Kenny Tete: ‘Ik train keihard en probeer in hun nek te hijgen’

kenny_tete

Doordat Ricardo van Rijn vorige maand een tijdje geblesseerd was, mocht Kenny Tete een aantal wedstrijden met het eerste van Ajax meedoen. Een vaste plaats zal echter moeilijk zijn omdat de concurrentie groot is.

Aan Ajax Life vertelt Kenny Tete: ‘Dat maakt het moeilijk voor mij. De ene is een speler met veel krediet, de ander is een aankoop. Ik train keihard en probeer in hun nek te hijgen. Van Rhijn is een vaste waarde, dan moet ik van goede huize komen om hem eruit te spelen’. Een extra troef voor Kenny is dat hij rechtsback én in het centrum kan spelen. In de Jupiler League wil Kenny zijn pensioen niet halen. Zijn veel besproken zaakwaarnemer Mino Raiola is volgens Tete goed op de hoogte van wat hij wil. Een verhuurperiode is volgens hem te bespreken want ondanks het aflopende contract wil Kenny bij Ajax blijven.

Related posts

12 Comments

  1. Biornha

    Zou het geen aangename toevoeging zijn aan het nieuwe beleid van ajax: ‘Wij nemen geen spelers die Raiola als zaakwaarnemer hebben’.
    Die vent staat in principe haaks op het beleid van Ajax, spelers zo snel mogelijk en het liefst zo vaak mogelijk van club laten veranderen zodat hij zelf zoveel mogelijk kan verdienen.

  2. G-Force

    Snap de spelers die door Raiola worden begeleid niet, hij zal wel heerlijke pizza’s bakken…

  3. AFCA my World

    En weer die hufter in beeld,heeft hij al die jochies lolly’s gegeven dat ze hem als zaakwaarnemer hebben? Waarschijnlijk zegt hij aan het eind van het seizoen; je bent te goed voor Ajax ik breng je naar het buitenland, de eerste stappen zijn alweer gezet ! Komen we nooit van die Rioolrat af ?

  4. The good times will come

    Ook bij de forumleden zit genoeg vervelend onkruid. Krijg je ook niet weg 🙂

  5. Jonathafca

    Ik vrees dat van Rhijn snel vertrekt en uit Ajax groeit als het ware dus hij kan dan z’n basisplek veroveren.

  6. Bastoflex

    Van Rhijn is te sloom en speelt ALTIJD de bal terug. Zie daar liever een speler staan met meer snelheid en die vaker vooruit voetbalt.

Comments are closed.