Real Madrid flirt met El Ghazi

0308ajax-excelsior_elghazi_zivkovic1

Anwar El Ghazi mocht woensdag even op bezoek komen bij Real Madrid. Een goede vriend regelde een bezoekje voor hem en Real Madrid werkte hier maar al te graag aan mee.

Dat bleek onder andere uit een ontmoeting met Christiano Ronaldo, Raphaël Varane en Pepe. Ronaldo signeerde zelfs de schoenen van Anwar en hij gaf Ronaldo een Ajax-shirt.’Het was fantastisch om tips van Ronaldo te krijgen. Hij gaf me advies over het trainen, de voeding en mijn carrière’ weet El Ghazi te vertellen.

Eigenlijk had El Ghazi zich bij Jong Oranje moeten melden maar kreeg toestemming van de bondscoach om zich, vanwege dit bezoek, later te melden. Normaal is een treffen met Ronaldo onmogelijk maar voor Anwar werd een uitzondering gemaakt. ‘Real Madrid bleek me te kennen, waarna ik onmiddellijk op de lijst werd gezet’ besluit de Ajacied.

Bron: Soccernews

Related posts

48 Comments

      1. Mooi

        Moet hij wel beter gaan voetballen als de laatste tijd dat was een duidelijke terug val

    1. Valentino

      Ja als dit bij Zivkovic was gebeurd was hij gelijk weer weggestuurd en had de media er weer vol mee gestaan.

      1. S4ndrr

        Hij kreeg toch toestemming? Zivko kwam te laat. El Ghazi krijgt toestemming. Beetje domme conclusie..

        1. FrankiC

          LACHWEKKEND. Blijkbaar is het halen van een handtekening van Ronaldo een reden om later te mogen aansluiten bij een vertegenwoordigend team!! Verbazingwekkend. Hoe professioneel is het Nederlandse voetbal???

          1. bezemsteel

            Gaat natuurlijk niet alleen over de handtekening, maar over de carrière van el ghazi. Als ik naar real zou kunnen zou ik ook wel een wedstrijdje van jong oranje overslaan

  1. suske

    kreeg een verjaardagskaart van me knappe buurmeisje…. heb ik nou ook sjans???

  2. Corr

    Leuk voor hem, als hij maar niet naast z’n schoenen gaat lopen! Deze jongen is op de goede weg

  3. Velibor

    Ach das gewoon zen idool man verder niks ,duurt nog wel ff voordat ie goed genoeg is voor Real.

    1. AFCA my World

      En dat weet hijzelf ook wel,maar je zult zien dat ze zijn ontwikkeling in de gaten blijven houden, dat het te vroeg is kun je ook zien aan Odegaard zelfde niveau en zat pas 1 x op de reservebank,dan kun je beter een basisplaats hebben bij Ajax !

      1. Velibor

        Dat zal best ja maar dat mag toch ook en lijkt me logisch als je als ventje van amper 20 jr al eigenlijk een basisplaats hebt bij Ajax Amsterdamwzdb.

  4. fritshertogs@hotmail.com

    dat iedereen zo’n fan van hem is snap ik echt niet. vind hem echt niet zo heel goed hoor.

    1. AFCA my World

      He rustig aan,het is zijn eerste jaar in de selectie, dus geef hem even tijd,hij laat nu al mooie en nuttige dingen zien, scoort af en toe en werkt hard, hij gaat er wel komen maar dat heeft tijd nodig en dat snappen sommige mensen (jij?) niet !

  5. Rood wit hart

    Hij heeft mindere wedstrijden gespeeld maar in de jeugd stak hij er met kop en schouders boven uit he dit word echt een grote maar je moet hem de tijd geven en hij is zo nuchter dat hij ook wel weet dat hij nog niks te zoeken heeft in Madrid die blijft nog wel even hoor word een topper

    1. Ajax nr 1

      Ik denk dat El Ghazi nog niet eens goed genoeg is voor de reservebank bij Real Madrid. Dus laat El Ghazi nog maar eerst goede wedstrijden in Ajax voetballen en nog heel veel leren.

