El Ghazi: ‘Natuurlijk hoop ik dat Ricardo bij Ajax blijft’

0215ajax-twente_kishna_elghazi

Anwar El Ghazi is afgelopen maandag niet geschrokken van de uitspatting van zijn trainer. De buitenspeler is van mening dat hij afgelopen seizoen redelijk heeft gepresteerd al kan het altijd beter en dat zal ook gebeuren, zo geeft hij aan in een interview met Nu Sport.

‘Dat de trainer uit zijn slof schoot is logisch. Hij is van mening dat wij scherpte missen en dat maakte hij duidelijk. Ik voelde mij niet echt aangesproken want ik weet dat ik probeer om alles uit mijzelf te halen maar natuurlijk zijn er verbeterpunten. Ik denk dat wij zeker iets meer ervaring kunnen gebruiken in het elftal want wij hebben een jong elftal maar wel een elftal wat in het nieuwe seizoen nog meer op elkaar is ingespeeld dus het kan en moet alleen maar beter gaan’.

Kishna
Het contract van Anwar El Ghazi loopt tot 2019 terwijl zijn maatje Ricardo Kishna tot 2016 onder contract staat en nog steeds niet heeft verlengd. ‘Ik praat heel vaak met Ricardo over dit soort zaken want wij zijn hele goede vrienden. Natuurlijk wil ik dat hij bij Ajax blijft en dat wij samen de voorhoede vormen. Uiteindelijk is het wel zijn carriere dus die beslissing moet hij ook zelf nemen’

Bron: Nu Sport

Related posts

24 Comments

  1. Mooi

    Dan moet zijn mentaliteit en zijn instelling wel erg snel veranderen en er voor gaan.

  2. 55years4Ajax

    Was beter geweest dat ook hij was geschrokken ipv te zeggen dat het niet direct op hem van toepassing was. Klinkt niet goed. Vwb Kishna….. Zsm opzouten

  3. Deusie

    duidelijke taal 55…geen speld tussen te krijgen, instellingsprobleem gaat ze allemaal aan op een enkeling na…

  4. JCruijff

    Kishna kan waardevol worden als hij simpel gaat voetballen. De verdediging begint in de aanval. Hij moet zich zodanig opstellen dat hij samen met de anderen in de aanval de opbouw van de tegenstander verstoort. Voor alsnog heb Ik hem dat niet zien doen. Zijn balaanname moet ook veel simpeler. En wat het meest belangrijk is dat hij nog voor dat hij de bal ontvangt al weet wat hij daarna gaat doen. Ga ik lopen met de bal, zoek ik direct de combinatie, houd ik de bal vast om als aanspeelpunt te dienen? Kortom voetbal doe he met je hoofd (denken) en niet met je voeten. Als Ricardo dat gaat doen voorspel Ik hem een mooie carriere. Wat raar dat Frank de Boer dit als coach niet aangeeft?

    1. 55years4Ajax

      Dat laatste begrijp ik niet. Dat is nl juist wat Frank aangeeft aan hem maar wat onze Kishna niet doet. Kortom Kishna luistert niet die wil weten hoeveel grassprietjes er rond zijn voetbalschoen staan. Regelmatig bewegen is iets heel vreemds voor Kishna. Dat zie je al bij het warmlopen voor de wedstrijd. Minimaal en altijd achteraan. Kortom verspilde energie en wegwezen.

  5. Bastoflex

    @55years4Ajax, lees het artikel eerst eens grondig voordat je je mening geeft. El Ghazi geeft aan dat hij het commentaar van de Boer niet aantrekt omdat hij juist WEL elk moment aangrijpt om zichzelf beter te maken. El Ghazi heeft een goede mentaliteit, die komt er wel.

    1. 55years4Ajax

      Ook el ghazi was de laatste wedstrijden niet gretig genoeg. Zakte ook ver terug. Dus ik lees prima maar zie ook wat er op het veld gebeurd. Dus de uitbarsting was ook voor hem. Dus bekijk alle facetten eerst grondig voordat je je mening geeft.

      1. 55years4Ajax

        Verder plaats je je als speler met zo een opmerking buiten de groep. Dat is helemaal slecht.

  6. Slingertje.

    Ze zijn beiden veel te voorspellend en na 1 goede wedstrijd zie je ze weken niet. als een tegenstander ze hard aanpakt geven ze niet thuis en lopen te janken tegen de scheids ipv zich ook harder op te stellen.

  7. -buitenkantje rechts-

    Ik hoop ook dat Kishna blijft. Hij heeft echt veel talent. Heeft alles om een topper te worden. Zijn probleem zit tussen zijn oren. Daar zou je zo’n jongen mee moeten begeleiden. Wat dat betreft is El Ghazi veel verder. heeft hetzelfde talent, maar is wel elke wedstrijd gemotiveerd het beste uit zichzelf te halen. In potentie hebben we echt een prachtige voorhoede. Links Fischer/ Kishna, in de spits Milik, rechts El Ghazi..

  8. Geroldkohlen

    kishna moet blijven! iedereen heeft het over dat zijn mentaliteit moet veranderen, maar ik vind dat hij van makelaar moet veranderen die hem ook tot de orde moet roepen, nu heeft hij zo’n pizza vreter die hem onzin aanpraat en hij is volledig van zijn pad af gegaan door die calzone!!

  9. Ajax nr 1

    Ik hoop ook zeker dat hij blijft ook al is hij moeilijk in omgaan. Maar dan moeten de mensen die het voor het zeggen hebben ook willen. Ricardo is moeilijk ja maar dat waren zo veel goede spelers die goed waren. Dus als staf zet hem op

  10. 55years4Ajax

    Dat hij goed is moet hij toch echt vaker laten zien. Op dit moment beeft hij in al zijn wedstrijden in totaal bij 3 wedstrijden één leuke actie per wedstrijd gehad. De inzet verder is beneden peil. Met andere woorden, hij is hautain maar totaal niet gebaseerd op een beetje continuïteit in zijn prestatie. Dat was bij de vorige grote moeilijke voetballers wel anders. Die lieten met grote regelmaat zien dat ze goed zijn naast moeilijk in de omgang.

      1. Ajax nr 1

        Oke gaat het op deze manier inzet en anders wegwezen. Nee je moet gemotiveerd zijn of worden anders kan je nu meer dan de helft wegdoen want ze kunnen stuk voor stuk beter als dat ze nu laten zien. De kern begint bij de basis. Is de basis niet goed dat gaat alles niet goed.

          1. Ajax nr 1

            De helft van Ajax verkopen of gratis af te halen. Want de motivatie is heel ver te zoeken.

  11. Velibor

    Dat jong kan geweldig voetballen maar het is helemaal kloten met zen instelling of karakter en das ontzettend jammer want mag graag naar zulke pingeldozen kijken .

  12. marcussboss

    Hoop dat hij blijft…is een groot talent alleen jammer dat het zo moet gaan de laatste tijd !! ik zou beginnen met een nieuwe zaakwaarnemer !!

Comments are closed.