Interesse PAOK in Serero achterhaald: “Nu al een tijd niet meer”

0706serero

Interesse PAOK in Serero achterhaald: Vanochtend wist De Telegraaf te melden dat het Griekse PAOK Saloniki interesse zou hebben in Thulani Serero; zie bericht. Tegenover ELFVoetbal ontkennen de Grieken echter dat de interesse nog concreet is: “We hebben inderdaad een tijdje geleden onderhandeld. Maar nu al een tijd niet meer”, aldus een woordvoerder.

Serero staat bij Ajax op de nominatie om verhuurd te mogen worden vanwege de grote concurrentie op het middenveld. Hetzelfde geldt voor Lucas Andersen.

Bron: ELFVoetbal

Related posts

13 Comments

  1. Didron

    Mooi zo!!! Dan kan Thulani mooi blijven en van waarde zijn voor ons aller Ajax!!!

  2. Ajax645

    Het is dat we al zoveel goede middenvelders hebben maar hij is wel echt een vechter geeft niet snel op. Kunnen er meer gebruiken.

  3. FdB=Ajax

    Volgens mij zijn de meesten het op dit forum eens over het feit dat Serero bij de selectie moet blijven. Je kunt beter een mannetje teveel hebben en Serero hoor je niet zeuren als hij wissel staat.

    1. Didron

      @ FB=Ajax: inderdaad! Zeker wanneer de groepsfase CL gehaald word, gaat het een lang seizoen worden!!

  4. Lorenzo Dontello

    Dit is wel weer heel jammer, had hem graag zien vertrekken. Sorry maar ik ben er niet rouwig om als Serero vertrekt. Hij scoort nooit. Geen assist in z’n poten. Hij fungeert bijna alleen maar als kaatspaal. Op zijn positie heeft hij net zoveel rendement als Boilesen en Sigthorson dat op hun posities hebben. Heeft wel wat kwaliteiten maar het is gewoon verre van goed genoeg. Verkopen en doorgaan.

Comments are closed.