Naast Kishna ook Boilesen in beeld bij Lazio

0312dnjepr-ajax_boilesen

Naast Ricardo Kishna heeft Lazio Roma volgens het Italiaanse geruchtencircuit nu ook belangstelling voor Nicolai Boilesen. De club van de Nederlandse scout hoofd opleidingen Joop Leinders heeft Stefan De Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid al in de gelederen en heeft ook Jordy Clasie hoog op haar verlanglijstje staan. Boilesen zou in beeld zijn indien de Roemeen Radu definitief vertrekt. De Italianen hadden eerder hun zinnen gezet op psv-er Jetro Willems, maar die lijkt onbetaalbaar voor Lazio.

Bron: Gazetta de Parma

Related posts

29 Comments

    1. FrankiC

      Beide spelers zijn naar buiten toe niet enthousiast naar Ajax en de selectie moet nodig uitgedund, dus niet te lang dralen.

  1. FrankiC

    Beide spelers hebben zich dit jaar niet positief uitgelaten over Ajax en de selectie moet uitgedund worden, niet te lang dralen dus. Zal Willems helaas ook wel niet in ons budget passen…

  2. Royb020

    Ik zeg!! Voor alle bij voor 7 miljoen weg brengen!!! En een spits halen!!! Dat is dan toch een win,win situatie!!!

    1. Velibor

      Ruilen met Klose,die kan Milik mooi wegwijs maken in het leven van den slimmen spits.

  3. Litmanen

    Ze selecteren daar op karakter, kan niet anders. Bijna lachwekkend dit bericht.

  4. bobin

    best vreemd zij zouden toch allebei boven aan mijn lijstje niet te halen spelers staan

  5. Geroldkohlen

    ik zou kishna nog wel een kans gunnen om te zien hoe hij presteert onder druk van de concurrentie strijd met fischer, boilessen word de laatste tijd aan allerlei clubs gelinkt maar concreet is het steeds niet geweest!! dus we wachten nog maar even af zou ik zeggen.

  6. Remco425

    Laat ze maar alleen Boilesen nemen. Kishna moet nog een kans krijgen vind ik na pas 1 volledig seizoen in het 1e en ip zijn leeftijd. Het 1e volledige seizoen van Fischer was ook niet denderend en die van Zlatan destijds ook niet…

  7. -buitenkantje rechts-

    Maakt me niet welke club.. Verkopen die Boilesen.. Heeft meerdere malen zich laatdunkend uitgelaten over Ajax.. Hij vond toe te zijn aan een volgende stap.. Verwachtte bij een topclub terecht te komen.. Dus laat maar gaan bij ieder aannemelijk bod.. Kishna heeft via zijn zaakwaarnemer ook meerdere malen aangegeven Ajax niet nodig te hebben.. Vertrekken dan.. Hoe sneller hoe beter!

  8. GeefAjaxZijnGezichtTerug

    Zou je net zien dat ze Lazio gewoon kampioen maken! En dan gaat iedereen weer zeuren! Tuurlijk bakt die Boilesen er geen reet van! Maar Kishna gun ik nog wel een kansje. Nu Fischer terug is heeft hij ook een concurrent erbij!

  9. fjonkman

    Heeft iemand nog een mooie strik liggen die we er omheen kunnen doen? Succes en groetjes uit Amsterdam!! 🙂

  10. Heldenzoon

    Jammer dat ik deze keer niet lees dat Boilesen in ‘het buitenland’ wil ballen. “Eurgh, Nicolai…… dat doe je nu toch ook al”

  11. AFCAoostNL

    HahahaahaahaaahaaahaaaahaaaahaaaaahaaaaahaaaaaahaaaaaahaaaaaaahaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaH

Comments are closed.