Oproep: Kom Nathaniël zaterdag uitzwaaien op Schiphol

0417nathaniel

Aanstaande zaterdagochtend om 7:00uur vertrekt de zieke Nathaniël (2) vanaf Schiphol op weg naar de Verenigde Staten om daar een behandeling tegen kanker te ondergaan. Ajaxfan Dirk heeft het initiatief genomen om alle Ajax-fans op te roepen om Nathaniël uit te komen zwaaien.

Dirk hoopt dat zijn oproep veel gehoor krijgt. ‘Ik hoop dat heel Schiphol straks rood-wit ziet voor onze kleine dappere strijder’, aldus Dirk tegenover RTV Noord-Holland. ‘Nodig zo veel mogelijk Ajacieden uit om deze dappere strijder en z’n familie een geweldig afscheid te geven’, zo roept hij zijn mede-ajacieden op.

Ajax-supporters hebben zich de afgelopen maanden flink ingezet om geld in te zamelen voor de Nathaniël Victory Foundation. Mede dankzij hun inzet werd er bijna 120.000 euro ingezameld. Zo’n 100.000 euro was er nodig om de behandeling van Nathaniël in Amerika mogelijk te maken. Een groep fanatieke Ajacieden heeft in samenwerking met de familie van Nathaniël besloten om de actie via een facebook-pagina een vervolg te geven, zodat ook andere kinderen met neuroblastoom van de inspanningen en donaties kunnen profiteren.

Bron: RTV Noord-Holland

Related posts

19 Comments

    1. De Ajacied

      Helaas kereltje we zitten in Spanje,
      Hoop voor jou en jou gezin dat deze trip jou veel Goeds zal brengen,
      Ik en alle Ajacieden duimen voor jou KANJER !!!!

  1. BobbyHaarms

    Respect kleine dappere reus, we gaan met z’n allen duimen dat je met MINSTENS net zo’n grote glimlach als hierboven weer terugkeert in Nederland over een tijdje!! Heel veel sterkte en kracht, ook voor de familie

  2. toon61

    Kei en Kei mooi dit voor dat manneke ,de nederlandse zorginstellingen moesten hier hun eigen schamen dat het geld er niet is ,maar mooi dat ajacieden het opgebracht hebben , en ja jongens ik heb ook overgemaakt , dat hadden jullie niet gedacht he .
    Heel veel sterkte ,en kom gezond weer terug !!!!!!!!!

  3. LeroyT

    Het is dat ik morgen overleg heb waar ik echt niet onderuit kan. Anders had ik hem zeker komen uitzwaaien. Wij hebben hebben zelf ook goed gesteund door een donatie te doen. Hoop dat kereltje er helemaal bovenop komt. En dat hij straks alle wedstrijden van onze club kan zien.

  4. Job Pereboom

    Ik vind het echt top dat dit allemaal geregeld is door de Ajax supporters!!

  5. Iceman

    Ik zal er niet staan maar ik wens de hele familie langs deze weg heel veel succes en sterkte toe ik hoop van harte dat dit manneke spoedig opknapt toppertje good luck

  6. heleen92

    Helaas moet ik werken zaterdag anders had het me echt fantastisch geleken om deze jonge held uit te zwaaien..

  7. WZAWZDB Ajax 14

    Ik ga het proberen te halen ik moet 2 uur rijden maar ik ga m’n best doen voor deze kleine man

Comments are closed.