Eerste seizoenhelft weer doellijntechnologie in de Arena

0602doellijntechnologie

In navolging van vorig seizoen zal ook het komend seizoen de doellijntechnologie in de eerste seizoenshelft in de Arena gebruikt worden bij onder meer de wedstrijden van Ajax. In de tweede seizoenshelft verhuist de technologie, net als vorig seizoen, naar De Kuip.

Door de plaatsing in de eerste seizoenshelft in de Arena en de tweede seizoenshelft in De Kuip is de doellijntechnologie ondermeer ook actief tijdens zowel de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (ArenA) als de KNVB bekerfinale (De Kuip).

Bron: KNVB.nl

Related posts

22 Comments

    1. CactusMokum

      ik heb ook liever andere technologie….het komt bijna niet voor dat niet duidelijk is of het een doelpunt is ja of nee…….er zijn wel zat andere foute beslissingen die vaker gebeuren…daar zouden ze iets voor moeten bedenken.

      1. Rene1964

        Zekers. Onbegrijpelijk dat wij niet het voortouw in Europa nemen met video arbitrage, zoals in het hockey allang het geval is en zeer goed bevalt daar !!!

        1. CactusMokum

          volgens mij wil de KNVB dat ook maar die grijze oude graaiers van de FIFA houden dat tegen

  1. Mokum76

    Wel beter dit soort technologie, want die extra pannenkoeken op de achterlijn zien nog minder dan een teletekstsupporter

      1. Jonathafca

        HAHAHA! je hebt helemaal gelijk! maar dan zullen ze het nog druk krijgen met al die vermeertjes!

  2. BobbyHaarms

    Benieuwd of de KNVB-mafia nu tevens ook eindelijk eens wat tegen die corrupte scheidsrechters gaat doen

  3. Didron

    Ik hoop dat er wereldwijd en snel de optie komt dat er per direct herhalingen beschikbaar zijn voor de scheidsrechter en zijn team. Zal een hoop schwalbes, matennaai trucjes, verkeerde penalties, etc. etc. etc. schelen!!! Wellicht wanneer Blattler weg is bij de FIFA…

  4. Rene1964

    Eigenlijk sowieso raar, doellijntechnologie schijnt vrij kostbaar te zijn, en in mijn ogen onzinnig, omdat je toch al beeldmateriaal vanuit alle hoeken hebt?!?!

    1. BobbyHaarms

      Ja maar dit kost een hoop geld he Rene en het is allemaal 1 pot nat. UEFA….KNVB….FIFA…..hoe meer er aan de strijkstok blijft hangen des te meer verdwijnt er in de zakken van de heren

  5. LeroyT

    Ja video ref is makkelijk. de 4e man kan dat makkelijk doen. Je mag per team 2x een challenge inzetten. En je ben klaar. Bijv bij een buitenspel situatie of penalty.

  6. Geroldkohlen

    ik vind het een goed plan maar dan moet je het overal gebruiken niet allleen in de arena, want stel een doelpunt van ajax tegen pisvee word afgekeurd dankzij die technologie, maar wat als we in eindhoven spelen pisvee scoort en die goal word goedgekeurd terwijl het geen goal is! nou dan ben je ook genaaid!

  7. Joep

    En waarom gaan wij deze technologie niet invoeren in heel Nederland. Kost dit te veel geld? De FIFA heeft geld genoeg op de bank staan. Zij kunnen het gemakkelijk betalen

  8. Remco425

    Iedere technologie dat ze gebruiken is goed. Nu hopen dat het snel overal definitief wordt ingevoerd!

Comments are closed.