‘Serero gelinkt aan AC Milan’

0110ajax-schalke_serero

Thulani Serero is door verschillende Italiaanse media gelinkt aan AC Milan. De kleine Zuid-Afrikaan maakt een goed seizoen door bij Ajax en dat is ook in het buitenland opgevallen.

‘Ik weet niet goed wat ik met deze informatie moet. Vroeger was het wel een van mijn favoriete teams maar ik kan er weinig over zeggen omdat ik niet weet of het waar is. Ik ben wel in een fase beland waarin ik keuzes moet maken, maar ik wacht rustig af tot het einde van het seizoen en zie wel wat er dan gebeurt’. Serero is bij Ajax in het bezit van een contract tot 2017. Milan zou naar verluidt vijf miljoen euro voor de international willen betalen.

Bron: Goal.com

Related posts

48 Comments

    1. AFCA my World

      Prima direct doen als dat zou kunnen,maar nog wel een bijbetaling van 5 miljoen want hij is nog jong, en de Jong al wat ouder!

      1. Hazez

        Hij is dit seizoen de meest constante voetballer van Ajax werkt altijd hard en gaat voor iedere bal maar dat ik jouw dit moet vertellen ??? Je kijkt zelf toch ook

    1. 040-Ajacied

      Financieel zou dit voor hem een mooie transfer zijn ja.. Maar op sportief gebied? Ac Milan… Pffff

  1. aliajax

    5 milj voor afkoop contract tot 2017 ? Beetje te weinig, lijkt me
    Bovendien kunnen we m voorlopig niet echt kwijt : dapper strijder op middenveld

  2. Mooi

    Ajax zal wel gek zijn als ze nu weer gaan verkopen zorg dat alles bij elkaar blijft en dan alsnog is het bedrag veel te laag

  3. ajaxpers

    Heel jammer voor Ajax. Een bijzonder nuttige en slimme speler en 5 miljoen is belachelijk weinig. Ik zeg minstens 12.

  4. afcabass

    Een van de hardste werkers dit seizoen in mijn ogen. Optie voor ruil met De Jong. Voor ons ervaren kracht terug en voor Serero stap vooruit, als hij aan t spelen komt. Aan andere kant zie Serero nog graag bij Ajax en Nigel stuurde nog niet aan op terugkomst

  5. Remco425

    Nog geen anderhalf jaar vaste basisspeler en alweer toe aan een volgende stap…
    Hij is niet onvervangbaar, maar zou wel jammer zijn. En 5m is natuurlijk veel te weinig. Ze denken in Nederland wel weer een koopje te kunnen komen ophalen. Ajax heeft het geld niet nodig, dus gewoon hoog inzetten. Idd iets van 15m en niets minder.

  6. Ajax nr 1

    Zo makkelijk hier weer. Jaja willen wij als AJAX successen boeken dan zouden we ook eens goede spelers kunnen houden. Alles draait om geld. Ik zeg sluit qua voetbal aan naar de top een het geld komt ook binnen stromen. Zorg dat je volgend jaar CL speelt en dan komen die miljoenen weer. Hou je spelers die goed genoeg zijn om na de winter ook weer verder te komen in de CL en bingo we kunnen ook op voetbal gebied weer Cashen.

  7. Amoebe

    Een ruil voor de jong lijkt mij zeker wat.

    Er moet kracht komen in het elftal. Iemand die het over die befaamde andere boeg kan gooien.

    De top bestaat nu eenmaal uit kracht (op barca na uiteraard).

  8. JCruijff

    Prima. Weg vrij maken voor de echte Ajax toppers uit de A1. Serero is nuttig, maar niet meer dan dat. Grootste makke is dat hij vrijwel nooit scoort. Goede keffer geen doorbijter. En ja als Ajax zijn transfer zou betrekken in een deal met Nigel de Jong dan zou dat helemaal te gek zijn.

    1. Ajax nr 1

      De meeste in de A1 gaan het niet redden hoor. Misschien 1-2 die meekunnen op nivo. Het is trouwens normaal dat de jeugd de selectie niet haalt dat komt omdat de stap te groot is voor hun en dan vallen ze door de mand. De meeste die nu in JONG AJAX spelen zijn ook niet goed genoeg en die zullen straks ook AJAX verlaten naar een middel matige ploeg.

      1. Ajax4everandever

        Juist vanaf nu zal er meer doorstroom vanuit de A1 gaan komen. De nieuwe werkwijze die een paar jaar geleden is ingezet gaat nu haar vruchten afwerpen. Kijk hoe de A1 internationaal presteert. Dat is niet zomaar.

  9. ElSalvador

    Volgens mij houdt Bazoer hem uit de basis, dus hij zou wel eens kunnen gaan ?

    1. Mooi

      En met de Jong dan ik vind kies voor de jeugd niet verkopen de vorm van de jong is niet beter dan die van Serero

  10. Ajax4everandever

    Voorlopig heeft Ajax hem hard nodig. Sinkgraven, Klaassen en Bazoer zijn vooral technisch begaafd. Serero is ook technisch begaafd maar is ook terrier. Daarnaast heb je minimaal 5 goede middenvelders nodig ivm blessures, schorsingen en gewoon afwisselen.

  11. ajacied078

    gelijk kishna mee en die bolle spaghetti eter! strik erom en 35 miljoen voor MO.

  12. SchweizerAjaxfan

    Off-Topic; Milik geblesseerd uitgevallen bij Ierland-Polen. Weet niet hoe ernstig, hij liep in ieder geval zelf van het veld.

  13. G-Force

    Serero moet echt blijven, scoort weliswaar haast nooit, maar doet echt veel werk.

  14. PvL020

    €5 miljoen !!??!! Waar denken die clubs toch steeds aan?? Trouwens hij gaat niet weg.

  15. Toppertje

    Met Sinkgraven, Klaassen en Bazoer is Serero niet de speler die Ajax verder gaat helpen. Hij is bijzonder waardevol gebleken en in de topwedstrijden zelfs een van de betere maar toch geef ik de voorkeur aan de eerder genoemde 3. Een geroutineerde breker voor de breedte zal meer toevoegen dan Serero.

  16. Toppertje

    Zoals gezegd een geroutineerde breker + de aankomende talenten moet voldoende zijn. Serero voegt daar te weinig aan toe. Daarmee bedoel ik dat hij t.o.v. de eerder genoemde spelers geen onderscheidende kwaliteiten heeft die je nodig hebt als de wedstrijd daarom vraagt. Het is teveel van hetzelfde.

Comments are closed.