‘El Haddadi mogelijk toch nog op huurbasis naar Ajax’

0606elhaddadi

Ajax heeft onlangs contact gezocht met Barcelona om Munir El Haddadi een seizoen te huren maar kreeg daarop een negatief antwoord. Toch komen er nu andere geluiden uit Camp Nou en lijkt een verhuur van de speler weer actueel.

Trainer Luis Enrique en Barcelona willen tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaan bekijken of El Haddadi in aanmerking komt voor speelminuten bij het eerste elftal. Mocht dit niet zo zijn dan is Ajax de eerste gegadigde om de speler voor een seizoen te huren van Barcelona. Ook Chelsea heeft interesse om El Haddadi te huren maar dat ziet Barcelona niet zitten. De aanvallende speelstijl van Ajax, met vleugelspitsen, zou volgens de leiding van Barcelona perfect zijn voor de ontwikkeling van de speler.

Bron: Marca

Related posts

32 Comments

      1. FrankiC

        In het artikel staat letterlijk dat Barca het laat afhangen van de voorbereiding. Dus de keuze om hem nu vast te leggen hebben we niet. Fantastische speler, direct meerwaarde maar we bouwen er weinig mee op

  1. -THE BULLDOG-

    Ik moet t eerst allemaal nog maar eens zien.
    Overigens hebben de eerdere gehuurde spelers van Barca ook niet tot daverend veel succes geleid.

    1. Sewena13

      Cuenca… Klopt! Was te snel en te lang geblesseerd kon die niets aan doen.
      Maar als je naar de stats van Bojan kijkt heeft die best veel gebracht… Maar als je van Barça komt hebben mensen eenmaal hogere verwachtingen

      1. FdB=Ajax

        Ehh nee.
        El Haddadi is een van de grootste talenten van Europa en niet te vergelijken met Cuenca en Bojan die door lange blessures op een zijspoor zijn geraakt.

        1. Remco425

          Maar je bouwt er zelf nog steeds niets mee op. Leuk voor Barca en de speler, maar spelers huren zonder optie tot koop is dus pas echt eigen jeugd in de weg zitten

        2. Zlatan

          Nou neem een besluit en hou op met dat gezeur ! Doe iets WIJ WACHTEN ALLEMAAL !!!!

    2. TomAFCA

      Laten we Bojan inderdaad nier vergeten. Die had in Spanje zelfs de bijnaam ‘De nieuwe Messi’. Achteraf bleek er weinig van waar te zijn.

  2. Lukoki4

    ‘Het aanvallende spel met vleugel spitsen’ weinig gezien dit seizoen.
    Maar hoop wel dat ie komt

  3. BobbyHaarms

    Zou een mooi compliment zijn richting Ajax om die gast onze kant op te laten komen ipv naar Chelsea, al vraag ik me af of ze naar beelden van 10 jaar geleden hebben zitten kijken..de enige ploegen die aanvielen afgelopen seizoen waren de tegenstanders..

  4. Royb020

    Klinkt positie! Alleen de kans dat de buitenspelers van jong Ajax worden wel minder!! Zo als een Menig, Meleg en Muric! Voor al de laatste twee zijn me veel pijn en moeite gehaald!! En toch zijn dat spelers waar ik graag naar kijk!

  5. Corr

    Wat moeten we met een 19 jarig talent en al helemaal huren schieten we niks mee op..
    Ervaring hebben we nodig niet een talentje die na een seizoen weer pleite gaat

  6. Valentino

    Leuk, vind het meer nieuws dat Ajax rond is met Heitinga. Er zijn toch nog spelers wiens clubhart groter is dan de eisen. Welkom terug Johny.

  7. -buitenkantje rechts-

    Als Chelsea ook belangstelling heeft zou je zeggen een toegevoegde waarde voor Ajax.. Maar niet alles dat uit Barcelona komt verandert in goud..

  8. Ajacied1996

    Nou snel proberen binnen te halen en de spitsen ben je ook klaar mee. Het is dat geen ervaren spits maar wel een groot talent!

  9. lezerG

    Hij hoeft toch niet eerst een jaartje in de jeugd aan de speelstijl te wennen mag ik hopen

  10. thijsAJAX1

    probeer spelers uit het buitenland voor 2 jaar te huuren, want die moeten vaak het eerste half jaar wennen.

  11. AFCARay

    Ze dachten ook dat gehuurde Bojan, kenne we die nog?, een zeer goed talent was…
    Daar hoor je ook niks meer over.
    Dus eerst gezien en dan geloven……

  12. toon61

    Als Mark euro dit voor elkaar krijgt is het toppie natuurlijk ,daarna nog een paar vleugelspitsen graag ,want wat er nu staan trekt naar binnen ,en geeft geen een voorzet af ,daarom scoren de spitsen ook niet

  13. TomAFCA

    Gelijk een goede test voor El-Ghazi en Kishna. Eens zien of ze een echte Profvoetballers-mentaliteit hebben en de strijd aan durven te gaan met El-Haddadi.

Comments are closed.