UEFA wijst Schot William Collum aan als leidsman voor uitduel tegen Rapid Wien

0718ajax-rapidwien

William Collum is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor het eerste duel tussen Rapid Wien en Ajax in de derde voorronde van de Champions League woensdagavond in het Ernst Happel Stadion in Wenen. De 36-jarige Schot floot Ajax vorig seizoen tijdens het met 3-1 verloren Champions League uitduel tegen FC Barcelona.

Na de heenwedstrijd woensdagavond in Wenen volgt een week later op disndagavond de return in Amsterdam ArenA. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs; de laatste voorronde voor de groepsfase van de Champions League.

Bron: UEFA.com

Related posts

9 Comments

  1. Danson

    Goeie scheidsrechter bij de C pupillen. Het scheidsrechteren van volwassen mensen kan deze man niet aan.

  2. Didron

    Het kan een voordeel zijn dat hij uit Schotland komt. Laten over het algemeen iets meer toe qua fysiek spel en wijzen (bij theater) niet meteen naar de stip en geven minder snel kaarten! Laten we Barca uit maar even vergeten, ook hij is een jaar verder. Blanke lei dus…

  3. Rene1964

    Dat komt dan toch goed uit, DANSON. De gemiddelde leeftijd van het basiselftal zal wel zo rond de 20 liggen. Al best oud voor Ajax begrippen, en gemiddeld acht jaar te jong voor CL begrippen.

    1. Rene1964

      Ik bedoel er maar mee te zeggen, dat we in de CL uitkomen met een veredeld jeugdelftal. En daar maak ik me echt zorgen om.

Comments are closed.