Raiola stuurt aan op breuk: ‘Ajax heeft hem niet nodig, hij heeft Ajax niet nodig’

0319ajax-dnipro_deboer_kishna

Mino Raiola lijkt aan te sturen op een breuk tussen Ajax en Ricardo Kishna. De zaakwaarnemer is van mening dat een vertrek van Kishna bij Ajax de beste oplossing is voor beide partijen en sluit een binnenlandse transfer niet uit.

‘Frank de Boer is een goede trainer maar schijnbaar is de klik met Ricardo er niet. Dan is het beter dat beide partijen uit elkaar gaan. Voor Ricardo kan een binnenlandse transfer goed zijn voor zijn ontwikkeling om daarna pas de stap te maken naar het buitenland. feyenoord of psv zou in dat opzicht een juiste keuze zijn. Ajax heeft hem niet nodig, hij heeft Ajax niet nodig’. Kishna is momenteel in het bezit van een contract tot medio 2016 bij Ajax.

Bron: AD

 

Related posts

39 Comments

    1. jojocoolio

      Doei doei dikke doei… Ajax kan toch niet omgaan met moeilijke jongens lees ik steeds… Dan is het idd beter dat ze vertrekken…

  1. tijmen020

    De enige breuk die Raiola kan krijgen is er eentje in z’n nek. Smerige spaghettivreter die alleen op geld is… Walgelijk die vent!

    1. rickert

      opzich denk ik wel dat hij gelijk kan hebben, als de band tussen hem en frank echt slecht is, kan hij beter weg. dat is goed voor hem, frank en de groep.

  2. steddie eddie

    Jezus wat een debiel kan nou niemand deze debiel de toegang tot ajax verbieden

  3. Ramon1

    Niet kishna naar psv of fnoord dat is gewoon stom want kwaliteit heeft die wel mja zn houding en die pizzabakker maken het lastig

  4. afca511

    Hij is degene die voor onrust zorgt tussen ajax en kishna. Die vol gevreten gehaktbal moet gewoon eens op ze nummer gezet worden en een pak op ze flikker moeten krijgen. Maar ajax verkoopt hem echt niet aan pisvee of 010 dan maar een jaar in jong ajax

  5. Ajacied1999

    Naar het buitenland met die jongen! Niet de concurrentie versterken lijkt mij.

  6. AFCAJasper

    Gewoon ze contract uit laten dienen en die dikke tering pizzabakker op laten tyfen!!!

  7. fjonkman

    Ajax laat Kishna echt niet naar P$V of Feijenoord vertrekken na het akkefietje met Vermeer. Gaat echt niet gebeuren. Maar die Raiola moeten ze wel een levenslang stadionverbod geven. Wat een pannenkoek is die vent!

  8. steddie eddie

    ficher is ook op de weg terug bang dat hij op de bank beland? en dus het zo gaat spelen

  9. jojocoolio

    Rioolbak = anti Ajax terwijl hij bijna alles te danken heeft aan die club…

  10. woody79

    ik krijg een leesbreuk van die riaola. Hoe vaak in de week moet ik nog lezen over deze hernia?

  11. War

    Die Kishna heeft gewoon geen ballen en een totaal verkeerd zelfbeeld, anders laat je dit niet gebeuren, hij gaat vast en zeker naar de gloeilampen.

  12. neslopu

    Aan Ricardo Kishna: beter dump je deze blaaskaak. Duidelijk gevalletje van dom gelul. Hij weet niet wat goed voor een speler is!!! Probeert over jou rug zijn zakken te vullen!! Gozer zet je oogkleppen af en wordt eens wakker!! Zoek een andere zaakwaarnemer!!!

  13. Vakje129

    Laat het vandaag 27-3 zijn de nationale Pannenkoek dag als er 1 is die een pannenkoek is is hij het wel .oprotten pizza bodem.

  14. PvL020

    GAAAAAAAAP!!!!! Moe wordt je ervan. Denk je nu echt dat Ajax hem naar die clubs laat gaan??

  15. Geroldkohlen

    laat dikke vetklep zijn smoel houden aub!! die vent is alleen maar uit op het geld uit wat hij krijgt wanneer hij kishna bij een topclub in het buitenland kan stallen, verder kan het hem geen ene moer schelen of het die jongen zijn carriere kapot zal maken!!! van zulke mensen moeten ze de licentie afnemen.

  16. Litmanen

    Ajax maakt de fout “Vermeer” niet nog een keer, hoewel ik me afvraag of hij een versterking is. Mijnheer kishna heeft dit seizoen welgeteld 4 fatsoenlijke wedstrijden gespeeld. Maar dan nog, ergens ver weg in Rusland zal er wel een club zijn die hem wil. En toen hoorden we nooit meer iets van hem……….

  17. Ajax nr 1

    Nou ik zeg eigen schuld dikke bult. Als ik AJAX WAS ZOU IK ME AFVRAGEN OF IK INDERDAAD WEL GOED VOOR MIJN SPELERS BEN. De ene week mag ik wel spelen en de andere week op de bank of in jong AJAX of in sommige gevallen omdat de speler weer moeilijk is in omgaan helemaal verbannen. Vroeger hadden spelers de uitstraling van kom maar als je durft. Tegenwoordig lopen de spelers erbij van ohnee sssssstttt ik mag niets zeggen of vooruit voetballen want dan wordt de baas boos. Je mag bedt arrogant zijn want dat hoort bij AJAX.

  18. marcussboss

    Wat een hond zeg die raiola!! wilt spelers veel te snel weg hebben bij de club !! kishna is goed voor ajax maar moet volwassener worden…Dat is erg moeilijk als er zo’n iemand je advies moet geven !!!

  19. -buitenkantje rechts-

    Lekker laten gaan. Iemand die niet voor Ajax wil voetballen is niet Ajaxwaardig. Snap niet waar Raiola het over heeft trouwens. Hij speelt elke wedstrijd. Lijkt er op dat Raiola weer het negatieve beeld over zichzelf bevestigd. Zijn eigen belang gaat boven die van de speler. Zou wel eens uitgezocht willen hebben het aantal spelers die hij ondergebracht heeft bij clubs die sindsdien een vaste plek op de tribune of reservebank hebben.

  20. Slingertje.

    Stik lekker in je eigen pizza’s vetklep want wij hebben jou en ook die Kishna niet nodig. Je mag je schandknaapje lekker meenemen.

  21. Ajax1958

    Gelieve geen topics meer te plaatsen waar Raiola in voorkomt. Helemaal negeren die gast!!!!!

Comments are closed.