naar A’veen.
            Ik ga ook niet meer terug, Ik zie het thuis wel. (:p thnx pik

  23. Bert62

    Jullie lullen maar een eind weg. Met dit Ajax en zijn waardeloze beleid worden we geen kampioen

  24. Beer van de Meer

    Azijn zeikerds veel plezier geniet ervan. Gek he, ik zag best voetbal vooruit. Zelfs 6 voorzetten vanaf de zijkant. Ook veel pech. Jammer. Maar Is toch mijn club.

    1. Mijn Club

      Het is ook mijn club, naar ik zie het nu al drie jaar met lede ogen aan, dat we blijven verjongen, waarmee we ons zelf de das om doen. Weg met dit domme beleid! Weg met F de Boer! Zijn geluk is op en zonder geluk is hij maar een simpele boer. Het is in ieder geval geen ziener!

      1. toon61

        de boer kan er geen flikker van , ik heb het al meer gezegd , hij heeft jaren achter elkaar geluk gehad omdat hij goede spelers had , nu zijn ze aan het verjongen van de selectie , daarmee denken ze iets te winnen , echt niet dus .
        En als ze iets kopen mogen ze niet mee doen , dat schiet ook lekker op .

  25. toon61

    MILIKkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk krijgt een keer een bal en maakt een goal ,hoe kan dit , omdat hij de bal krijgt is het antwoord .

  26. dennis

    mensen die zeggen hoop dat ze dr uit vliegen kunnen de pot op.hoop nooit dat mijn cluppie eruit vliegt ondanks dit anti voetbal

    1. Lorenzo Dontello

      Je had het over mij? Ik ben gelukkig niet de enige!!! Pijnlijk dit. Zo vroeg in het seizoen al naar de gallemiezen jongens.

  27. PvL020

    Haal El Ghazi er gvd nou een keer af!!!! Commentatoren zeggen elke keer er gebeurt wat als El Ghazi de bal heeft….. Ja!! Alles gaat mis bij die gast

  28. Geroldkohlen

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oooh wat ben ik blij dat ik ongelijk heb eens een keer !!!

  29. PvL020

    Wat een kutwissel van de Boer!!!! Hoe kan je godverdomme nou achterin 1 op 1 gaan spelen. Gudelj goed maar toch niet voor een verdediger

    1. Jari1995

      Gudelj laat zn man lopen. Dit is puur een kwestie van meelopen. Die omschakeling waren ze even vergeten. Doodziek

  30. afcatheone

    hoezo kutwissel je moet alles of niks gaan spelen anders heb je ook niks als je dat nie snap dan kan je beter naar korfbal gaan kijken prutser

    1. PvL020

      Iedereen klaagt over een slappe verdediging en als je er dan een weghaalt is het helemaal niks. Snap alles of niks maar met deze wissel is het gelijk niks. Maar hoop dat ik het fout heb in de resterende 10 min.

  31. AFCAJasper

    Jongens tis voorbij, kut beleid ga godverdomme die miljoenen is uitgeven, vuile prutsers. Dit is al zovaak gebeurt er moet wat veranderen

  32. PvL020

    Milik wordt totaal niet gezocht……. Wel triest hoor dit. Ik blijft de club altijd steunen maar dit doet weer pijn

  33. Lorenzo Dontello

    Man man man… ~zucht~ Hier mogen ze (moeten) wel goed in gaan investeren met 130 mil. anders word het weer een tranen seizoen net als vorige 3 jaren…

  34. Jari1995

    Ik neem mijn woorden terug van vorige week. Dat dit thuis niet zal gebeuren. Ajax blijft wel voetballen, maar het geloof is bij mij weg!

    1. PvL020

      Maar Jari ze blijven voetballen idd, maar spelen op balbezit win je geen klote mee. Maar dat snap jij ook

      1. Jari1995

        Ja dat is kut.. maar je moet toch wat. Je kan toch niet opgeven. Ik denk dat nu wel duidelijk is dat je met alleen maar jonkies het niet gaat redden. Dit is gewoon gebrek aan ervaring. Maarja De Boer wil er blijkbaar niet aan geloven.

