Klaassen scoort bij winnend Oranje

0331klaassen-oranje

Davy Klaassen stond dinsdagavond in de basis van Oranje tijdens de oefeninterland tegen Spanje. De Ajacied bekroonde dat in de zestiende minuut met een doelpunt wat de 2-0 betekende en tevens de eindstand bleek.

Bondscoach Hiddink was zeer tevreden over het optreden van Klaassen. ‘In de eerste helft speelde hij heel sterk maar daarna was het pijpje een beetje leeg’. Ook Klaassen zelf was content over zijn optreden. ‘De goal zelf was niet zo mooi, maar dat ik die voor het Nederlands elftal maakte is wel mooi. Helemaal omdat we ook nog eens hebben gewonnen, daardoor kan ik er extra van genieten’. Jasper Cillessen en Joël Veltman zaten op de bank en kwamen niet in actie in een volle Amsterdam Arena.

Bron: Ajax.nl
Foto: Proshots/Stanley Gontha

Related posts

15 Comments

  1. fjonkman

    Hij speelde zeer volwassen en was ook nog eens beslissend! Alleen op et einde leek hij lucht tekort te komen, maar na zo’n debuut is dat geen wonder. Lekker gespeeld!

  2. AFC98

    Haha die fotograaf daarachter zit ook mee te juichen, ipv een foto te maken voor de juichende Klaassen

  3. AjaxciedUitweert

    Dan zit de arena wel vol, bedoel zo slecht speelt Ajax dit seizoen ook weer niet anders staan ze niet voor niks op de 2e plek het spel kan altijd beter natuurlijk, dit jaar was iets minder dat klopt maar ik heb er vertrouwen in dat volgend seizoen met wat versterkingen het weer gaat lukken. En over die seizoenskaarten hebben de toeschouwers gelijk belachelijk duur. Maarja

    1. SPHAFCA

      Ik heb me tot nu toe bijna alle wedstrijden de tering te zitten vervelen in de Arena, betrap mezelf er steeds vaker op dat ik even op facebook ofzo zit te kijken. Maar ach, we zullen zien wat volgend seizoen brengt, ben er in iedergeval weer elke wedstrijd bij 🙂

  4. jeroen81

    Hij was et eerste half uur geniaal goed bezig klaas en goed gespeeld kerel

  5. afcabass

    Klaassen houdt de Ajax traditie hoog: debuut en scoren! Zijn grote mond dat ze vergissing maakten, heeft hij waar gemaakt, top prestatie!

  6. Amoebe

    Jammer van al die slechte wissels.

    Het voetbal was meteen niet meer om aan te kijken.

    Spanje gaat de betere spelers inzetten en wij gaan slechte, uitvorm zijnde, spelers inbrengen.

    Onlogisch! Had er graag nog 2 bij gezien.

Comments are closed.