Ajax Vrouwen vernederen PEC Zwolle Vrouwen met 1-6

0902ajaxvrouwen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond in een met ruim 3500 supporters goed gevuld IJsseldelta stadion flink uitgehaald tegen de dames van PEC Zwolle en won het de wedstrijd met maar liefst 1-6. Chantal de Ridder (2x), Marlous Pieete (2x), Loïs Oudemast en Marjolijn van den Bighelaar scoorden namens Ajax. Op 17 april hervat Ajax de competitie met een thuisduel met Club Brugge.

Opstelling Ajax Vrouwen: Ubachs, Van der Most, Koster, Delleman, Hogewoning; Middag (60. Zeeman), Van Lunteren, Van den Bighelaar, Pieëte (73. Van den Heiligenberg), De Ridder en Oudemast (60. Bakker)

Bron: Ajax.nl

Related posts

11 Comments

  1. Roca

    Ben er geweest, PEC maakte ze het ook niet moeilijk, ze hadden met dubbele cijfers kunnen winnen .

  2. afcabass

    Mooi om te horen dat ons vrouwenelftal, wat zeker niet onbelangrijk is, het goed doet! Is er in de jeugd al plaats voor dameselftallen?

  3. FdB=Ajax

    Maakt echt een goeie ontwikkeling door, het vrouwenvoetbal.. Bij mij op de club spelen ook een paar elftallen, leuk om te zien!

  4. Ajax4everandever

    Ff off topic een verslag van een middagje jeugdvoetbal met vaders langs de lijn.
    Jopie is 11 jaar en voetbalt bij de jeugd van Ajax. Hij is linksback maar de laatste tijd lukt het niet zo best. Daar is zijn vader, bijnaam G-zijde85, helemaal niet blij mee. Hij vindt dat zijn zoontje alles van hem krijgt wat zijn hartje begeert en wil daar iets voor terug zien. Als Jopie een verkeerde pass geeft schreeuwt hij dan ook over het veld:”he eikel, ga eens voetballen bij truttenveen12, als je normale pass kunt geven, zombie.” Om G-zijde85 heen komen instemmende geluiden. Press-1 is het helemaal eens en doet er een schepje bovenop: Jopie, ga eerst eens studeren als cornervlag, misschien lukt je dat wel”. Dat Jopie met de tranen in zijn ogen op het veld rond loopt en bij elke pass bang is voor een fout maakt de heren aan de zijlant niets uit. Als je je zo slecht speelt moet je weten dat je kritiek krijgt en afgezeken zal worden, zoon of geen zoon.

    1. Ajax nr 1

      Mijn zoontje voetbalt ook in de jeugd van Ajax toevallig maar als ik zulk commentaar lever dan zeg de trainer wilt u uw mond houden want ik ben nu de baas. Ik een gesprek met de staf van mijn zoon is de afspraak gemaakt van dat AJAX de baas is als mijn zoon in AJAX tijd is en commentaar is niet gewenst.

  5. AFCA my World

    De dames geven het goede voorbeeld,wanneer volgen de mannen eens? De vrouwen spelen echt regelmatig beter als de jochies (echte mannen zijn het nog niet) !

Comments are closed.