Rafael Van der Vaart naar de VS

vandervaart

Rafael van der Vaart heeft een aflopend contract bij Hamburger SV en de laatste maanden heeft hij geen hoofdrol bij deze club. De kans is daarom groot dat de middenvelder na de zomer gaat verkassen. Wellicht naar Sporting Kansas City waar ook Dave van den Bergh gespeeld heeft.

Futbol MLS weet te melden dat Rafael van der Vaart voor minimaal twee jaar zal tekenen. Een andere optie is dat de oud Ajacied direct, dus in de interlandperiode, naar de Major League Soccer vertrekt en dit betekent een contract voor tweeënhalf jaar.

In het blad Bild liet Rafael weten het niet prettig te vinden om een bijrol te spelen: ‘Het valt me zwaar op de bank te zitten. In mijn lange carrière heb ik dit ook nog nooit meegemaakt. Wat helpt het om te gaan jammeren? Ik geef elke dag tijdens de training vol gas. Ik bied me aan. Dat is de enige manier om een basisplaats te heroveren.’

Related posts

49 Comments

  1. JCruijff

    Wij zitten echt niet te wachten op iemand met een nep lach en vrouw die enkel in de boulevard bladen staan. Bij zijn afscheid hoorden we hem nog zeggen dat hij ooit eens terugkomt. Beloof niks als je het niet meent. Nu val je door de mand. Geen Ajax hart dus

  2. VAK410THEBEST

    Van der vaart is een nep ajacied. Opgeleid door Ajax doorgebroken door ajax. De europese top gehaald door ajacied. de voetballer geworden die hij was door ajax. Alles aan ajax te danken, vaak gezegd dat hij ooit wou terug keren. Maar geld verdienen…. hij kan er geen genoeg van krijgen. Dan tyf maar op, we zouden volgend jaar toch niks aan hem hebben.

  3. Litmanen

    En wat zouden bovenstaande heren doen als je op die leeftijd nog 4,5 miljoen per jaar kan verdienen?
    Niet zo hypocriet. Van der Sar zou ook terugkomen, maar hij had er niet bijgezegd als wat…..

    1. Sazzz

      van der Sar kon op een hoger niveau dan Ajax spelen. dat vind ik iets anders. Amerika is geen hoger niveau

    2. Remco425

      Als ik al zoveel geld heb dat ik nooit meer in mijn leven op kan krijgen zou ik doen wat ik graag wil, maar mijn hart me ingeeft, dan hoef ik geen extra miljoentjes te verdienen want dat is op dat moment veel minder waard. VdV doet waarschijnlijk nu ook wat hij leuk vindt en dat moet hijzelf weten. Masr ook dan zegt deze keuze alles over hem. En degene die hypocriet is is Raf, met z’n woorden van kk kom ooit weer terug…

        1. Remco425

          dan heb jij geen idee. wat Litmanen voor iemand is. Of je snapt er gewoon helemaal niets van. Hoe dan ook, je. bent die naam niet waard

  4. nick-afca95

    Veel plezier in de VS Rafael! Ik gun het je van harte en hoop dat je je cariere daar mooi kan afsluiten. Welicht een mooie functie in de jeugd van ajax over een paar jaar? Wat mij betreft ben je van harte welkom maar ik denk dat we niet zo veel aan je hebben als speler. Geniet van het speler zijn nu het nog kan!

  5. Remco425

    Het is duidelijk waar zijn prioriteiten liggen. Bij datgene waar hij al zoveel van heeft, maar blijkbaar nog niet genoeg om zijn belofte daarvoor te breken: geld.

  6. jojocoolio

    Het ga je goed in Hollywood… Nog zo een die alleen maar voor het geld gaat terwijl hij allang financieel onafhankelijk is… Geen Ajax hart alleen cash… De woorden ik kom ooit terug waren dus gelogen toen hij het publiek bedankte… Van mij mogen ze allemaal als ze de club verlaten een bedankje krijgen en een bos bloemen maar NOOIT MEER EEN F-SIDE JACK…. DAT ZIJN ZE NIET WAARD…. Gewoon bedanken en dan hup over tot de orde van de dag…..

