Zivkovic kan het niet laten, weer een schorsing

ricardo_zivkovic

Een paar dagen geleden beloofde Richairo Zivkovic beterschap en zou een steentje bijdragen. Helaas kon hij dit niet lang volhouden en kwam te laat voor een wedstrijdbespreking. Dit betekent dat de aanvaller voorlopig niet voor Oranje onder 19 uit zal komen. De Telegraaf meldt op zijn website dat de leiding besloten heeft om hem hiervoor te schorsen. Zaterdag zal de ploeg tegen Noorwegen spelen en dinsdag tegen Zwitserland. Wellicht zal Richairo er dan weer bij zijn.

Bron: Telegraaf

Related posts

76 Comments

    1. jojocoolio

      Al ik te laat op me werk kom sturen ze me nooit naar huis…. Maar goed Aron Winter is de baas

          1. jojocoolio

            Waarom heeft Ajax dan altijd moeilijke jeugd spelers? Want hij is niet de enige… Ze kunnen het gewoon niet aan… Dus dan zit er iets fout in het opleiden…

      1. afcabran

        hij houdt zich niet aan de regels en dan zitten daar consequenties aan.. Zo gaat dat in het leven

  1. Sonsee

    Goede talent maar mindere mentaliteit. Het zou erg jammer zijn als dat hem nekt.

    1. jojocoolio

      Al hij een eerlijke kans zo krijgen bij Ajax zou hij ook niet zo gefrustreerd zijn denk ik….

      1. Ajacied1999

        Dat vind ik geen reden om steeds maar te laat te komen. Al heb je wel gelijk dat hij een eerlijke kans verdient.

  2. Joeguh9

    Waarom is het voor zo’n jongen toch zo lastig? Beseft hij nou niet dat hij een gouden toekomst voor zich heeft en dat hij zich gewoon aan wat kleine regels moet houden om dit waar te maken? Dom!!

      1. Joeguh9

        Ja maar ik heb dan ook geen gouden toekomst voor me…en ik zit niet in een hotel op 3 minuten van waar ik zijn moet.

        1. rickert

          ik denk ook niet dat hij het expres zal doen. jongens die vroeger naast school woonden kwamen altijd te laat. het hoeft niet perse een kwestie te zijn van onwillendheid… als zo’n jongen nou iets meer moeite met dit soort dingen heeft, steun zo’n jongen wat meer. juist omdat hij gewoon nog een puber is en nu al in het wereldje zit..

    1. jojocoolio

      Iedereen op die leeftijd heeft het moeilijk om zich aan te passen in het leven… Het is voor hem net begonnen en dan mag je nog fouten maken… Als iedereen op die leeftijd die fouten maakt gelijk wordt afgeschreven zit heel Nederland zonder personeel….

  3. paullus

    Die jongen heeft geen zin in jong oranje
    hij speelt hier al in jong Ajax wat ik persoonlijk gewoon belachelijk vind
    Maar zolang hij de boer niet met meneer aanspreekt zal het wel zo blijven

          1. paullus

            Als deze jongenelke keer weer naast het potje pist bij de boer is hij volgend seizoen in de winter vertrokken
            Als je er al 18 of 19 in het mandje heb leggen en je krijgt geen kans in het eerste
            En de trainer stelt een spits op die al een jaar bijna droog staat
            Zo traag als een olifant is
            Dan is de gein er gauw af van die jongen
            Dus 4 miljoen naar de fillistijnen

          2. Hazez

            Nu zou hij de 3de spits worden als siggi weg is dan komt hij als 2de spits bij en stel dat ze milik niet over zouden nemen ???? Dus als hij nu gewoon optijd komt zoals iedereen in Nederland op zijn werk moet doen . Komt alles goed

          3. PvL020

            De meeste kijken hier naar de doelpunten die hij maakt in de Jupiler League maar wat er voor de rest speelt weet alleen hij, Ajax en jong Oranje. Hij is gewoon nog niet goed genoeg en dan heb ik het denk ik niet alleen over het voetbal

        1. -THE BULLDOG-

          Je gedragen en aan de regels houden is de kunst van zo’n speler.
          Draai het is om.
          Niet alles draait om zivkovic.

          1. Toppertje

            Eens. Wat een kut houding van hem. Andere Ajax-spelers houden zich ook toch gewoon aan de regels?

      1. Toppertje

        De beste jongen is oud genoeg om te weten dat je op tijd moet komen. Die regel geldt bij Ajax. Vind het meer een respectloze houding van Zivkovic die nergens op gebaseerd is.

