Büttner: ‘Ik wil nog een keer voor Ajax spelen’

0704buttner

Alexander Büttner wil graag nog eens de overstap naar Ajax maken. ‘Ik heb altijd gezegd dat ik nog eens voor Ajax wil spelen’, liet de geblesseerde verdediger van Dinamo Moskou weten tegenover Ajax Life-journalist Sander Zeldenrijk.

Büttner heeft een eerdere mogelijkheid om het mooie Ajaxshirt te dragen laten schieten. Tijdens de winterstop van 2013 leek een overgang van Vitesse naar Ajax in de maak maar Ajax kon uiteindelijk niet opboksen tegen Manchester United. Bij United speelde Büttner slechts dertien officiële duels, alvorens hij naar Dinamo Moskou vertrok.

Bron: AjaxLife

Related posts

21 Comments

  1. BobbyHaarms

    Tsja, dit had je je voor je overstap naar M.U. moeten bedenken….maar wel goed om te weten dit!

    1. FrankiC

      WELKOM. Dán heb je weer eens een linksachter. Vrees wel dat zijn salaris een veelvoud is van dat van Dijks, die sterker is maar daarmee is alles gezegd. (Wat ’n beroerde voorzet zaterdag!)

        1. FrankiC

          Weet je, tijdens die eerste invalbeurten, zo’n jaar of 4 geleden zag ik het veel meer in hem zitten dan nu. Ik vond hem bij Willem II niet echt goed, maar schijn hierin praktisch alleen te staan. Hoop dat het meevalt, maar ik schreef al eerder ik zo 5 betere Nederlandse LB’s kan noemen die ook nog een lichtvoetige en technisch betere Ajax spelers (zouden) zijn.

          1. -buitenkantje rechts-

            De lichtvoetige en technische back heeft Ajax gehad in Boilesen .. Je ziet dat er nu gekozen is voor fysiek..uitschakelen van de tegenstander.. Ben met je eens dat opbouwend minder te verwachten valt van Dijks.. Het is een keuze die je maakt.

  2. -buitenkantje rechts-

    Misschien over 2 jaar Alexander.. Als vervanger voor Dijks.. Dijks naar Manchester United.. Jij naar Ajax.. 🙂

    1. FrankiC

      Hé Machlas, ook ingelogd. Lijkt ons inderdaad ook niet zo verstandig, ’t is mooi geweest.

  3. timkloppers

    had je voor de sport moeten kiezen ipv de centen van man. utd. dan was je al ajax speler geweest en meer dan 12 wedstrijden gespeeld. maar goed met als je dat niveau van destijds nog hebt zou je hier nog steeds passen.

Comments are closed.