‘De Sa én Zivkovic genoemd in deal Dijks’

ricardo_zivkovic1

Marc Overmars heeft onlangs van de RvC te horen gekregen dat hij spelers mag aantrekken mits hij er gelijktijdig ook een paar van de hand doet. Tijdens de onderhandelingen over de transfer van Mitchell Dijks van Willem II naar Ajax is naar nu blijkt naast Lesley de Sa ook de naam van Richairo Zivkovic gevallen.

De Sa heeft van Ajax te horen gekregen dat Ajax zijn lopende contract tot 2016 niet gaat verlengen en dat de speler mag vertrekken bij Ajax. De Sa kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Go Ahead Eagles en is inmiddels genoemd tijdens de onderhandelingen  tussen Ajax en Willem II over de transfer van Dijks. Ook de naam van Richairo Zivkovic is tijdens die gesprekken gevallen. De spits werkt tot op heden zijn duels in Jong Ajax af en lijkt ongeduldig te worden. Zivkovic zou dus ook in de deal kunnen worden betrokken terwijl ook zijn oude werkgever FC Groningen heeft aangegeven dat het Zivkovic voor een jaar wil huren van Ajax. Technisch directeur Carlo Aalbers van Willem II laat weten dat er meerdere spelers van Ajax zijn genoemd tijdens de onderhandelingen.

Bron: VI

Related posts

44 Comments

  1. Rickie

    Verhuur hopelijk zivkovic anders moeten we in opstand komen en roepen waar gaat dit heen ajax beleid ?

    1. De Ajacied

      Als Ajax Zivkovich gaat verhuren krijgen ze echt spijt
      Laat deze jongen gewoon bij Ajax blijven
      Hij is niet de gemakkelijkste dus kun je hem beter onder de eigen vleugels houden dan heb je zicht op hem

  2. JCruijff

    Allebei geen Ajax spelers, te licht, geen gogme, geen kwaliteit dus verkopen maar

    1. FrankiC

      Eens. Traoré en Uth zijn bijv spelers die beter én direct inzetbare zijn

      1. jojo123

        Uth maakt niets klaar als je alleen op de helft van de tegenstander speelt. die jongen heeft ruimte nodig die er niet zal zijn. Zie voorbeeld Sigi.

    2. FrankiC

      Eens. Traoré en Uth zijn wel spelers direct inzetbaar zijn en Ajax beter maken. (Geldt ook voor Larsson en Berghuis op de zijkanten trouwens.)

    3. FrankiC

      Eens. Traoré en Uth zijn spelers die direct inzetbare zijn en Ajax beter maken. Geldt ook voor Larson en Berghuis op de zijkanten)

      1. fantommie2

        Braatje, in de tekst staat niet dat Willem 2 voor verhuur gaat. Dus zo dom Is die opmerking niet

  3. Deusie

    Ik ben bang dat het met Zivkovic nooit goed gaat komen, duidelijk een mentaliteitsprobleem…ik hoop echter dat ik het niet goed zie en dat ie aan iedereen laat zien dat hij wel de juiste spits zal zijn voor Ajax!

    1. woody79

      ik zeg jaartje verhuren aan nec onder dhr been. daarna afgetraind en sociaal terug naar ons aller

      1. woody79

        lijkt me geen goed plan zivko naar greun. kunnen we niet meer winnen daat. de sa verhuur aan trencin. bij een kampioen; daar kunnen ze toch ook wel wat

  4. Ajacied

    Prima om een jaartje te verhuren naar een club in de eredivisie, goed om zich aan te passen en te werken in het zelfde niveau, ik zeg doen!

    1. Charka53

      Doe hem een jaartje naar de kakkerlakken ,dan is hij zeer dankbaar dat hij voor Ajax mag spelen

  5. Ajax nr 1

    Nou Willem 2 als dit geen droomdeal voor jullie zou zijn weet ik het ook niet meer. Ik weet wel dat Ajax gek zou zijn om deze 2 heren bij elkaar te verhuren zodat zij in 1 elftal zouden voetballen. Nou ik zeg niet goed bezig Ajax.

        1. AjaxBarcelona

          Dus wij zijn bang??? Even herinneren, wij zijn Ajax, wij zijn voor niemand bang 🙂

          1. Ajax nr 1

            Haha bang niet hoor. De 3 punten zijn belangrijk en die gaan wij ook daar niet meer halen. 🙂

  6. sabrina

    Vertonghen werd ook verhuurd en we weten allemaal hoe blij we waren met hem. Heb er wel vertrouwen in dat Zivkovic uiteindelijk belangrijk gaat zijn voor Ajax..

  7. lezerG

    Genoemd. Hij is genoemd. Net als die van Koot en Bie. Wel genoemd maar hij werd het niet. Net niet.
    Geef Zivko een kans in Ajax 1 !

      1. lezerG

        Kwaliteit, uitstraling, talent en misschien ook de investering van 3.000.000€

  8. paullus

    Aan de ene kant een goed plan om hem te ver huren
    Maar aan de andere kant had ik hem liever in Ajax 1 gezien

  9. Valentino

    Zickovic gewoon verhuren aan Groningen. Daar kan hij ook Europees ervaring opdoen.

  10. -buitenkantje rechts-

    Zivkovic moet sowieso komend seizoen speeltijd in de eredivisie krijgen. Het liefst zie ik dat bij Ajax1. Ik denk dat hij de spits met de meeste kwaliteit is op dit moment bij Ajax. Aangezien hij bij Frank de Boer geen speeltijd krijgt vanwege een ‘mentaliteitsprobleem’ lijkt me voor hem verhuur de enige optie. Het liefst bij een club waar hij zich het meest kan ontwikkelen. Toch gek dat coaches van andere eredivisieclubs kennelijk geen probleem hebben met de mentaliteit van Zivkovic. De Sa moet verkocht worden. Heeft vind ik wel degelijk talent, maar is geen Ajax-speler. Wens hem veel succes!

    1. f-side64

      omdat hij daar wel in het 1ste speel en frank heeft gewoon een zwak voor die ijspegel.

    2. AjaxBarcelona

      Coaches van andere eredivisieclubs hebben nog geen ervaring met hem. In Groningen gedroeg hij zich nog. Sinds zijn contract bij Ajax is het hoog in zijn bol geslagen.

  11. jojo123

    Frankie stuurt Sigi het veld in terwijl hij Zivko speeltijd had moeten geven. Zie voorbeeld Dijks. Nu smeken om terug te gaan. Waar blijft die vooruitziende overzicht en kijk in het voetbal als het gaat om spel en spelers? Laat Zivkovic maar spelen in het eerste. Op basis van die 5 invalbeurten van afgelopen seizoen kun je een speler niet beoordelen. Zie voorbeeld Dijks. Nu smeken om terug te gaan.

  12. AjaxBarcelona

    Zivko heeft ook niet meer dan 5 invalbeurten verdiend. Iemand die zijn kansen zelf

Comments are closed.