Telegraaf: ‘El Haddadi komt niet naar Ajax’

0606elhaddadi

Elf Voetbal wist zaterdag te melden dat Munir El Haddadi de overstap gaat maken van Barcelona naar Ajax, maar dit nieuws is door Mike Verweij, Ajax-watcher bij De Telegraaf, ontkracht. Volgens Verweij heeft Ajax zich wel degelijk gemeld bij Barcelona voor een verhuur van El Haddadi maar heeft het vandaag te horen gekregen dat Barcelona de speler niet laat gaan. El Haddadi speelde zijn duels afgelopen seizoen in Barcelona B en degradeerde met die ploeg uit de Segunda Division. Het leek aannemelijk dat Barcelona de speler elders wilde stallen om ervaring op te laten doen, maar hebben toch besloten om het talent niet te laten vertrekken.

Bron: Twitter

Related posts

37 Comments

  1. Bert62

    Wanneer stoppen die loze beloftes nou eens en gaan ze echt aankopen doen. PSV is ons dadelijk weer te slim af zoals altijd

    1. arjan89

      precies hier wordt ik dus echt schijtziek van, hele tijd die waardeloze kut berichten van die komt en dan weer niet, en dr moeten sowieso spelers komen blablabla… enkeld gudelj is nog gekomen.. En die waardeloze berichten over vd vaart en dijks, die nog steeds nie gearriveerd is ook.
      Wil nu wel is een x echt spelers zien komen ook.
      leuk en aardig de jeugd, en begrijp me niet verkeerd ben dr ook voor dat die jongens uiteindelijk een kans krijgen, maar het belang van de club gaat niet om de jeugd maar om hoe ajax 1 speelt, oftewel zoon speler als munir had met zijn kwaliteiten voorin al een hele kwaliteits puls gegeven maja blijkbaar weer bericht geving gebaseerd uit nix… om moe van te worden!!!

      1. 58yearsalways4Ajax

        A) ze moeten er zijn en B) de spelers moeten willen komen en C) ze moeten betaalbaar zijn. Jullie denken dat je de winkel inloopt en er een paar kan uitzoeken.

        1. Boristja

          Zeker gelijk op alle 3 de punten maar er zitten wel mensen met de taak de selectie rond te krijgen en die verdienen genoeg geld om er is wat vaart achter te zetten!!

          1. Boristja

            Nee je moet niet kopen om te kopen maar vanaf de winterstop moet er toch al zijn gezocht voor een ervaren kracht en als het je werk is om versterking te kopen moet je in een half jaar toch wel iets vinden lijkt mij! Als ik op mijn werk (kok) een half jaar doe over een biefstuk bakken dan worden de gasten ook niet blij. Tuurlijk niet hetzelfde maar het gaat om het principe dat je wel iets voor je supporters mag doen die dit Verschrikkelijke seizoen hebben moeten aanzien!

          2. Geroldkohlen

            eerst word gezegd het is rond, maar als het rond is kan je toch niet zomaar van die afspraak afwijken lijkt mij!! gewoon weer valse beloftes die gemaakt worden, overmars zou 2 weken geleden bekend maken welke spelers gekocht zijn voor volgend seizoen, nog steeds niks!!! maar we hadden het kunnen weten allemaal, want we hebben al moeite om dijks binnen te halen van Willem 2 laat staan een speler van barca!

    2. PvL020

      Geen loze belofte hoor, er was namelijk niets. Er is alleen maar geïnformeerd en de pers laat weer een ballonnetje op

      1. Geroldkohlen

        Geen loze belofte?? in de kop tekst van het vorige artikel staat heel duidelijk dat er een akkoord is! dan maak je toch een belofte dat hij dan komt of niet dan!

    3. De Ajacied

      Nou Verweij kom dan eens met echt nieuws !!!
      Al deze onzin, daar worden wij erg ziek van

  2. Ruben

    Met hem zullen er vele zijn die niet naar Ajax komen, ik wil potverdorie weten wie er WEL naar AJAX komen !!!

    1. Zlatan

      Juist ! Wees eens duidelijk , de supporters willen duidelijkheid ! En van de supporters moeten jullie het hebben

  3. Remco425

    Ik vind het niet zo erg. Tot nu toe hebben we niets aan gehuurde spelers gehad.

  4. ZwarteRotterdamseAjacied

    Ik heb door hoe het werkt, als je op een site leest dat iemand “zeker” naar Ajax komt, komt ie niet.

  5. slm020

    Pas werd er verteld dat de selectie binnen 2 weken op peil zou zijn !! Want dan zouden ze ze goed kunnen voorbereiden op de voorronde CL !! Wederom lul verhaal weer !! Einde vd rit weer alles niet op orde kwa selectie .

  6. Sonsee

    Weer een nieuwe soap? Laten ze nieuws naar buiten brengen dat afgerond is dat voorkomt een hoop geneuzel

  7. AFCAoostNL

    Kansloos al dat gelul wie er wel of niet komt. Geef toch eens wat geld uit en haal een goede ervaren topper

  8. -buitenkantje rechts-

    Jammer, was denk ik een goede aanwinst geweest. Kan me de frustratie wel voorstellen van sommigen hierboven.. Je moet alleen wel bedenken dat deze berichten niet van Ajax komen hè.. Meestal, net als nu, een journalist die graag met een scoop wil komen die vervolgens gretig wordt overgenomen door andere media. Waar wij vervolgens weer op reageren. Dus even met je vinger wijzen naar de juiste persoon/instantie.

  9. Oost80

    Prima, wij hebben namelijk geen goede ervaringen met spelers die munir heten. 🙂

  10. toon61

    de enigste die koopt is PSV ,die worden steeds sterker ,en wij slapper ,wat een beleid in ons amsterdam

  11. AFCA my World

    Blijkbaar moet het toch weer gebeuren met de spelers die er zijn,dat word een jaar vechten tegen degradatie 😉 .

    1. Velibor

      Stel dat het waar is dat ze alleen geïnformeerd hebben naar die gast,hoe klein moet jeje dan wel niet voelen om als antwoord te krijgen dat ze een B speler niet aan ons willen verhuren met zo’n bult geld op de bank dan pak je toch gelijk de telefoon en bel je naar Real Madrid voor Morata verdomme! Nee ben geen Madrid fan maar Barca fan maar dit !

  12. DennisTheMenace

    Je zal maar fan zijn van Barcelona: zojuist de derde prijs van het seizoen binnengeharkt en zojuist alweer transfernieuws… Vidal.

  13. Ajax nr 1

    Het beleid bij Ajax qua aankopen,scouts en verkopen is echt brandhout dat zouden ze eerst iets aan moeten doen. Verschrikkelijk wat verloopt alles toch traag.

Comments are closed.