Ajax heeft interesse in linksback van AS Trencin

KingsleyMadu0905

Ajax heeft de negentienjarige linksback Kingsley Madu in het vizier. Madu speelt nu voor AS Trencin en is interessant voor meerdere clubs zoals AA Gent en Celtic. Ook psv heeft wel oren naar deze in Nigeria geboren speler maar insiders geven Ajax ongeveer 40% kans op succes.

 

Related posts

42 Comments

    1. elfje

      goede vervanger voor boilesen sowieso beter dan hem boilesen ga jij maar lekker naar spanje daar ga je je wedstrijden spelen in het tweede spelen omdat hij daar derde keus word

    2. FrankiC

      Stel dát het wat is, dán heeft Ajax goede papieren. Wij hebben het Tcheu La Ling voordeel en diverse geslaagde Nigerianen zullen een goed woordje doen.

  1. JanBogaards

    Nou lekker halen zeg ik! Kan die Boilesen lekker maar Spanje waar ie al een jaar om zeikt. En al is het niks hebben we Dragi nog ; )

  2. bezemsteel

    Halen! zeer talentvol en spelers uit afrika hebben vaak wel de power en werklust

  3. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Hup meteen halen, met gejuich binnenhalen en na een jaar een strik kopen. Zie hier het verhaal van Boilesen. Ik ken die jongen totaal niet en heb hem nog nooit zien spelen. Vind het knap dat mensen dan meteen al enthousiast kunnen zijn.

    1. AFCA my World

      Moet je eens op you tube kijken,of Google zijn naam eens,kun je veel informatie ophalen en filmpjes bekijken !

  4. Geroldkohlen

    liever emanuelson en haal ook meteen maar gil van corinthians. en dan 3-4-3 spelen!!!

    v.rhijn – gil- emanuelson – veltman/bazoer –
    gudelj ——–sinkgraven
    ——klaassen——-
    el ghazi-cardozo-fischer

    1. dickst14

      van rijn? heeft al 2 jaar een vormcrisis, die misschien wel blijvend is.

      1. Geroldkohlen

        hij speelt niet super idd maar wel beter als boilessen. wie vind jij dan die op de rechtsback moet staan?

  5. Corr

    Ajax 40% Celtic 20% AA Gent 20% en PSV 20% nou dan zijn we toch in het voordeel haha

  6. Misterajax

    (In mijn inzicht) goede defensieve versterkingen Ajax:

    -Martin Demichelis
    Speelt nu bij Manchester city, is 35 jaar en heeft 40 interlands gespeeld en beschikt dus over een schat aan ervaring. Heeft nog een eenjarig-contract. Zou denk ik een fantastische versterking zijn voor de centrale verdediging.

    -Kolo Touré
    Is 34 jaar en komt uit Kameroen. Speelt meestal als centrale verdediger en speelt nu bij Liverpool. Heeft 117 interlands voor Kameroen en heeft bij Liverpool een contract dat deze zomer afloopt. Goede optie dus.

    -Martin Caceres
    Een iets jongere optie (28 jaar) en speelt meestal als rechtsback. Komt uit Uruguay en zijn contract loopt in 2016 bij Juventus af.

    -Hugo Campagnaro
    Ook 35 jaar en speelt nu bij Inter Milan maar zijn contract loopt deze zomer al af. Is centrale verdediger en ook hij beschik met zijn o.a. 9 interlands over veel ervaring.

    -Bruno Alves
    Komt uit Portugal (70 interlands) en speelt nu bij Fenerbahçe. Denk niet dat hij weg gaat, maar het is altijd te proberen. Is vrij lang (1,90 cm) en heeft nog een contract tot 2016.

    -Urby Emanuelson
    Kent het Ajax spelletje, nog niet heel oud, betaalbaar en dus (lijkt mij) haalbaar voor de gehele linkerkant. Zou een goede concurrent zijn voor Boilesen.

    De jongen die hier in dit artikel wordt genoemd ken ik niet, dus kan ik geen oordeel over geven maar als je er hier één of twee uitkiest en dan hopen dat ze komen en dan nog een goede spits en eventueel een buitenspeler. Dan verheug ik me nu al op volgend seizoen want dan staan we gegarandeerd met de schaal volgend jaar en moet het ook wel lukken om de CL te halen. Maar zonder een ervaren (centrale) verdediger en goede spits redden we het niet. Ben benieuwd!

