Ook Bazoer blijft bij Ajax

0215ajax-twente_bazoer1

Na het vernieuwen van het contract van Andersen, lijkt het er op dat Riechedly Bazoer ook bij Ajax blijft zo weet de Telegraaf te melden. Er zijn gesprekken geweest met Michael Kinsbergen, Marc Overmars en de zaakwaarnemer van Riechedly, Irchandly Bazoer.

Hoewel er veel belangstelling is van topclubs uit Spanje, Engeland, Duitsland en Italië, heeft Riechedly aangegeven zich helemaal op Ajax te concentreren. De onderhandelingen zijn nog maar pas gestart maar het ziet er nu al veelbelovend uit en er is sprake van een vier- of vijfjarig contract. De achttienjarige middenvelder heeft nu nog een verbintenis tot medio 2016.

Bron: Telegraaf

Related posts

38 Comments

    1. jojocoolio

      Ben bang dat hij niet gaat bijtekenen…. Lees net dat de grote clubs uit Engeland achter hem aan zitten… Als dat door gaat willen ze hem nog wel een jaar bij Ajax stallen… Dilemma voor Dagobert Overmars

  1. JCruijff

    Goed nieuws. Deze jongen is goud waard. Een stap naar het buitenland is veel te vroeg. Eerst 5 jaar rijpen en titels pakken en dan eventueel weg.

      1. Charka53

        In die 5 jaar kan hij mooi min 2 landskampioen worden en zeker een Europa cup pakken dus goede keus

        1. davy_klaassen

          ik ben er mee eens dat 5 jaar lang is maar mischien moet ajax gewoon zulke spelerd behouden tot hun 25ste alleen op die manier kan je europees weer meegaan tellen

  2. De Ajacied

    Dit is een echte topper, hopelijk blijft hij nog heel lang bij ons aller Ajax

  3. Daviid

    Dat wordt (is) een hele goeie. Zal vast nog wel een terugslag krijgen, maar komt zeker goed met die jongen. Heerlijk om naar te kijken…

  4. Ajax1958

    Goeie zaak. Een jongen die je niet hoort en hard werkt aan zichzelf. Kan meneer Kishna een voorbeeld aan nemen.

  5. Timajaxfan

    Let op als deze jongen een dipje krijgt begint het schelden en uitjouwen op deze speler. Nu top bezig, maar hoop dat deze jongen de moordende kritiek van de ‘ajaxfanzone’ fans bespaard blijft! Super dat hij blijft trouwens..!

    1. AFCA my World

      Dat is standaard op deze site,maar we weten ook dat dit een hele goede speler is en er na iedere dip er sterker uit terugkomt,laat ze lekker jouwen,wij weten beter !

  6. Jughead

    Dit is echt héél goed nieuws!
    Bazoer is een baas en wordt in de toekomst de leider bij Ajax en in Oranje.

  7. Mrpurmerend

    Top nieuws !! Hoop maar dat iedereen zo positief blijft over deze gozer ook als het minder gaat een keer !!

  8. Erdos

    In gewetensonderzoek en observatie, is de conclusie gehanteerd. Provinciale staten zijn ingetoomd en uitgewaaid in successen. Burgermoed is gevolleerd op anderhalve: En gebaseerd in levensvoorwaarde. De participatie wet wordt inachtnemend veroordeeld tot functioneel verantwoord ondernemend. Dergelijke processen zullen zijn ‘samengevat’ in veronderstelt. Derhalve in lichtingen en groepsvertegenwoordigers. Voorgenomen adviessen tot instemmingen. Kamervragen liggen in fragmenten ingewonnen en uitgeven. “Motivation And Learning Solutions”

Comments are closed.