Pröpper: ‘Ajax en psv zijn clubs waar ik heen wil gaan’

DavyPropper2404

Vitesse is in de race voor de derde plek en daar heeft Davy ‘Rusti’ Pröpper een groot aandeel in gehad. Dit is verschillende clubs in binnen- en  buitenland niet onopgemerkt gebleven. psv heeft tijdens het seizoen al gekeken of hij binnen het team past als vervanger voor Wijnaldum, mocht deze gaan verkassen.

Ook Frank de Boer vindt Pröpper  een geschikte kandidaat is voor het middenveld. Davy Pröpper  zegt dat hij rustig afwacht. ‘PSV en Ajax zijn in Nederland de twee clubs waar ik over na zou denken en heen zou willen. Ze hebben hun interesse allebei kenbaar gemaakt, maar dat geldt ook voor teams uit het buitenland.’ weet de Telegraaf te melden.

De in 1991 geboren rechtsbenige middenvelder verneemt het meeste echter uit de media en staat open voor alle opties: ‘Clubs weten inmiddels wel wat ik kan, denk ik. En als ze echt interesse hebben, melden ze zich vanzelf wel’.

Bron: Telegraaf

Related posts

19 Comments

  1. RicooAFCA

    Ik vraag me af of hij wel bij Ajax zou passen, het lijkt er toch altijd op dat ‘nieuwe’ spelers bij PSV altijd veel sneller en makkelijker mee voetballen dan als ze bij Ajax komen.. Dat komt natuurlijk ook door dat slappe gelul van het zogenaamde Ajax spel waar iedere speler zich natuurlijk aan moet aanpassen…. Lol..

  2. De Ajacied

    Ik denk dat hij wel een meer waarde kan zijn voor Ajax !! Alleen mis ik wat
    Gif in zijn spel, en dat heeft Ajax echt nodig

    1. dickst14

      ajax heeft genoeg goede spelers. type davids hebben we nodig en daar komt gudelji meer bij on de buurt dan propper

  3. AFCAoostNL

    Zie liever een ervaren middenvelder en niet uit de eredivisie. Eentje die de rest wat kan leren en op sleeptouw kan nemen…

  4. Ajax nr 1

    Een paar grote sterke goed voetballende middenvelders zijn altijd welkom bij Ajax. Een goed sterk middenveld wint een wedstrijd want de doorstroom van de bal gebeurt dan sneller en de verdediging wordt ontlast. Propper van mij ben je Welkom

  5. Geroldkohlen

    er is een type de jong nodig die stofzuigerd op het middenveld zodat spelers zoals klaassen sinkgraven en bazoer meer aan voetballen toe komen, dan komt gudelj er het dichtste bij want waar ga je propper neerzetten ?? en dan heb je nog spelers als serero schone er ook nog bij. word teveel denk ik. liever nog een spijkerharde verdediger en een echte goalgetter en goede linksback.
    kandidaten voor mij zijn :

    linksback: emanuelson, buttner of van aanholt.

    centrale verdediger:
    gil, zambrano of douglas.

    aanvaller:
    soriano, dost of huntelaar. en dan ga ik er van uit dat gudelj komt voor het middenveld.

  6. ajacied078

    dat word sinkgraven links buiten. en kishna in de verkoop als propper komt en gudelj

  7. Bastoflex

    Overbodige speler. We hebben een ervaren verdedigend middenvelder nodig met gif en 2 verdedigers, waarvan 1 met veel ervaring.

Comments are closed.