Gametalk Ajax – NAC : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-nac_logo

Vandaag om 14:30 uur speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen NAC.Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0419henkveen-ajaxnac


Related posts

35 Comments

  1. Bertus02

    Als ze net zo voetballen als dat PiSVee dit seizoen gedaan heeft wel maar het zal wel weer in een slakken tempo gaan ben ik bang. Ik hou het op een benauwde 1-0

  2. antonajax

    Nou ik heb NAC in de beker tegen spakenburg zien voetballen. Dat was gewoon beschamend. Dus ja 4/5-0 moet echt wel lukken

  3. gambit32

    hoezo zo veel negatieve reacties 4x kampioen dit is niet best maar dat er wel een keer aantekomen zoveel goede spelers weg ik denk dat we onze club moeten steun ook als een keer minder gaat ajax _ nac ik zeg 4-1

    1. SPHAFCA

      Wie zijn er dit seizoen weggegaan dan? De Jong? Die vorig seizoen amper heeft gespeeld

  4. Hazez

    Hoe kan het toch dat NAC het Ajax zo moeilijk maakt zou toch een groot verschil moeten zijn

    1. pietprecies

      Omdat er te weinig inzet, inzicht, mentaliteit en kwaliteit in de ploeg zit en omdat FdB te veel kneuzen zoals siggy opstelt. Dat moet ook pijn aan zijn ogen doen, dan nog dat oeverloze gepiel van el Ghazi en Andersen, lijkt echt nergens naar…

  5. fjonkman

    Maar dan moeten ze wel eerst zien te winnen. Het is weer slaapverwekkend slecht vandaag. De spelers hebben er alweer geen zin in vandaag. Ik heb medelijden voor de betalende supporters. Zoveel geld betalen voor een kaartje en dan dit voorgeschoteld krijgen. Zonde van je geld!!

  6. PvL020

    Snap niet dat mensen hier of op andere forums allemaal zeggen dat ze met grote cijfers gaan winnen??? Hebben die mensen het hele seizoen niet gevolgd??

  7. pietprecies

    Ik denk dat de boer bang is om in het mes te lopen als ze volgas gaan aanvallen. Dit team is gewoon niet in staat om hun wil op te leggen, te weinig balans, ervaring en kwaliteit. De boer denkt daarom, met een puntje komen we op 9 punten van de kakkies met nog 3 ronden te gaan en dan nog is het doelsaldo van Ajax veel beter 15 goals dus dan moet Ajax alles minimaal 2-0 verliezen en fey 3-0 winnen elke wedstrijd om nog Ajax voorbij te gaan. Het is natuurlijk triest dat het zo moet maar kijk even realistisch, dit team kan niet beter, er loopt te veel middelmaat tussen waar Marc overdwars van dacht dat het toppertjes zouden zijn. De complete achterhoede is gewoon waardeloos behalve riedewald als die speelt. Dan speel je in de linies daarvoor ook zonder vertrouwen.

  8. Geenemotie

    Matig, matig, matig. We mogen blij zijn met tweede plek. Als dit elftal zo blijft kunnen CL wel vergeten. Wat slecht.

  9. pietprecies

    En dan nog al die mensen die roepen dat het 6-0 wordt.. Elke tegenstander lager dan plek 5 durft niet te voetballen tegen Ajax en weet ook dat als ze met 11 man achter de bal voor eigen 16 blijven hangen dat Ajax niet meer de kracht heeft om dat kapot te spelen en dat ze dan ook wel een paar kansjes krijgen. Dat zag je met Heerenveen want die wilden wel en kregen op hun tas van Ajax. Dat is ook gelijk het probleem, de kwaliteiten ontbreken om dat soort clubs alsnog aan gort te spelen, te veel kleine jongetjes zonder kracht en/of mentaliteit. Snel ervaring en kracht halen en ze heel de zomer naar dvd’s van wedstrijden van atletico Madrid laten kijken.

  10. Frenk de Boer

    Frank luister nou eens godverdomme naar me, je bent vrijwel zeker 2e, kampioen kan niet meer, ga dan een nieuwe dingen uitproberen! Bijvoorbeeld 3-4-3 tegen dit soort ploegen om ze kapot te spelen, in dit tempo en met die houthakker van je verwacht je toch niet te winnen!? Een keer geen kampioen vind ik geen probleem, als het maar met fatsoenlijk voetbal is, dit doet gewoon pijn aan mijn ogen man, doe er wat aan!

  11. f-side64

    Op de vrije trap van sinkgraven na bewees hij nog steeds niet ajax waardig te zijn

Comments are closed.