Denswil ook bij Club Brugge op zijspoor

1125denswil

Stefano Denswil verruilde afgelopen winter Ajax voor Club Brugge. Na een aanvankelijk goed begin zakte de centrumverdediger weg. Inmiddels moet hij ook in Brugge genoegen nemen met een plek op de bank. Een kampioenschap zit er ook niet meer in voor de ex-Ajacied. De titel is voor AA Gent, voor het eerst in de historie van die club.

“We zijn teleurgesteld dat we het kampioenschap niet wonnen maar we moeten tevreden zijn met hopelijk een tweede plaats. We hebben nog één wedstrijd in het verschiet. Momenteel staan we goed voor die plaats, maar we mogen dan niet verliezen tegen Kortrijk zondag”, aldus Denswil op de clubsite van zijn werkgever.

Denswil blijft ondertussen hopen op een basisplek. Het laatste duel tegen Charleroi kreeg hij die (3-2 zege) vanwege de afwezigheid van Duarte. “Het was al een tijdje geleden dat ik in de basis stond. Ik train goed om zo aan te tonen dat ik mijn plek in de basis wil veroveren. Je moet op bepaalde momenten kritisch zijn, maar toch won Club deze wedstrijd. Dat geeft alvast een lekker gevoel om naar huis te gaan.”

Bron: Clubbrugge.be

 

Related posts

35 Comments

    1. De Ajacied

      Ben je daarom vertrokken?
      Had je beter bij Ajax kunnen blijven Stefano
      Beetje domme zet he

      1. Elise

        Uhm… Jullie zijn vergeten dat meneer Denswil is vertrokken op aandringen van de technische staf?

        1. AFCA my World

          En terecht,arrogant gedrag en niet de juiste mentaliteit, erg goed aan gedaan om hem te verkopen !

          1. Starke

            Makkelijk praten weer. Vreselijk zwakke verdedigers die keer op keer de kans krijgen om hun onkunde te vertonen en Denswil werd afgebrand na indankbare invalbeurten van niet eens 10 min. Wat kan je laten zien als je ploegmaten ook zwaar ondermaats spelen?! Ik ben een echte Ajacied maar het enige wat ik de Boer kwalijk neem is dat hij te kil met jongelingen omgaat. Want zeg nou eerlijk. Een Zimling, Anderssen, Sightorson, Boillissen, Moissander of Veltman hebben niets beters laten zien in al die wedstrijden die gespeeld zijn. Die gasten hebben pas een eerlijke kans en vertrouwen gekregen. Denk daar maar over na of je onder die omstandigheden zou blijven of niet

      2. Starke

        Haatdragende reactie weer. Nooit een kans gekregen dus dan is vertrekken de beste optie

    2. jojocoolio

      Het verbaast mij niks… De mentaliteit is ver te zoeken ze denken allemaal dat ze er al zijn op hun 20ste…. Zonde van die gasten maar ze zijn wel miljonair en dat is het enige wat telt….

  1. Remco425

    Uiteindelijk blijkt dus wel dat hij gewoon niet goed genoeg is voor dit niveau

    1. Starke

      Wie is wel goed genoeg dan? Moissander? Veltman? Zimling? Anderssen? Sightórsson? Er is heel slecht met deze jongen omgegaan en hetzelfde geld voor Vermeer. Uiteindelijk slecht behandeld!

      1. Remco425

        Als hij goed genoeg was had hij bij Club wel in de basis gebleven. Ze halen hem er echt niet uit als hij goed is. Ligt dus niet aan Ajax.

  2. Sazzz

    en dan koos hij voor Brugge omdat hij dat geen concurrentie had… ????????

    1. quadsboy

      Dat dacht hij ja en als je het in België het niet haald zit het meestal erop

  3. slm020

    Geduld is een schone zaak !! Ook in de voetballerij !! Had gewoon even gewacht . Maar ja zelfkritisch naar jezelf kijken is bij vele voetballers moeilijk . Sommige jonkies denken dat ze eral zijn als ze een keer goed hebben gevoetbald !!

  4. Ajax nr 1

    Beste Denswil,
    Je kan op de bank wel wachten en hopen tot je een ons weegt op een basisplek. Er zal toch iets aan jou moeten veranderen zoals inzet inzet en niet te vergeten inzet. Zo’n basisplaats komt niet aanwaaien hoor daar moet je echt hard voor werken. Ik hoop dat je voorlopig genoeg info hiermee hebt. Voor nu en de volgende 10 jaar werkse.

  5. woody79

    Sund dat ie wegging. Hij had geduld moeten hebben en beter zn best moeten doen. Zie Dijks. Moest weg komt terug. Denswil wilde weg mag niet terug. Ach fc wageningen is altijd nog een oplossing toch?

  6. pietprecies

    Gewoon niet goed genoeg. Dat is niet erg, maar dus niet bij Ajax en blijkbaar ook niet genoeg voor club Brugge. Goed gezien dus door de technische staf die hem ook daadwerkelijk dagelijks aan het werk zag!

  7. CaptainFlamingo

    Misschien dat hij vanuit Club Brugge nog naar een mooie club kan lol

  8. Slingertje.

    Ik had niets anders verwacht want zo goed is hij niet. Misschien moet hij het eens proberen in Luxemburg.

  9. Coenie

    Hij komt er achter dat wat hij levert idd niet genoeg is voor top-voetbal. Zelfs bij Club Brugge niet. Hij zal 2 stappen harder moeten gaan lopen anders wordt zelfs de top klasse nog te moeilijk!

  10. Eric1968

    Een goede speler staat altijd in de basis Denswil. Dat ben jij dus blijkbaar niet!

Comments are closed.