Kishna toch door medische keuring Lazio; wachten is op akkoord Ajax

0215ajax-twente_kishna2

Italiaanse media wisten vanochten te melden dat Ricardo Kishna nog niet door de medische keuring was gekomen, omdat Lazio twijfels had over de knie van de aanvaller. De Romeinen maken dinsdagmiddag echter op de officiële website van de club bekend dat Kishna inmiddels medisch is goedgekeurd. Het wachten is nu op groen licht van Ajax. De Telegraaf meldde dinsdagochtend dat er nog altijd geen akkoord is bereikt. Lazio kan geen bankgarantie overleggen en de club wil het transferbedrag van drie miljoen euro in termijnen betalen. Dat ziet Ajax niet zitten.

De verwachting is dat Lazio en Ajax er snel alsnog uit zullen komen en mogelijk zet Kishna nog deze dinsdag zijn handtekening onder een meerjarig contract. De linksbuiten heeft zelfs al voor het eerst, weliswaar nog individueel, getraind bij zijn nieuwe club.

Bron: sslazio.it/

Related posts

30 Comments

      1. De Ajacied

        Toch jammer dat hij weg is hoor, maar voor hem en die dikke Calzone is het wéér goed natuurlijk

  1. Mokum76

    PLEASE…. Rond het af, ik heb deze naam wel even genoeg gezien voor de komende 3 jaar…

  2. CactusMokum

    Nou beter zo!! Dat er een 2e keuring aan te pas moest komen is geen goed teken iig….wachten is nu op het afzeiken van deBoer en Ajax wat morgen waarschijnlijk in de nieuwe VI komt te staan.

  3. Jonathafca

    eigenlijk zou het wel grappig zijn als Ajax niet akkoord zou gaan, en hem uit zou huren bij fc Dordrecht.

      1. Jonathafca

        Hahah daarom ook uithuren. misschien fc Volendam goede optie zij zoeken nog een linksbuiten!

  4. BobbyHaarms

    Eindelijk weer eens een topic over Kishna! Je zou die naam toch bijna vergeten zijn?

  5. Lorenzo Dontello

    3 mil. niet eens in één keer neer kunnen lappen. Wat een Armoe! Niks in 3 termijnen, nu alles in 1 keer of hij komt met de winter naar Rome, zo simpel is het. Opdonderen met dat SS-Lazio!

  6. Joep

    Hopelijk is deze soap snel voorbij. En ik denk dat een persoon die rat nu in zijn vuistje lacht weer genoeg verdiend en weer iemand naar de klote heeft geholpen.

  7. boysammy1

    Ahhah SS Nazio koopt een speler met verkeerde knieeën hoe gek kan je zijn.

  8. Vakje129

    Hopelijk laat Marc Netto die optie van 3 termijnen niet passeren want Ajax is zo al een keer de boot in gegaan ,geen geld ook geen speler of je verkoopt eerst maar iemand.!!

Comments are closed.