Terugkeer Dijks naar Ajax volgens zaakwaarnemer nog geen uitgemaakte zaak

0520Mitchell_Dijks

Ajax heeft Mitchell Dijks een mooie aanbieding voorgelegd maar volgens de zaakwaarnemer van de 22-jarige verdediger; Dick van Burik, is het daarmee nog geen uitgemaakte zaak dat Dijks ook daadwerkelijk terug keert bij Ajax. Van Burik houdt alle opties open, zo laat hij tegenover het Algemeen Dagblad weten. Feit is wel dat Dijks een keuze lijkt te gaan maken tussen Ajax en feyenoord waarmee andere gegadigden als Celtic en AZ definitief uit beeld zijn.

Het lijkt tactiek van Van Burik want Dijks is een echte Ajax-jongen. Dit werd al duidelijk doordat hij zijn zaakwaarnemer naar rotterdam stuurde om te praten over een transfer maar toen Ajax zich meldde direct zelf met Frank de Boer om tafel ging. Door het mooie contract van drie seizoen dat klaar ligt en de toezegging van Frank de Boer dat hij Dijks een kans gaat geven als eerste keus op de linksback positie lijkt Ajax de beste papieren te hebben om Dijks opnieuw in te lijven ondanks de slag om de arm van Van Burik.

Dat er een transfer gaat komen is wel duidelijk. Dijks speelde gisteren al niet namens Willem II mee in de oefenwedstrijd tegen TSV Gudok. De Tilburgers reizen vandaag af naar Curaçao om het seizoen passend af te sluiten maar ook daarbij ontbreekt Dijks.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

32 Comments

  1. Ajacied

    Een keuze moeten maken tussen Ajax en Feyenooit? Dat lijkt me niet zo moeilijk toch..

    1. De Ajacied

      Tuurlijk tekent hij bij Ajax
      Hij heeft gewoon Ajax bloed door zijn aderen lopen 🙂

    2. Zlatan

      Waar verdiend de zaakwaarnemer het meeste aan ? Gaat het daar om , lullen ze de jongens op die manier om ???????

  2. jojocoolio

    Kom op dijks kan zo zijn gram halen… Het is toch een Ajacied…. Tekenen en geen Rioolbak praktijken

  3. Ajax013

    Bullshit, hij zei gisteren nog tegen mij dat het bijna zeker is dat hij naar ons aller ajax komt

  4. maatje68

    eerdervzei hij aaltijd ern ajacied te zijn. Dus lijkt mij de keuze makkelijk

  5. -buitenkantje rechts-

    Tuurlijk komt hij.. Zijn nu in onderhandelingsfase.. Dan is het altijd handig als je 2 partijen tegen elkaar kunt uitspelen. Hij probeert gewoon een zo goed mogelijk contract voor Dijks er uit te slepen. Zijn goed recht als zaakwaarnemer. Hij is Ajacied.. Ajax speelt voorronde CL.. Hij komt.

  6. Sewena13

    Vorig seizoen zei FdB dat Dijks dichtbij een basisplaats was en opeens moest die weg…

  7. Ajacied407

    Als hij een echte Ajacied is, kiest hij voor een terugkeer naar ons. Toch snap ik wel enigszins dat hij twijfelt. Ajax heeft hem namelijk ook ‘laten vallen’.

  8. FrankiC

    Is al een uitgemaakte zaak. Van Burik is ook ‘van ons’. De basisplaatsgarantie is al genuanceerd in het artikel: De Boer garandeert dat Dijks een kans krijgt. Dat klinkt logischer. Ik hoop dat Dijks moet concurreren met Emanuelson en Büttner….

    1. Joeguh9

      Buttner verdient 3,5 miljoen per jaar! Als die een mail van Ajax ziet opent hij hem niet eens!

  9. VAK410THEBEST

    hij zal wel na ajax gaan, de vraag is alleen of hih goed genoef is

  10. Ramon1

    Mij lijkt als je eerste keus bij ajax kan worden met een mooi salaris en hij kent veel jongens natuurlijk dan lijkt het mij logisch mja tegenwoordig weet je het nooit

  11. Remco425

    Als het alleen tussen Ajax en feyenooit gaat is de keuze dus al gemaakt. Niet slim van ze. Ze hadden beter Celtic als optie kunnen houden. Die hadden we nog enigszins serieus genomen

  12. PvL020

    Dickie doe toch niet zo gek jongen. Zoals gezegd Dijks is een echte Ajax man!!!!

Comments are closed.