  7. Fietsband

    En dan zeggen dat ajax geen optie is? Dat was zoiezo beter geweest dan dit achja blijft een geldwolf

  8. Geroldkohlen

    gaat voor de dollars! nu ook nooit meer vragen of hij terug wil komen, en weigeren als hij vraagt of hij terug mag komen. ik zeg vol gas voor nigel de jong daar heb je sws veel meer aan!

  9. Zlatanovic

    Jullie gaan me toch niet vertellen dat jullie het allemaal echt erg vinden dat hij niet terug komt? Haha, dan ben je echt wel heel wanhopig.

      1. AFCA my World

        Natuurlijk niet,hij is gewoon niet goed genoeg meer, en ja dat hij voor de centjes kiest is logisch,met zo’n dure ex-vrouw en nog veel duurdere vriendin,ja die weten het wel hoe je het uitgeven kan !

  10. Amoebe

    Waarom al die haat??

    Moet hij terug komen? Nee zeker niet, geen toegevoegde meer.

    Maar iemand die velen jaren bij Ajax heeft gevoetbald is toch gewoon een Ajacied….volgens mij heeft hij ook nooit kwaad gesproken over Ajax.

    1. jojocoolio

      Het is geen haat van me… Alleen dat politiek correcte gelul van die gasten in de media van ze daar walg ik van. Als ze ballen hebben dan zeggen ze…. Ik ben Ajax dankbaar voor wat ze me geboden hebben… Ik ga me carrière nu vervolgen in het buitenland… Het is een mooie club maar ik ben klaar hier, tijd voor de volgende generatie…. Maar dat durven ze niet… Dat heet eerlijkheid…

    2. Zlatanovic

      Nou volgens mij is dat een illusie, voor de meeste is het gewoon adios en de groeten tot nooit meer ziens. Wij als supporters willen dat graag, maar in real life is het niet zo. Hoe jammer het ook is.

  11. Pazuzzu

    Ja er zou nog maar een voetballer met clubliefde zijn (bij Ajax momenteel). Nog meer moneten is helaas blijkbaar belangrijker. Nou dat is dan duidelijk en misschien ook wel beter.

  12. Litmanen

    Ik begrijp de frustratie heus wel, maar vdVaart is ten minste niet zo’n klojo die naar Eindhoven of Rotterdam is gegaan of zal gaan. We hebben een paar jaar genoten van hem en hij is op een klote manier weggegaan terwijl hij wilde blijven, even niet vergeten graag.
    Ik heb na al die jaren nog veel minder met spelers als Vanenburg, Lerby, Arnesen, Kieft en noem al die andere klojo’s maar op die ineens hun Ajax verleden zijn vergeten en alleen maar afgeven op Ajax.
    De grootste Godenzoon aller tijden speelde voor 010, daar hoor je niemand meer over. En terecht!
    Dat bedoelde ik met hypocriet. Die jongen kiest voor het geld en doet Ajax er verder geen pijn mee, want ik zie meer toekomst in spelers als Singraven ( moet hij dan op de bank?) en Bazoer dan in vdVaart.
    Als ik hem was zou ik voor de zekerheid van het geld kiezen ipv de onzekerheid van een basisplaats bij Ajax voor een miljoentje of drie minder.

  13. Ajax4everandever

    Wat een humor. Als het er even op lijkt dat hij naar Ajax komt wil vrijwel niemand dat hij komt omdat hij te traag is en maar 60 minuten op het veld zou kunnen staan. Wanneer hij naar een andere club gaat is het een geldwolf zonder clubhart. Kortom, hij kan het nooit goed doen. Verder is het opvallend dat er zoveel mensen zijn die vinden dat iemand geld genoeg heeft. Oftewel ze zouden zelf miljoenen laten lopen zonder enig probleem. Gek he, daar geloof ik helemaal niets van 🙂 Rafael, wat je ook doet, ik wens je succes. Wat mij betreft ben je altijd welkom bij Ajax, in welke vorm dan ook.

  14. Jari1995

    Geef Raffie groot gelijk. Gezien de reacties wordt hij toch al uitgekotst. Dikzak, klootzak of geldwolf. We vergeten 1 ding.. het blijft een Ajacied! Stap is af van die onzin over terugkomen en afscheid in Amsterdam. Hij staat de toekomst alleen maar in de weg.

Comments are closed.