Overmars: ‘We zijn wel degelijk met Groningen in gesprek over Zivkovic’

0222willem2-ajax_zivkovic

Welles-nietes in voetballand, het is niets nieuws. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Ajax in gesprek zou zijn met FC Groningen over een mogelijke verhuur van Richairo Zivkovic (zie bericht). Groningen ontkende gister bij monde van technische zaken Peter Jeltema echter in alle toonaarden (zie bericht). “Nee, en het liefst huren wij ook geen spelers, want daar krijg je later niks voor terug”, verzekerde Jeltema donerdag aan het Dagblad van het Noorden. Marc Overmars bevestigt echter vandaag de concrete interesse van FC Groningen om Zivkovic tijdelijk terug te halen naar de Euroborg.

“We zijn daarover in gesprek”, aldus de directeur voetbalzaken van Ajax vrijdag in De Telegraaf. Zivkovic ging vorig jaar zomer met veel verwachtingen van FC Groningen naar Amsterdam, waar hij een contract tekende tot medio 2019. Van een doorbraak kwam het vooralsnog niet. Voor de ontwikkeling van Zivkovic wordt het beter geacht elders speelminuten op te doen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

16 Comments

    1. Joeguh9

      Dat is een beetje het spel toch. Gudelj was ook niet met Ajax in gesprek zogenaamd…

    2. Remco425

      gebeurt wel vaker. Liegen dat er nergens over gesproken wordt komt veel vaker voor dan liegen dat je in gesprek bent. Puur omdat dat laatste vaak niet zo handig is.

    3. AFCA my World

      Misschien liegt Ajax wel, al vind ik het erg dom,geef hem in de voorbereiding veel speeltijd en bekijk het dan nog eens !

  1. Ajax645

    Dat gezeik altijd dat je het niet wil toegeven je bent er mee bezig of niet wat maakt het nou uit geef het gewoon toe als je er mee bezig bent maar verhuur is beste optie nu hij krijgt toch geen kans in het eerste

  2. Ajax nr 1

    Welles Niettes maak niet uit hoor Marc dat spelen jullie ook een heel Seizoen. Wat ik belangrijker vind is dat jullie het weten want ik geloof ook echt dat CILLESSEN weggaat op de laatste dag en dan is het WELLES en niet NIETTES.

  3. 58yearsalways4Ajax

    Het laatste woord hierin is aan Cillessen zelf niet aan Marc. Als er een zak van 30 miljoen euro aangeboden wordt mag je als club geen nee meer zeggen. Maar Cillessen is geen eigendom van een beleggingsmaatschappij dus heeft hierin zelf ook een stem. Er staat ook altijd, de clubs zijn er uit, de speler is nog in onderhandeling.

    1. Ajax nr 1

      Dat weet ik 58. Maar laat onze Marc dan niet zeggen WE LATEN HEM NIET GAAN. Allemaal grootsspraak zoals dat hele spelletjes WELLES NIETTES

      1. SchweizerAjaxfan

        haha, denk je serieus dat Ajax Jasper aan zijn contract kan houden bij een megabod van ManU? gaat hij naar de FiFa en op basis van positie verbetering moet Ajax hem laten gaan..voorbeeld Suarez die naar Ajax wilde.. maar daar gaat het nu (Gelukkig) nog niet over..

  4. SchweizerAjaxfan

    hadden ze direct al moeten doen. had hij dit seizoen nog lekker eredivisie gespeeld en zich (waarschijnlijk meer) ontwikkeld tot topspits.

Comments are closed.