  6. AjaxBarcelona

    Heel apart toch weer sommige reacties hier. Een aantal supporters vinden een hoop maar weten toch eigenlijk maar weinig van de spelers.
    El Ghazi is net 20 jaar geworden. Hij is destijds vanuit de A1 naar Ajax 1 gegaan. Hij heeft een hele ontwikkeling doorgemaakt en moet nog een hele ontwikkeling doormaken. Een aantal weet het echter al, strik erom en weg ermee. Die jongen is 10 x leerlieriger dan Kishna bijvoorbeeld.
    Vervolgens krijgt hij de kans om zijn idool te ontmoeten. Als 20-jarige. Hij krijgt tips van zijn idool, zijn voorbeeld. Daarnaast loopt hij rond op de “heilige” grond van Real Madrid. Dat is toch prachtig voor zo’n jongen. Dat hij ergens op het netvlies staat bij Real is ook helemaal niet raar. Iedere jonge speler die ook maar iets boven de middelmaat uitsteekt staat ergens op een lijstjes bij de grote clubs om in de gaten te houden.
    Kortom, El Ghazi, hardstikke leuk voor je en ik hoop dat het je een extra boost geeft.

    V.w.b. de vergelijking met het te laat komen van Zivco ………. ach ja de overbekende appels met peren.

    1. Ajax nr 1

      Je hebt 100% gelijk. Nu maar hopen dat hij niet naast zijn schoenen gaat lopen omdat hij de kans heeft gekregen die andere niet krijgen. Ps Real Madrid heeft hele andere scouts lopen als Ajax hoor. Want die zien heus veel of er 1 of andere voetballer met heel veel talent rondloopt in de wereld. El Ghazi is 1 van de 1000de die ze volgen. Ik zeg laat hem het eerst maar laten zien bij Ajax. Hij is leergierig dat zijn de meeste bij onze club maar wat doen zij ermee.

  7. ajacied078

    lekker laten flirten… en mocht Ronaldo terug willen flirten hij is altijd welkom bij ajax 🙂

  8. Robin

    Baas, ik kom iets later want ik kan morgen Trijntje Oosterhuis ontmoeten….. Pffffff werk gewoon voor dat kapitaal wat jij krijgt en boek een reisje Madrid incl rondleiding Bernabeu in jouw vrije tijd.

    1. AjaxBarcelona

      Volgens mij een lichtelijk jaloerse ondertoon 😉
      Sinds wanneer is de ontmoeting met Ronaldo inclusief bij de rondleiding?
      Wie zegt dat de reiskosten voor hem betaald zijn?
      De ontmoering is geregeld, dat is alles wat er staat.

    2. Remco425

      Ik weet zeker dat als ik Ronaldo zou kunnen ontmoeten ik ook wel een paar dagen vrij kan krijgen van mijn werk. Zij die geen vrije dagen kunnen opnemen zijn geen werknemers, maar slaven.

  9. -buitenkantje rechts-

    Hij staat wekelijks op het heilige gras van Ajax. In de championsleague moet hij wellicht spelen tegen zijn idool. Dan loopt hij misschien verstijfd rond en durft geen duel aan te gaan. Dat adoreren van spelers en stadions. Heb er helemaal niks mee. Je speelt bij Ajax en je hoort op hetzelfde niveau te acteren.. Niet als een schooljongetje wachten tot meneer Ronaldo je een handtekening geeft.. Pfff..

  10. toon61

    zullen ze daar ook gezien hebben dat hij niemand voorbij kan komen of uitspelen ,dan willen ze echt niet ,denken jullie wel .
    Hij moet nog veel leren ,hij is eigenlijk nog niet capabel voor het eerste elftal ,zo,n jongen had langzaam gebracht moeten worden in een elftal wat goed draait ,niet dit tikkie terug elftal

    1. Amoebe

      Nou vertel….waaruit blijkt uit dit bericht dat hij kapsones heeft?

      Ik vind het meer onderdanig…ik heb veel geleerd bla bla.

      Leuke dag voor die jongen blijkbaar. Leuk toch? Toch?

  11. Madmike

    Snap hier niet de moeilijke opmerkingen over het melden bij Jong Oranje. Hij HEEFT toestemming gekregen. Dus schei uit met die debiele kleuterlijke opmerkingen.

  12. Remco425

    Topgast die Ronaldo. Op en top sportman en professional ook.
    Maar voor El Ghazi mogen ze ook wel 80M neerleggen. Niks minder 😉

  13. Weetikbeter

    Het glas kan ook halfvol zijn. Het is hem aangeboden en Real toont belangstelling. Deze’pas’20 jarige krijgt een kijkje in de keuken en hem is duidelijk geworden dat als hij maar goed zijn best blijft doen er misschien later een ook een plekje voor hem is. Vergelijk het maar met een leerling kok die bij een drie sterren Michelin restaurant met de chef en souschef mag praten over het vak en hoe dit te bereiken. Als het goed is wordt Ajax er alleen maar beter van.

Comments are closed.