Van der Vaart heeft begrip voor besluit HSV

vandervaart

Rafael van der Vaart mag komende zomer transfervrij vertrekken bij HSV. De middenvelder heeft van de clubleiding te horen gekregen dat hij niet in aanmerking komt voor een nieuw contract in Hamburg. Van der Vaart reageert gelaten maar heeft wel begrip voor het besluit.

‘Het kwam voor mij niet echt als een verrassing en misschien is dit wel de beste optie voor beide partijen want er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik zal dit seizoen nog alles geven voor de club en aan het einde van het seizoen ga ik bekijken waar ik mijn loopbaan zal vervolgen’. In 2012 keerde Van der Vaart terug naar Hamburger SV, de club waarvoor hij tussen 2005 en 2008 ook al speelde. Tussendoor kwam hij uit voor Real Madrid en Tottenham Hotspur. Een terugkeer naar Ajax lijkt ook nog steeds tot de mogelijkheden te behoren maar aast ook het Amerikaans Kansas City op de krabbel van de oud-Ajacied.

Bron: Bild

Related posts

23 Comments

  1. dannyafca

    Kom maar naar ons! Als je toch transfervrij bent kunnen we nog kijken wat je waard bent!!!!!!!

    1. pietprecies

      Zolang hij dan maar thuis blijft en niet besluit om voor het boodschappen doen toch maar langs Ajax te gaan om te voetballen…

  2. Geroldkohlen

    hoeft voor mij niet meer, als hij echt hart voor ajax had gehad dan had hij allang gewoon kunnen zeggen dat hij naar huis komt, maar hij wacht liever op een beter aanbod wij zijn ajax en ajax is geen 2de of 3de keus wanneer je nergens anders terecht kunt! dus raffie ga lekker je zakken vullen in de states!

    1. antonajax

      Is heel dubbel. Aan de ene kant deel ik je mening. Aan de andere kant is het wel een groot brok aan ervaring. Denk dat hij op eredivisie niveau best bij de top hoort ook al kan hij 60-70 min spelen..

    2. Remco425

      Als Ajax nog geen interesse heeft getoond kan hij moeilijk zeggen dat hij terugkomt, daar zijn nl. 2 partijen voor nodig.

      1. Geroldkohlen

        ajax heeft wel degelijk intresse getoond en ook contact gehad, daarom mag hij nu ook weg blijven.

  3. AFCA my World

    Blijf aub weg zeg,je zit op de bank omdat je niet goed genoeg meer bent,of op de tribune met een blessure, je zou onze jonge jongens in de weg zitten, nee heb je een Ajax hart blijf dan weg en kom na je carrière op de tribune zitten met een veel te dure seizoenskaart !

    1. Remco425

      Wel grappig, steeds schrijft iedereen dat er ervaring nodig is en als de mogelijkheid zich dan evt. voordoet, dan zitten ze de jeugd in de weg. Ja zo werkt dat nou eenmaal als je een ervaren kracht aantrekt. En ze zitten de jeugd niet in de weg, maar ze kunnen er juist veel van leren.

      1. Geroldkohlen

        ervaring is zeker nodig en in het begin had ik een goed gevoel bij van de vaart maar op deze manier hoeft het voor mij niet.

  4. jeroen81

    die jongen heeft zoveel te danken gehad aan ajax maar geld is belangrijker voor em dan de club die hem groot gemaakt heeft

  5. DennisAFCA

    Elke voetballer kiest voor meer salaris. Zou ik ook doen. Maar van mij mag hij komen. En een heleboel goals maken.

  6. Ajax4everandever

    Wat een kortzichtigheid hier telkens weer. Jammer hoor. Raf, jongen, maak op je gemak een keus en doe wat je in eerste instantie leuk vindt om te doen. Voor mij ben je altijd welkom bij Ajax in welke hoedanigheid dan ook. Ajax heeft ook aan jou veel te danken. Dat gelul over geld komt alleen van mensen die stik jaloers zijn op je 🙂

  7. Litmanen

    Misschien als opvolger van Overmars? Van zijn vrouwen heeft Raf geleerd hoe je geld uit moet geven……

  8. pietprecies

    Pffff al die sentimenten en mensen die hem terug willen zien… Op basis waarvan dan? Vanwege zijn ervaring?? Voetballend brengt hij niks meer, al denkt hij zelf van wel.. Dat is ook het probleem, zijn mentaliteit is niet geschikt als leidersrol. Daar is ie ook het type niet voor en fysiek is het ook al jaren slecht. Ik zat gisteravond nog even MLS te kijken op Eurosport, man man man wat een bagger, niveau Jupilerleague degradatie.. Daar kan hij nog het maximale eruit halen, cashen op een niveau wat hij nog wel aan kan, en bovendien de ster kan zijn die hij denkt dat hij nog is met z’n “ik ben topfit en nog nooit zo fit geweest”

Comments are closed.