There are no ads, please add some


Prijsvraag: Welke Ajacied is dit?

vraagteken

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal bij de Eredivisiewedstrijd Ajax – NAC Breda van afgelopen april. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? Dan kun je onderstaande miniatuur van de ArenA in kristal winnen!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

0419ajax-nac_prijsvraag
Wie is de verborgen Ajacied op bovenstaande foto?!
 

Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via deze link.
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met donderdag 11 juni  a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op vrijdag 12 juni zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis!

 0606arena_kristal

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nlBoud’s-inn voor al uw Ajax-artikelen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!


Gerelateerde posts

25 reacties

Reageren is niet mogelijk.