    1. 57 jaar fan 57 jaar respect

      Voortaan ook even hun huidige salaris erbij zetten en dan nog eens kijken naar haalbaarheid. Lijstjes maken is niet zo moeilijk 🙂

      1. 57 jaar fan 57 jaar respect

        Oh ja, 35 jaar is Hugo met 9 interlands. Dat is niet veel hoor 🙂

        1. Misterajax

          Klopt, maar toch heeft hij meer ervaring dan ongeveer de hele (huidige) Ajax selectie bij elkaar.

      1. Misterajax

        Maar op een vroegere leeftijd (bijv 30) willen ervaren spelers echt niet komen tenzij je heelveel salaris aanbiedt en dat wil Ajax niet en deze spelers kunnen echt nog wel 2 à 3 jaar mee hoor.

  7. Bastoflex

    Waarom kennen ze aan Ajax slechts 40% kans toe tot het aantrekken van deze speler? Ajax heeft toch een samenwerkingsverband met AS Trencin? Neem aan dat Ajax daardoor eerder in aanmerking komt voor het kopen van deze speler.

    1. Boristja

      40 voor Ajax 20 voor de 3 anderen dan kom je ook eerder in aanmerking 😉

  8. Misterajax

    Financieel heeft Ajax inderdaad weinig te bieden maar op sportief gebied veel meer dan wat al die spelers nu hebben. Hier krijgen ze een basisplaats en spelen ze (misschien) Champions League. Een kolo Touré bijvoorbeeld, hij heeft nu bijna nooit een basisplaats en zijn contract loopt ook nog eens af waardoor je geen transfersom hoeft te betalen. Als Ajax hem dan een salaris van 1,5 Miljoen aanbiedt dan wil hij denk ik wel en dan heb je meteen een toegevoegde waarde voor de selectie.

      1. Misterajax

        Nee, maar bij Ajax vergroot je de kans wel enorm dan bijvoorbeeld Liverpool.

      2. quadsboy

        Nou ik denk van wel hoor train je goed speel je goed speel je elke week je moet vaste spelers hebben op een plek of zie ik dat verkeerd

  9. quadsboy

    Ik zal zeggen kijk nog effe verder niet gelijk gaan halen er is nog wat tijd maak er gebruik van mark

  10. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Met de namen uit de laatste paar topics kunnen we 3 elftallen formeren incl, reserves geloof ik. Volgens mij moet toch echt 75% uit eigen opleiding gaan komen. Dat is de bedoeling. Dus Marc, niet teveel hier lezen ajb 😉

    1. quadsboy

      Ja maar als 75% het niet lukt om op een hoog level te spelen en dat heb jij volgens mijn ook wel kunnen zien.dan moet je gewoon wat ervaren spelers gaan halen. Ik vind groeit er een jeugd speler door tot in de eerste laat hem maar eerst bank zitten zo maak je ze gierig en focus net als vroeger

        1. Ajax nr 1

          Wat komt eraan 51 vertel jij dat ons eens. Ik weet dat 95% of zelfs nog meer uit de A1 de hoofdmacht niet gaat halen. En ik weet ook dat je de doelstelling met de huidige selectie van nu ook weer niet gaat halen. Dus kom jij nu eens met een oplossing. Je kan altijd alles wel tegenspreken of goed praten maar de juiste oplossing heb ik nog niet bij jouw gelezen.

  11. Iamsterdam2015

    Pfffft weer zo een you tube speler. Als je van een hoofdklasse speler wat leuke filmpjes maakt, de beste eruit pikt zeggen we ook dat het raar os dat hij niet bij Juve of Barca speelt! Eerst maar eens goed naar die knakker kijken alvorens WEER een miskoop binnen te hengelen. Maar goed, laten we van het positieve uitgaan en aannemen dat overmars en kornuiten het werk goed hebben gedaan…..

  12. Jaxie

    ze moeten gewoon mitchell dijks terug halen en voor de flank stephan berghuis en dan worden we ook wel kampioen.

Comments are closed.