Amin Younes doorstaat keuring en is op weg naar De Lutte

0714Amin_Younes

Ajax-watcher voor de Telegraaf, Mike Verweij, weet op Twitter te melden dat Amin Younes de medische keuring bij Ajax heeft doorstaan en nu onderweg is naar het trainingskamp in De Lutte. Ajax maakt 1,5 miljoen euro over aan Borussia Mönchengladbach voor de 21-jarige middenvelder die voor drie seizoenen tekent.

Frank de Boer zal hem met open armen opwachten want de oefenmeester heeft behoefte aan een extra optie voor de vleugels en Younes heeft geen moeite om zowel aan de linker- als aan de rechterzijde te kunnen ballen.

Related posts

28 Comments

    1. De Ajacied

      Hopelijk wordt Amin een openbaring voor ons Ajax want we hebben best behoefte aan goede spelers die wat meer brengen

  1. Bastoflex

    Ik was nog niet erg van hem onder de indruk. Staan maar weinig filmpjes van hem op YouTube.

    1. FrankiC

      Nee precies, van elke speler kun je 3 minuten fantastische hoogtepunten achter elkaar zetten (die in dit geval nog tegenvielen ook), maar ’t enthousiasme van Roel Brouwers (niet de eerste de beste bij Gladbach) geeft veel hoop.

  2. BobbyHaarms

    Geef hem het voordeel van de twijfel..een Duitser geeft nooit op, is vreselijk irritant en ook nog eens een winnaar..zulke eigenschappen kunnen we er prima bij hebben

      1. BobbyHaarms

        Kishna bedoel je BR? Dat zeer zeker, alleen helaas wel op een ander vlak 😉

  3. afcatheone

    ik ben er blij mee geen verkeerde denk ik… en de beste speelt! dus doe je best

  4. Roberto

    Multifunctionele vleugelspeler! Kan zowel op links als rechts uit de voeten. Kom nog bij dat deze voetballer een goede techniek beheerst en vaak de actie opzoekt. Voor 1,5 miljoen best een koopje. Laten we hopen dat hij zich bij ajax gaat ontplooien en dat we veel plezier van hem mogen hebben. Welkom bij de mooiste club van Nederland!

  5. ruben464

    Marc shopt een keer bij de 2 beste competities!! Het klinkt als muziek in de horen;-) jaa ben egt blij met deze 2!!

    1. Remco425

      Spaanse competitie is beter dan de Engelse en de Duitse en daar heeft Marc al vaker geshopt

  6. -buitenkantje rechts-

    Ik wil hem eerst eens een wedstrijd in actie zien.. Ben dan al heel wat wijzer denk ik.. €1,5 miljoen is weinig geld.. Maar het gaat mij bij aankopen om spelers die je echt nodig hebt en/of kwaliteiten hebben die je nu niet hebt binnen je team.. Op dit ogenblik ben ik nog niet overtuigd.

    1. Emilio4Ajax

      normaal gesproken krijg je wat je er voor betaald… en na Zimling is een wedstrijd niet genoeg om mij te overtuigen… begint er goed uit te zien en nu maar hopen dat er niemand meer verdwijnt… ;))

  7. LeroyT

    Jongetje is meer dan technisch onderlegd. Je ziet het al in zijn eerste balaanname. Is niet te vergelijken met sightor bal van me voet Son

  8. Mijn Club

    Wat ik van hem heb gezien, zag er goed uit. Maar die Höner (die nu alweer weg os), was ook een international -19. (De Duitse man van glas, zoals hij daar werd genoemd). Dus is het ff afwachten. Mentaliteit is standaard goed bij Duitsers. Jedenfalls, herzlich willkommen !!!

  9. Geroldkohlen

    hij was toch een vleugel aanvaller?? waarom staat er nu in het artikel dat het een middenvelder is dan???

  10. lezerG

    Toch gek. Wat zouden de fans op het Gladbach forum zeggen dat zo’n talentvolle speler al zo jong de club verlaat?

  11. alex

    Ik hoop dat ik het verkeerd heb maar ik denk dat het net een spelertje als sana wordt 2 wedstrijden leuk voetballen en daarna geen bal meer raken ik hoop dat ik het verkeerd heb

  12. Ramon1

    Wat ik van hem gezien heb toch een bruikbare speler en frankie wil op elke plek dubbele bezetting we zullen zien vanaf vrijdag zullen we de basis beetje gaan zien wie zouden er niet to spelen komen , serero? Andersen?

Comments are closed.