Opstelling Ajax vanmiddag tegen Din. Moskou bekend

0610ajax-dinamomoskou_logo

Frank de Boer heeft de opstelling bekend gemaakt voor het eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, vanmiddag om 16:00uur, tegen Dinamo Moskou. De Boer gaf eerder aan te zullen starten met de 11 spelers die volgens hem het beste uit de verf kwamen de afgelopen dagen tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. De aankopen Heitinga, Dijks en Gudelj starten allen in de basis-elf. De tweede helft staan er elf andere namen op het veld. Het duel is vanmiddag live te volgen op TV via betaalzender Fox Sports.

Opstelling Ajax eerste helft: Boer, Tete, Heitinga, Riedewald, Dijks, Klaassen, Gudelj, Sinkgraven, Schöne, El Ghazi, Menig

Opstelling Ajax 2e helft: Onana, Van Rhijn, Van der Hoorn, Viergever, Savastano, Van de Beek, Serero, Bazoer, Muric, Hendriks, Cerny

Related posts

40 Comments

  1. Valentino

    Zowel het team van de eerste helft als van de tweede helft straalt op papier veel klasse uit. Mooie opstellingen.

  2. Royb020

    Laat me verrassen!! Ben heel erg benieuwd!! Als ze maar het winners mentaliteit spelen!!!

  3. AFC AJAX

    Ben benieuwd veel talenten zoals Van deBeek, Cerny, Muric, Savastano, Hendriks en Menig

  4. BarreGerco

    Zat net effe te kijken maar ben bang om de televisie op sportstand waarbij de kleuren mooier overkomen te zetten uit angst dat dat ding ontploft..wat een draken van afgrijselijke tenue’s!!

    1. PCK

      Idd heb ook een sony. Kan geen kwaad om football modus aan te zetten. Net of er 11 lichtjes op het veld lopen. Omg groen op groen…..

        1. Geroldkohlen

          wat klets jij nou neger zeke wel een kwetsend woord waar heb jij op school gezeten!! loop op een donkere man en noem hem een neger je kijken of hij vind of je hem uitscheld of niet!!!

          1. Geroldkohlen

            ik ben surinaams lul!!!!! en als jij deze worden in mijn face zou zeggen zou ik je helemaal slopen geloof dat maar!!!! het is donkere man of getinte man!!!! jou moesten ze per direct verwijderen van deze site idioot!!!

          2. AjaxBarcelona

            Ook wat overtrokken Gerold. Ik ken vele donkere en getinte mensen en met neger heeft 95% geen enkel probleem. 5% dus wel 🙂 maar relax man.

          3. Geroldkohlen

            zeker wel loop eens op een donker persoon af en noem hem eens neger vraag hem eerlijk wat hij er van vind die cijfers van jou is grote onzin het is beledigend en respectloos!!!

          4. AjaxBarcelona

            Prima jou mening (wel zonder geweld ajb) maar het percentage klopt m.b.t. De mensen uit mijn omgeving. Het woord zwarte is inderdaad zeer zwaar beledigend. Neger staat voor die 95% gelijk aan het woord blanke. Als een getinte man blanke tegen mij zegt is er bij mij geen enkel probleem.
            In jou redenatie zou het “niet getinte” man moeten zijn 🙂

  5. AjaxBarcelona

    Na een inspannende trainingsweek een wedstrijd spelen bij 33 graden in de schaduw tegen een internationaal goede tegenstander die nog in het seizoen zit …….. En dan zeg jij bagger?? Ik weet met wie jij samen de wedstrijd heb zitten kijken en mijn advies is: nooit meer doen.

Comments are closed.