        1. PvL020

          Je koopt ervaring maar zet hij op de bank. Maar eerlijk? We hebben een kutavond maar zo wil je de CL niet in toch? Dan liever EL

          1. Jari1995

            Ja zeker.. hele avond nu naar de klote. Baal hard! Misschien ben ik negatief maar ik verwacht niet dat het heel veel beter wordt in de EL. Jij wel dan?

          2. PvL020

            Ja dat moeten we maar afwachten idd. Ik heb wel een beetje moeite met het commentaar van FdB, maar blijf achter hem staan. Maar je kan niet elke keer zeggen we hebben er op gehamerd maar het komt er niet uit. Moet ik op m’n werk zeggen. Dan moet je actie ondernemen en andere mensen neerzetten.

  35. Geroldkohlen

    het probleem is niet dat ze 1 op 1 achterin gingen spelen, het probleem is dat nu riedewald centraal er alleen voor staat, frank had ook riedewald eruit moeten halen en had heitinga er neer moeten zetten!!!!

    1. Cees1966

      Dier Riedewald is nog veel te jong en zeker naast die knullige Veltman. Waarom wordt er gewoon geen goede verdediger gehaald.

    1. Ajax nr 1

      Precies Ajaxpers en Proper en nog even een spits en een rechtsbuiten en je was klaar. Nu ben je terug bij af. Ik ging ook op zoek naar een nieuwe staf. Dit jaar begint al zonder CL vorig seizoen was slecht maar dit seizoen begint nog veel broerder

  36. jojo123

    Johan had toch weer gelijk… In Wenen afgemaakt … Minimale kans voor Rapid in Amsterdam . Denk dat fdb gewoon te lichtzinnig heeft gedacht over de tegenstander en de opstelling. Supercup voor een andere club, geen Europees en weer geen kampioen dit seizoen ..

  37. SchweizerAjaxfan

    De Oostenrijkse competitie is de Nederlandse voorbij…pijnlijk maar waar… maar wat heb je aan ervaring als je het op de bank zet? Urby ik hoop dat je komt, veltman of riedewald eruit, heitinga erbij en Urby kan de hele linkerkant aan..

  38. Ajax nr 1

    Ik werd bij de loting nog uitgelachen door 1 meneertje ik zal zijn naam niet noemen ik zal hem eikeltje noemen. Zie je nu wel eikeltje.

  39. Velibor

    Volgens mij zijn ze gewoon te voorzichtig begonnen maar das achteraf gelul,vind wel dat ondanks FdB en Jaap stam in de technische staf er behoorlijk knullig verdedigd wordt,sorry hoor maar dat is niet proffesioneel en schop der eens eentje voor zen flikker als je minder bent !!

  40. Ajax1958

    Wees blij dat we geen CL spelen, ik moet er niet aan denken dat we tegen Real, Bayern of Barca moeten spelen met dit pupillen elftalletje. Dat worden trainingspotjes van 10-0 of meer.

  41. Beer van de Meer

    Er zijn een hoop mensen blij hier. Ze vinden dat ze gelijk hebben. Ik hoop dat Frank grotendeels vast blijft houden aan dit team.

    1. Ajax nr 1

      Dat vind jij nu toch ook of niet beertje. Ik heb bij vlagen ook leuk voetbal gezien met de juiste versterkingen had je ook zeker niet verloren en je had nu ook niet hoeven te verliezen als die de Boer maar niet zo eigenwijs was. Jammer maar ook weer waar. Misschien europa l

  42. Jari1995

    Let maar op dat Jasper nu ook niet blijft. Die wil gewoon CL spelen! Dit was gewoon zijn laatste wedstrijd.

      1. Jari1995

        Ik zou blijven. Het blijft de mooiste club die er is. Maarja nu ff een enorm zure appel. Maar ben dr gewoon bang voor. Kutzooi altijd. Klote geld.

      2. Jari1995

        Ik zou blijven. Het blijft de mooiste club die er is. Maarja nu ff een enorm zure appel. Maar ben dr gewoon bang voor. Kutzooi altijd. Klote geld.

  43. 1910Radom

    met zo jonge en onervaren ploeg we hebben ook niets te zoeken in eredivisie waar was Johnny

  44. Velibor

    Die Ronald de Boer zit ook weer dom te lullen over dat we minder zijn in Europa,ja als je zo begint wel ja en laten we maar blij zijn dattie weg is want hij ziet er niet uit met zen ongeschoren kop,tjongejonge hij ziet er uit als een pauper!

