Selectie tegen PEC Zwolle zonder Zimling, Milik, Boilesen en Sinkgraven

peczwolle-ajax_logo

Voor de wedstrijd tegen PEC op zondagmiddag om 14:30, heeft Frank de Boer achttien Ajacieden uitgekozen die in zijn ogen het geschiktst zijn. Er zijn vier spelers die zeker niet mee zullen doen: Niki Zimling, Arek Milik, Nicolai Boilesen en Daley Sinkgraven.

De volledige selectie voor het uitduel met PEC Zwolle is als volgt:

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Niklas Moisander
Mike van der Hoorn
Viktor Fischer
Kolbeinn Sigthórsson
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Lucas Andersen
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Kenny Tete
Thulani Serero
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Diederik Boer
Bron: Ajax.nl

Related posts

20 Comments

  1. Geroldkohlen

    word echt moe van die siggi, zet gewoon zivko in de spits!!! echt en dan vinden mensen het raar dat hij gekke dingen doet zivko is gewoon gefrustreerd omdat hij zijn kans niet krijgt. deze jongen kan gewoon de spits van nl worden, maar krijgt totaal geen vertrouwen!

  2. toon61

    dat word weer een verlies partij met een goal of drie ,die houthakker zal wel in de spits staan ,als dat zo is moeten ze frank de boer ook buiten flikkeren ,totaal geen kijk erop schijnbaar .

    1. Guacamole

      Jij bent echt dom. We hebben nog 1 punt nodig. Dit is juist het moment voor sigi om zich in de kijker te spelen. Anders zit hij volgend jaar nog steeds bij Ajax

      1. Cees1966

        Hoe lang heeft die gast nodig om zich in de kijker te spelen? Verlies pakken en niet meer opstellen.

      2. toon61

        En jij moet zeggen wat ben je dom ,kijk eens naar je antwoord ,en zeg dan tegen je eigen wat ben ik een achtelijk manneke ,wat heeft een verliespartij ,met een punt te maken ,je bent te stom om voor de duivel te dansen

  3. 55years4Ajax

    Zivco zat ook niet bij de selectie van Jong Ajax dus het zal of blessure op disciplinair o.i.d. Zijn. Verder beste Toon61 ben ik erg teleurgesteld in het feit dat je mijn laatste advies aan jou niet hebt willen opvolgen.

  4. -buitenkantje rechts-

    Mooie lijst spelers. Kwaliteit genoeg. Al scherp getraind, nu de wedstrijd nog.

  5. -buitenkantje rechts-

    Weet iemand wat er met Zivkovic aan de hand is? Niet bij Ajax1 en jong Ajax in de selectie. Vorige wedstrijd alleen invalbeurt bij jong Ajax.. Ik had nu echt gehoopt dat hij een kans zou krijgen.

      1. 55years4Ajax

        Hij moet meer naar Bazoer en El Ghazi kijken. Hun instelling maakt dat ze kansen krijgen. El Ghazi heeft heel jong Ajax overgeslagen volgens mij.

        1. toon61

          el gazi is toch ook veelste min man ,waar zit jij nou naar te kijken ,komt bijna niemand voorbij ,redement is veelste laag ,en brengt niks meer tot nu toe ,wel een talent ,maar niet voor het eerste

          1. 55years4Ajax

            Zit toch nog echt veel storing op de app. Ik denk telkens commentaar te lezen van 010 of 040 supporters. Heel vervelend is dat.

Comments are closed.