Riechedly Bazoer redt de eer en brengt Oranje onder 19 op gelijke hoogte

0328nederland-noorwegen_bazoer

Er is nog steeds een goede kans dat Oranje onder 19 zich kan kwalificeren voor de jeugd-EK in Griekenland dankzij een doelpunt van Ajacied Riechedly Bazoer. In Assen kwamen de Noren met 0-1 en voor maar Damian van Bruggen verzuimde om in de 72ste minuut een strafschop te verzilveren. In de 80ste minuut schoot Riechedly vanuit een vrije trap de gelijkmaker binnen. De ploeg van Aron Winter moet als eerste zien te eindigen in de poule en dinsdag zal de beslissing in de wedstrijd tegen Zwitserland vallen.