  45. pietprecies

    In 1 woord drama, al had gudelj er vanaf minuut 1 in moeten staan, sinkgraven is gewoon nog te licht voor dit soort duels, Fischer was duidelijk nog niet fit en man wat heb ik me geërgerd aan el Ghazi met z’n 10 scharen en 0 voortzetting, voortaan starten met gudelj ipv sinkgraven gaat al hoop schelen en schone ipv el Ghazi maargoed daar komt de boer zoals gebruikelijk pas achter als het te laat is.

    1. Cees1966

      Wat een gezeik over die Sinkgraven, en dat slap gelul over geen fitte Fischer, die kan gewoon niet beter.

    1. Velibor

      We zijn allemaal trots op Ajax beer maar ook erg teleurgesteld nu,morgen word het alweer beter !

  46. jojo123

    In principe te verwachten. De opstelling was niet om het voordeel te verdedigen maar meer aanvallend te spelen.

  47. Heldenzoon

    Uithuilen en opnieuw beginnen…. Krijg het bijna mijn strot niet uit maar; morgen ontslag nemen, Frank! Dit is Ajax onwaardig

  48. jojo123

    Je ziet vaak genoeg aanvallende spelers fouten maken achterin.. Dus waarom geen verdedigend ingesteld spelers voor de verdediging?

  49. Iceman

    Blijven schrijven dat je trots ben dan ga je dat nog geloven ook maar dan ben je wel de enige vrees ik

  50. Floris Stempel

    Wat zeuren jullie nou? We hebben toch €100M op de bank? Het gaat beter dan ooit met AJAX. Supporters zullen dat nooit begrijpen.

    Quote: Bestuur

  51. Geroldkohlen

    1 dit is gewoon dramatisch en we mogen best pissig zijn en emoties tonen nu, maar we zullen altijd van ons clubbie houden.
    2 dit gaat gevolgen hebben ,denk dat cillissen weg gaat en misschien nog een paar.
    3 er is versterking gehaald maar het zijn geen vaste waardes wat ik erg raar vind!!!! er zal dus nu de portemonnee getrokken moeten worden!
    4 en ik denk dat het ook zeker voor een gedeelte frank aan te rekenen is want hoe kun je zulke belangrijke westrijden nou spelen zonder ervaring in dit soort wedstrijden moet je ervaring hebben want kinderen maken fouten!
    5 ondanks al deze punten en het zullen er vast wel meer zijn, kan ik alleen maar zeggen als er niks gedaan word nu deze maand, dan krijgen we weer een klote seizoen!!!!

  52. Bastoflex

    Frank de Boer je hebt het weer laten afweten. Veltman opstellen in de basis terwijl hij vorige week verantwoordelijk was voor de 2e tegengoal. 3 man die naar de bal kijken bij een voorzet inplaats van te kijken waar hun man is. Dat is JOUW schuld Frank de Boer!!! Oprotten graag, erger mij al 2 seizoenen lang aan de speelwijze van Ajax onder jou.

  53. Mijn Club

    En punt 6. De Boer is net als zijn ploeg te onervaren voor dit werk. Mijn conclusie twee of drie jaar geleden al! Kopieer aub de visie van PSV! Jeugd hoort in een beloftenelftal te spelen of jong Ajax, waar ze trouwens ook maar 10e worden. Wat zegt dat? ALLES!

  54. Toppertje

    Haal Ron Jans. Die weet met minder materiaal beter voetbal te spelen. Al die oudspelers bij het 1e hebben hun toegevoegde waarde nog niet aangetoond.

  55. Lorenzo Dontello

    Waar ik al bang voor was:

    – kansloos
    – dieptriest
    – schandalig
    – ongelooflijk
    – verschrikkelijk
    – blamage
    – fiasco

    enz enz enz voel je vrij om het aan te vullen!

  56. Bert62

    Deze spelers zijn gewoon te soft en bang dat ze iemand op hun tenen trappen. Stelletje mietjes, ga er toch eens vol in. RdB heeft het nog niet zo slecht gezien.

Comments are closed.