Reminder: Bied mee op wedstrijdbal Klassieker, opbrengst naar Nathaniël

nathaniel1105

Zoals inmiddels bekend moet onze kleine dappere Nathaniël binnenkort naar Amerika om de behandeling te ondergaan tegen neuroblastoom, een agressieve vorm van kanker. Via inzamelingen staat de teller inmiddels op bijna €120.000 euro. Voor de reis was €100.000 euro nodig alleen is nu de dollar duurder geworden waardoor een ton niet meer genoeg is. Het totaalbedrag komt nu uit op zo’n €130.000 euro. Een enorme tegenslag voor de ouders van Nathaniël die dachten dat ze het geld eindelijk binnen hadden. Nathaniël gaat rond 5 juli wel naar Amerika om met de behandeling te starten.

De komende dagen kan men bieden op de wedstrijdbal van de afgelopen Klassieker in de Amsterdam Arena. De opbrengst van de veiling gaat naar Nathaniël om zo opnieuw een steentje bij te dragen dat het nog ontbrekende bedrag spoedig kan worden bijgeschreven op de rekening van Nathaniëls Victory Foundation. Bied mee en steun Nathaniël in zijn strijd tegen deze oneerlijke ziekte. Biedingen kun je doormailen naar henk@ajaxfanzone.nl. De veiling zal dinsdag 26 mei om 23.59 sluiten waarna wij op woensdag 27 mei zullen bekendmaken wie het hoogste bod heeft gedaan en de bal krijgt toegezonden.

0521wedstrijdbal

Hoogste bod tot nu toe: €275

Blijf Nathaniels overwinningspagina en de website delen zodat we het hopelijk kunnen bereiken. Want elk kind wat ziek is heeft recht op een overwinning….!!!

Rekeningnummer voor donaties
NL22 RABO 0300 6048 90
tnv nathaniels Victory Foundation

Related posts

3 Comments

  1. Henk

    Ja woody, biedingen kun je via mail doorsturen waarna het hoogste bod hier telkens kenbaar zal worden gemaakt.

Comments are closed.