      2. jojocoolio

        Nee dat zal wel… Ben blij dat alle koorknapen Ajax wel naar een hoger plan tillen… Er zit totaal niks in qua gif… (Klaassen uitgezonderd) voor de rest is het een lief en braaf team… Eigenwijze spelers hebben iets extra. Cruijf, van Basten, Zlatan, Ronaldo, Sneijder, En zo kunnen we wel even door gaan…. Allemaal spelers wie niet makkelijk waren maar wel iets toevoegde aan een team… Maar we wachten af… Ik heb nog vertrouwen

  4. jojocoolio

    Begeleiding van een moeilijke jongen…. Knap klusje voor onze club…

    Het is toch logies als je gehaald wordt door Ajax en vervolgens achter siggi in de pik orde komt… Dan kopen ze sinkgraven (goeie speler niks mis mee) en die staat gelijk in de basis… Ik zou ook gaan balen… Hij is nog jong en Zlatan had ook dit soort problemen…. Als die lijn ook doortrekt hebben we weer een grote speler ( met groot ego) 😉

    1. ajacied078

      sinkgraven is dan ook een middenvelder en een klasse speler. milik is beter. daar moet zivco maar mee leven. en met dit soort gedrag gaat siggi zelfs voor maar dat snapt hij duidelijk niet.

  5. JCruijff

    Wat een onzin. Het gaat er om wat je in het veld doet. Een paar minuten te laat so what

    1. -THE BULLDOG-

      Regels zijn regels!!
      Zivkovic bepaald niet hoelaat de bespreking begint.
      Hij loopt de kantjes ervan af.

  6. toon61

    Waarom kopen ze hem dan ,als hij toch niet in het eerste mag spelen ,daar is hij erg van geraakt denk ik ,bij groningen deed hij het anders goed ,hij moet eerst het tikkie terug spel van ajax leren zeker .

  7. toon61

    Ajax kan niet met spelers omgaan die anders dan anders zijn ,zie elia promes en zo zijn er nog veel meer ,die ergens anders wel slagen ,dan ligt het aan ajax ,niet meer en niet minder

    1. pietprecies

      Gast donder toch op, en bazoer dan bijvoorbeeld? Het is een combinatie van leeftijd, begeleiding en mentaliteit, onder aan de streep is hij voor de wet volwassen en verantwoordelijk voor zijn eigen handelen. Je kan begeleiden tot je een ons weegt maar dan kom je nog nergens, als er één club is die kort op de spelers zit is het Ajax. Kan PSV nog wat van leren hoor

  8. paullus

    En de boer heeft een hekel aan tegen spraak
    Die opstelling van Zondag tegen ADO zegt toch genoeg

    1. Joeguh9

      Ben het met je eens dat dat Ajax onwaardig was hoor! Wij snappen allemaal dat na de Europese wedstrijd sommige jongens rust krijgen maar dit was een dode opstelling…zat niks in!

  9. Geroldkohlen

    zou hij niet een geldige reden kunnen hebben? zlatan schopt zijn medespelers en gooide met scharen, werd ook niet geschorst maar het werd uitgesproken. maar het is wel een beetje dom, maar ik denk ook dat het groter gemaakt word dan het werkelijk is.

    1. Toppertje

      Maar Zlatan had wel al wat meer gepresteerd. Zivkovic heeft nog bar weinig gepresteerd maar denkt blijkbaar al dat hij Jezus himself is.

      1. Geroldkohlen

        zlatan had iedereen ook kritiek op in het begin, maar je moet ook met zulke jongens om kunnen gaan, maar jij vind dus wanneer je een ster bent dat je dan die dingen wel kunt maken , terwijl je een voorbeeld moet zijn voor jongere spelers.

        1. Toppertje

          Beste Geroldien, jij was degene die aanhaalde dat Zlatan van alles deed en dat het dan werd uitgesproken. Ik plaatste dat in een perspectief dat de situatie van Zlatan en Zivkovic niet te vergelijken zijn. Ik heb in zijn geheel niet gezegd dat het gedrag van Zlatan goed te keuren valt.

  10. Slingertje.

    Dit nare ventje zal bij Ajax ook nog voor problemen gaan zorgen ben ik bang.
    Heel goed dat Aaron zijn gedrag niet pikt.

  11. pietprecies

    En dan maar al die mensen die zich afvragen waarom hij niet in de basis staat… Al die mensen die zeuren dat het de schuld is van de boer.. Lekker je mond houden want als hij bij Ajax dit soort gedrag vertoond en gestraft wordt en bij jong oranje ook, dan ligt dat niet aan de boer maar aan dat ventje, ach hij is pas 18 dus niet erg maar dan ben je gewoon ook nog niet klaar voor Ajax 1

    1. jojocoolio

      Dan moeten ze bij Ajax zorgen dat er wat ervaring in de spelers groep komt om de boel te corrigeren… Alleen een paar trainers en begeleiders is niet genoeg.. In een spelersgroep leeft altijd meer waar een trainer niks van afweet… Oudere ervaren spelers corrigeren wel en dat is er totaal niet bij Ajax… Oké is niet de schuld van de Boer maar wel van het beleid… Ajax had in 95 een hele moeilijke groep waar de boer zelf onderdeel van was en wie was de grote mentor??? Idd Frank Rijkaard… Het is echt zo belangrijk in een jonge ploeg… Of zie ik het nou helemaal verkeerd?

