Gesprekken nieuw contract Boilesen

0301psv-ajax_boilesen_vierg

Vorig jaar liet Marc Overmars weten dat Nicolai Boilesen in aanmerking komt voor een nieuw contract en de clubleiding heeft al een afspraak met de linksback ingepland om één en ander te bespreken. Nicolai trad op 3 april 2011 voor Ajax voor het eerst op tegen Heracles en de jaren daarna werden geplaagd door blessureleed zodat hij het afgelopen seizoen maar twintig keer kon meedoen. Boilesen heeft een contract tot midden 2016 en is ook bereid om elders aan de bak te willen. 

Bron: VI

 

Related posts

62 Comments

    1. De Ajacied

      Dat gaat hem niet lukken dus hopelijk gaat hij
      Botteghin die moet Ajax gaan halen, daar hebben we wat aan

      1. antonajax

        Ja die viel mij gister ook op. Die gast is echt goed. Maar alleen geen links back.

        1. Ajax nr 1

          Ja hij is echt goed ja. En dat tegen Pec die allemaal hun dag niet hadden. Maar hoe zou hij het in de CL doen. Ik denk een stuk minder.

    1. JP3000

      Misschien als assisent-verzorger? Hij kent er de weg en heeft in die omgeving genoeg ervaring op gedaan

  1. renszo

    Het bewijs dat het technisch hart incompetent is!!
    Iedereen ziet dat hij Ajax onwaardig is.

  2. fjonkman

    Ik snap het niet wat er met die jongen aan de hand is. Hij kán wel degelijk goed voetballen. Dat heeft ie wel degelijk laten zien. Alleen dit seizoen was hij niet in vorm te krijgen, alsof hij met een blok beton aan zijn benen speelde..

  3. creutz1977

    jezus en dit zeggen supporters over hun eigen spelers… SCHAAM JULLIE KAPOT… waardeloze supporters… ja hij heeft zeker een slecht seizoen gedraaid… maar hij blijft een ajax staat speler.. en aan steun van supporters heeft hij weinig gehad…

    1. Hazez

      Hoezo schamen hier boven staan toch echt geen rare dingen ? Ja über slecht was hij !!! Maar er is niet 1 Ajaxboy dit seizoen ,die zo veel kansen in het eerste heeft gehad ,maar als je er zo mee omspringt logies dat je supporters je aan het eind van de rit uitkotsen . Dan nog praatjes over betere competitie hahaha wat een vent . Laat maar eerst iets zien voor ze hem iets nieuws aanbieden

    2. paullus

      Dat de meeste de man een hopeloos geval vinden komt door hem zelf als je waardeloos speelt
      En dan zelf zeggen dat je goed speelt

  4. AFCAoostNL

    Het was niet best dit seizoen maar heeft wel potentie en heeft meer concurrentie nodig op zijn positie. Volgend seizoen nieuwe ronde nieuwe kansen en moet hij er echt staan!

  5. Litmanen

    Hoe zou dat nou komen. De slechtste Ajacied, nog kapsones ook (” ik wil graag in een grote competitie spelen”) en tot verbijstering de aanvoerdersband!
    In plaats van nederigheid een grote mond. Wegwezen. Niet de klasse en niet het juiste karakter voor een Ajacied.

  6. Litmanen

    Ik was nog niet klaar. De uitstraling van een doodgereden schildpad. Wat heb ik me ongelooflijk geërgerd aan die gozer. Dat is me echt nog nooit overkomen met een Ajax speler!

  7. AFCA my World

    Aub niet, heeft misschien de kwaliteiten ,maar een zeer slechte mentaliteit en lijdt aan zelfoverschatting, totaal uit vorm zijn en dan zeggen dat je goed speelt is ook geen voorbeeld van zelfreflectie ! Nee laat maar vertrekken en hoe eerder hoe beter,haal Alexander Buttner maar op voor zijn positie !

  8. suske

    niet te hard van stapel lopen mannen, hoorde dat hij verdomd goed is met donuts en koffie!!! dus maybe bedoeld men dat met contract herziening? ?

  9. Ajax nr 1

    Als ze hem dan maar op de goede plek zetten “links half” dan is Boilesen zeker van grote meerwaarden.

  10. Ajax nr 1

    Ik heb zo’n naar gevoel dat we opzoek moeten naar een goede keeper voor de aankomende 2 jaar. Ik denk dat JASPER weggaat zou echt jammer zijn voor ons

  11. Geroldkohlen

    neeee he! a.u.b haal gewoon urby terug voor die positie, heeft overmars stront in zijn ogen ofzo??

  12. AjaxBarcelona

    Ongelooflijk hoeveel supporters van Feijenoord en PSV op dit forum zitten. Een echte Ajax supporter zal nooit maar dan ook nooit een eigen speler zo afvallen. Alleen een verdorven geest is tot zoiets in staat en hoopt dan flink onrust binnen de gelederen te kunnen stoken.

    1. Ajax nr 1

      AjaxBarcelona sommige hebben een tekort aan woordenschat en kunnen alleen maar schelden en tieren. Je mag best he mening geven maar heb wel een beetje Respect naar je medemens. Ik ben het ook niet altijd met iedereen eens en geef graag mijn mening maar ik zal nooit brutaal zijn. Inieder geval niet expres. Respect naar elkaar is het beste want we willen allemaal hetzelfde.

        1. Litmanen

          gelijk heb je. We zijn het oneens, geen reden tot oorlog lijkt me.

          1. AjaxBarcelona

            Ben blij dat wij normaal met elkaar een discussie hebben. Je hoeft het niet eens te zijn, zou saai worden 🙂 maar inderdaad, oorlog is er al zat in de wereld.

          2. Litmanen

            Ik ben pas echt oud. Zag JC debuteren. Zag Rinus Michels als jonge trainer komen. Pfff, ik ben echt oud. Euthanasie lijkt me de enige oplossing.

    2. Hazez

      Omdat mensen zeggen dat hij niet goed genoeg is voor Ajax ??????? Jij noemt de Ajax supporters kakkie en boeren ? De gene met de verdorven geest ben jij!!! Achterlijke .

    3. Litmanen

      ik ben het vaak met je eens, maar ga niet zeggen dat ik Boilesen niet slecht mag noemen. Wel normaal blijven denken. Als iedereen zo goed had gevoetbald dit seizoen, dan waren er iets minder fluitconcert en geweest. En Boilesen was elke week slecht!

      1. AjaxBarcelona

        Beste Litmanen er is een groot verschil tussen iemand slecht noemen en iemand tot zijn enkels afbranden. Tuurlijk heeft Boilesen een beroerd seizoen achter de rug maar als Ajacied blijf je hem nog wel steunen. Met kritiek, maar wel steunen. Het is nl. ook een Ajacied.

    1. AjaxBarcelona

      Levert echt nada op. Mag blij zijn als grof vuil het meeneemt :-))

      1. Kneks

        Wat een sukkel ben jij zeg. Eerst zitten janken dat Boilesen niet slecht genoemd mag worden, en dan zeg je zelf zoiets.

        1. AjaxBarcelona

          Beste Kneks in dit geval ben jij de sukkel. Ik bedoelde dat verkopen van een hoop forumleden op marktplaats nada zal opleveren en dat je blij mag zijn als die forumleden door het grof vuil worden meegenomen. Capice?

  13. AFCA115years

    Hopelijk tekent hij een contract waarin hij belooft nooit meer terug te komen.

  14. Litmanen

    wat mij betreft mag hij in een grote competitie op de bank gaan zitten. Hebben ook de supporters van zijn nieuwe club er geen last van…,

Comments are closed.