Gametalk PEC – Ajax : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

peczwolle-ajax_logo

In speelronde 32 speelt Ajax de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0425 pecajax-henkveen


Related posts

59 Comments

    1. Litmanen

      Of je hebt nu al niks, of je hebt de laatste 6 wedstrijden van onze Godenzonen niet gezien…

      1. CaptainFlamingo

        Pec gaat volledig voor de beker, ze zitten met hun koppie al bij de finale.

  1. Litmanen

    Hoop het echt want ik heb ook nog een kater van gister. Ff een borrel wezen halen bij JC.

    1. 55years4Ajax

      Je had zeker teveel op. Je zei de gekste dingen. Guidetti halen, Vlaar halen, Clasie halen. Je wilde er een Rotterdamse enclave van maken :-))

  2. pietprecies

    Pfff al die mensen die met verhalen komen zo van wordt 0-3 of 1-4.. Wat een onzin. Je mag blij zijn als het 2-2 wordt want Zwolle is een goeie ploeg en Ajax speelt nog altijd als een natte washand.

  3. qaw123

    PEC is zeker een goed team
    dat al sinds Ron Jans een goede indruk maakt.
    Ik denk dat PEC alles geeft
    en Ajax toch goed moet opletten , misschien een gelijkspel.

  4. pietprecies

    Ik zit vanmiddag in Groningen, kijken hoe zij de kakkies klop gaan geven, beter om te kijken dan dat “pijn aan m’n ogen” voetbal wat afca op de mat legt.. Zonder gekheid, ben door m’n werk uitgenodigd business maar wel grappig en heerlijk natuurlijk om de kakkies ten onder te zien gaan 🙂

    1. PvL020

      Mocht je dat niet weigeren?? Wij hebben via mijn werk kaarten voor 010, ik heb vrijwaring gevraagd

  5. pietprecies

    Misschien dat Fischer in de spits wat kan brengen maar als frank weer die IJlandse lantaarnpaal op stelt dan verliest Ajax vandaag tenzij Frank hem dan ook weer tijdig wisselt, die vent is gewoon veel veel veels te traag en lomp, 3e div Engeland kan ie misschien mee komen als ie per se naar Engeland wil.

  6. 55years4Ajax

    Toch gek he, er zijn tijden geweest dat Sigi werd toegezongen, dat mensen voor hem stonden de juichen vanwege zijn belangrijke doelpunten. Het is waar, het lukt de afgelopen maanden niet maar daarmee is hij niet alleen nog maar geschikt als terreinknecht of heeft hij het verkeerde vak gekozen. De terreinknecht van Ajax heeft nooit gescoord tegen PSV (inderdaad hoofdletters) of Feijenoord.

    1. pietprecies

      Dat klopt ook en hij heeft een tijd best redelijk gespeeld hoor maar blijkbaar was dat z’n top en is het op z’n retour. Dat is zuur maar er zijn nu eenmaal spelers waarbij het eerder minder wordt helaas. Zie ook vdv maar die kan het niet van zichzelf accepteren. Ik heb geen idee of het z’n fysieke limiet is of dat het aan een gebrek aan inzet/aan zichzelf werken ligt of gewoon een gebrek aan talent maar feit is wel dat het totaal niet het niveau is wat Ajax na moet streven.

      1. 55years4Ajax

        Je kan van die jongen niet verwachten dat hij zegt: frank zet mij maar op de tribune. Toch? Dus schelden en tieren op hem vind ik wat belachelijk. Schelden en tieren is dat uberhaupt.

    2. renszo

      Ajax is geen amateurcluppie. Je wordt afgerekend op je functioneren net als bij ieder (top) bedrijf. Je mag soms wel eens minder zijn maar structureel falen is wegwezen. Dat tamme gedoe van jou altijd word ik zo moe van.
      psv of PSV, wat kan mij dat nou verrekken…..

    3. Geroldkohlen

      je hebt het over maanden , maar hij presteert al anderhalf jaar niks en tevens zit hij de ontwikkeling van zivko in de weg, dus ja hij is zeker een blok aan ajax zijn been!! heel snel weg met siggi!

  7. afca74

    de gevaarlijkste van pec zijn oud AJAX Beckers en Lukoki en andersen drama. pffff

  8. AFCA92

    Andersen moet toch ook een keer beseffen dat hij fysiek niet sterk genoeg is, ga een keer dat krachthonk in!

  9. pietprecies

    Waarom had ik dit al voorspeld? En dan nu de slechte Deen wisselen voor die uit vorm.. Kansloos..

  10. polaroids

    Als ik dit zie, kan ik me niet voorstellen dat we volgend seizoen kampioen worden. Totaal niet dreigend dit Ajax….

  11. pietprecies

    In elk geval maakt deze ploeg het voor Marc en frank makkelijk voor volgend seizoen, bij een overschot op het middenveld kan je Andersen rustig weg doen, die heeft inmiddels zoveel tijd gehad en kansen dat hij die allang had moeten grijpen. Schone mag wat mij betreft ook wel gaan hoewel ik hem liever nog voor de bank zou hebben en sigthorsson weg.

      1. Litmanen

        Overdreven, maar de Boer laat zich de laatste twee maanden van zijn slechtste kant zien. Steeds de verkeerde keuzes. En als je hier de meeste commentaren leest dan wordt hij steeds door de hele wereld gewezen op zijn verkeerde keuzes. Denkt hij dat hij Peppe is?

  12. Geroldkohlen

    ja ze hebben echt wat van die speech van de boer opgestoken. spelers moeten zich schamen!

  13. pietprecies

    Ik snap ook niet dat de boer blijft volharden in het opstellen van die grasspriet. In al die wedstrijden en alle kansen die hij heeft gekregen heeft ie misschien 25 minuten aardig gespeeld , die komt er niet zo, moet ook het krachthonk in ook..

Comments are closed.