Klaassen: ‘Zal de aanvoerdersband met trots dragen’

0706davy_klaassen

Davy Klaassen liet na afloop van het duel tegen Dinamo Moskou tegenover Ajax.nl vereerd te zijn met de benoeming tot aanvoerder. “De trainer vroeg vrijdag of ik de band wilde dragen. Daar antwoordde ik direct ‘ja’ op. Ik zal de aanvoerdersband met trots dragen.”

“Davy is een echte leider,” zo gaf de Ajax coach aan als reden van zijn keuze. “Hij staat voor wat Ajax is en speelt al van jongs af aan bij de club. Zowel binnen als buiten het veld presenteert hij zich als een aanvoerder. Hij is een waardige opvolger van Niklas Moisander.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

  1. quadsboy

    Klaassen die heb jij wel verdiend sleep de hele team mee en probeer alles te winnen pik

  2. BobbyHaarms

    Ben oprecht blij voor die jongen. Een speler die Ajax op een positieve manier naar buiten toe uitdraagt en nooit zal verzaken…gefeliciteerd Davy, je bent een echte Ajacied!

  3. dickst14

    fijn dat ie trots is. hopelijk wordt ie mister ajax en blijft ie zijn hele carriere in amsterdam

  4. BobbyHaarms

    Als ie slim is en van de mooiste club op de wereld houdt dan doet ie dat dickst14 😉

  5. Iceman

    Mooi ik ben heel blij voor Klaassen. Maar kan hij werkelijk het team begeleiden en lijden ook als het niet goed gaat of als het even minder gaat in een wedstrijd??? Ik weet dat hij het inzicht heeft maar durft hij het ook te tonen??

    1. Velibor

      Zo’n captainband maakt je toch 2x zo breed haha en mondig,beter als zen2 voorgangers

  6. Ramon1

    Ik vind het een goede keus hoor maar zie heitinga meer als type aanvoerder maar snap de boer wel

  7. BobbyHaarms

    Heitinga zal zich eerst weer opnieuw moeten bewijzen. Blij dat hij als oude strijder terug is hoor maar heeft de laatste jaren nou niet echt uitgeblonken bij zijn clubs. In potentie basisspeler, maar het zou ook zomaar een type Oijer kunnen worden..

Comments are closed.