  12. Emilio4Ajax

    Ben het gedeeltelijk met je eens Bulldog. Maar wat nou als die jongen daar niets aan kan doen en toch steeds te laat komt… Las een artikel watceen gedeelte van een doctorshandeling was waarin beschreven werd waarom het komt dat bepaalde soort mensen altijd te laat komen. Vaak zijn dit personen met een bepaald talent of hoge intelligentie. Zij lijden aan een soort ziekte waarbij ze het besef van tijd niet hebben. Zewillen niet te laat komen, maarop de een of andre manier lukt het ze maar niet om op tijd te komen. Geeft ze een deadline en die halen ze maar tijd is voor hun relatief, geen tijdsbesefof gevoel voor tijd…;))

    1. -THE BULLDOG-

      Ik weet t niet hoor…
      Het gebeurd niet dagelijks bij hem, maar wel wanneer t ECHT niet kan.

  13. marcussboss

    tjonge jonge jonge wat zonde dit…achjaah Nederland -19 snijdt hier voornamelijk ook zichzelf in zn vingers maar wel echt jammer dit !!

  14. gerrykoos

    wat is er toch met dat jong, wil hij nou hogerop of niet?
    Als hij zo door gaat kan hij het shaken bij Frank.

  15. ollie90

    Kan gebeuren toch ik kom ook weleens 5min te laat op mijn werk. Mijn baas schorst mij ook niet. Laat die jongen lekker zijn gang gaan.

  16. The good times will come

    Ja hoor de categorie 4 supporters hebben weer een stokje om de Boer te slaan volgens hen. Terwijl het hier om een schoring gaat bij Oranje en niet bij Ajax. Daarnaast lezen die viertjes het nieuws van Ajax heel selectief zoals gewoonlijk. Het is nu al door Ajax dit seizoen 20 keer uitgelegd waarom Zivco nu voorlopig dit seizoen vnl in jong Ajax zijn minuten maakt. Daarnaast ….. veel scoren in de Jupiler league is verre van een garantie van veel scoren bij het eerste van Ajax. Voorbeelden te over hiervan, als je het voetbalnieuws volgt tenminste. Verder is Zivco gewoon heel erg dom met deze actie. Ik zou als ik hem was toch eens overwegen overal flink te vroeg te komen.

  17. Ajax nr 1

    Zo slap dit allemaal zeg. Elk e voetballer is anders. Elke speler bij AJAX is anders. De ene balt na de training nog even verder. En de ander komt te laat. De ander mag niet mee praten. Pffff zo lekker bezig allemaal. Weet wel als je iemand wil straffen op iemand zijn gedrag moet je hem niet 1 wedstrijd niet opstellen en drie dagen daarna wel. Bij AJAX worden de talenten volgens mij klein gehouden en dat is dom. Laat de talenten door ontwikkelen maar in een hoger nivo en niet lager. Als ze in een hoger nivo bezig zijn geef je ze stof om te denken. Nu denken ze pfff maar hierom kom ik niet bij AJAX voetballen dit had ik ook ergens anders gekund. Dat is de arrogantie die dan los kom en daar zitten we niet op te wachten toch. Ik geef ook De Staf de schuld want die maakt volgens mij de talenten niet beter want ze staan stil en dat terwijl ze moeten groeien. Laat ze lekker meepraten en geef ze het gevoel dat ze belangrijk zijn. Als ze lekker in hun vel zitten voetballen ze beter geloof mij. Om nog even terug te komen op de straf. Pak iets af wat ze leuk vinden. Iphone,Ipad,muziek, vrije tijd daar kom je verder mee

      1. Ajax nr 1

        Dat snap ik. Ik kan lezen maar hij wordt opgevoed door AJAX. Wat je thuis niet mag mag bij een ander toch ook niet. AJAX is hier aansprakelijk voor. Maar is de opvoeding van onze jeugdspelers wel inorde ik heb tegenwoordig grote vraagtekens.

  18. Toppertje

    Beste Geraldien, jij was degene die aanhaalde dat wat Zlatan deed werd uitgesproken. Mijn opmerking over Zlatan was bedoeld om de situatie van Zivkovic in het juiste perspectief te plaatsen en aan te geven dat deze niet vergelijkbaar is. Ik geef nergens aan dat ik zijn gedrag goedkeur. Begrijpend lezen heet dat. Denk je ook niet dat als hij een geldige reden had gehad er dan geen probleem was?

  19. Velibor

    Genialiteit grenst aan tja weet ik veel kijk naar Zlatan bv,geweldige voetballer maar ook een btje gaga zo nu en dan,dat heb je met sommige types,ik zelf ben ook vaak onbegrepen haha

Comments are closed.