Davy Klaassen neemt zijn verantwoordelijkheid

1206ajax-willem2_klaassen2

In voorgaande jaren werd er na de training nog opgeruimd door vrijwilligers maar vanaf dit seizoen zal dit door de spelers zelf gedaan moeten worden. Davy Klaassen vindt dit ‘Heel normaal om te doen’.

De technische staf zal bij aanvang van de training een groep spelers aanwijzen welke verantwoordelijk is voor het materiaal voor die training. In Ajax Life legt Davy de gang van zaken uit: ‘Het is niet zo dat de aangewezen jongens alles opruimen, iedereen moet iets meenemen. Allemaal een ballenzak mee en dan is het zo klaar’. Klaassen vindt het niet meer dan logisch en toont daarmee aan dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt. ‘Het is heel normaal om dat te doen. We spelen zelf met die ballen, dus dan moeten we ze ook zelf meenemen. Ik denk dat het ook een beetje met besef te maken heeft. Het bevalt in ieder geval goed, ik heb nog geen klachten gehad’: besluit hij.

Related posts

27 Comments

  1. BobbyHaarms

    Wat een baas zeg onze Davy, en zo hoort het ook! Wat zou Kishna trouwens gaan dragen…zijn ego?

  2. Litmanen

    goed dat er jonge spelers zijn met normen en waarden. Ben benieuwd hoe figuren als Kishna hier mee omgaan.

  3. BobbyHaarms

    Gooit die app jullie er ook elke keer weer uit? Probeer nu al 4x antwoord te geven op Litmanen maar hij floept er steeds uit als je al een lap tekst hebt staan…erg vervelend!

    1. -buitenkantje rechts-

      Meestal als het druk op de lijn is of e een nieuwe topic geplaatst wordt..

        1. Mijn Club

          Jep … erg vaak Errors. En op de iPad word ik er meestal uitgeknikkerd :((

  4. Macky

    Ik zou die taken aan de bankzitters geven zodat ze nog beter gaan trainen om basisspeler te willen worden omdat ze niet met de ballen en pionnen willen lopen

  5. BobbyHaarms

    Het zou Kishna sieren als hij hierin samen met Klaassen het voortouw zou nemen, Litmanen..daarnaast kei en keihard trainen, niet zeuren als je gewisseld wordt, en die pizzabakker in de oven schuiven…dan is er nog hoop! 🙂

  6. -buitenkantje rechts-

    Met deze jonge jongens in de club is het opvoedkundige aspect ook nog erg belangrijk.. De meesten zijn rond de 20.. Goed dat ze leren dat ze hun eigen spullen moeten opruimen.. Nu nog zelf de was doen.. Strijken en koken.. :))

  7. Roca

    Wat is hier zo bijzonder aan ? Aan het eind van mijn werkdag laat ik mijn werkplek ook netjes achter…

Comments are closed.