Uitdaging in verdediging Ajax

0312dnjepr-ajax_boilesen

Frank de Boer heeft een uitdaging voor de wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk aanstaande donderdag. De verdediging is namelijk wat gehavend nu Moisander en Boilesen wat pijntjes hebben.

Tijdens de warming-up voor de wedstrijd tegen Heerenveen bleek Moisander toch niet fit genoeg om mee te doen en hoewel Boilesen wel de wedstrijd begon, moest hij na de rust vervangen worden. Naar het zich laat aanzien heeft hij last van zijn enkels. Tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk heeft de oefenmeester weer beschikking over Nick Viergever. Riedewald zal waarschijnlijk een basisplaats krijgen  als Moisander en Boilesen er donderdag niet bij kunnen zijn. Maandag hopen we meer te kunnen melden.

Bron: VI

Related posts

28 Comments

    1. AFCA my World

      Zeker niet,hier hopen al een hele hoop supporters op (geen zware blessure natuurlijk) al is het alleen maar om het ongelijk van Frankie te bewijzen !

  1. SPHAFCA

    Lekker man! Hoop er al maanden op, een blessure voor boilesen. Sneu voor hem natuurlijk, maar goed voor Ajax

  2. Remco425

    ik gun niemand een blessure, De Boer had Boilesen gewoon moeten passeren natuurlijk

  3. JobJobW

    Makkelijk toch? Je hebt Tete en Riedewald nog. Denswil niet meer want die heeft ie laten gaan voor Moisander die wekelijks op de bank zit…

  4. Gero77

    Moisander gaat toch weg dus laat maar lekker de bank warm houden en boilesen?….. Er is nog een plekkie onder het dekentje bij moisander….

  5. Fvanr

    Heeerlijk!!!! Boilissen uit, helaas voor zijn blessure hopen dat ie niets ernstigs heeft maar wel heerlijk dat ie niet speelt.

  6. ferike

    Als echte fan mag ik het miss niet zeggen, dus zal ik het fluisteren. “Die Boilessen is vaak de zwakste schakel, hij denkt zelf dat hij voetballen kan, maar das niet waar…” Graag voor jezelf houden hoor !!

  7. toonvs

    Boillsen kan heel goed voetballen alleen hij is geen verdediger helaas. Hij kan er niets aan doen dat F de Boer hem daar zet als linksback. Hij snapt het verdedigen niet waar die moet lopen , binnenkant als de tegenstander in bal bezit is. Zet hem maar linker middenvelder of linkerspits. Dan hebt je constant dreiging.

    1. Remco425

      als middenveldrr moet je nog wel een pass over een paar meter kunnen geven en soms iemand passeren. Lukt hem allebei ook niet

  8. afcabass

    Niet zo moeilijk donderdag. Van Rhijn – Veltman – Viergever/Van der Hoorn – Riedewald. Viergever en Van der Hoorn mogen uitvechten. Vond Van der Hoorn best sterk spelen vandaag

  9. bezemsteel

    Boilesen is helaas al weken de zwakste schakel qua verdedigen, maar zijn actie naar voren waneer ajax in balbezit is, is wel vaak een actie die de bal op de helft van de tegenstander brengt en gevaar brengt ipv het eeuwige achterin rondpasen. Dus zo negatief ben ik ook weer niet over hem. Miss een andere positie proberen een keer?Even of topic: leuke verandering die sterretjes en kleuren na de update van de app, hoop alleen niet dat dit gaat leiden tot dat men gaat reageren om het reageren, zegmaar om snel een hoop sterren te krijgen of een goud naampje maar dat het voornamelijk bullshit is

  10. Bolle Ron

    Vandaag hebben we die Kishna geen seconde gemist en donderdag gaan we Boilesen ook niet missen,het kan alleen maar beter gaan.

  11. jphendriksen

    Gewoon Riedewald-Viergever-Veltman-van Rhijn, dit is de beste verdediging (in mijn ogen) die we hebben, vind het sowieso nog steeds jammer dat Denswil mocht gaan….

    1. AFCA my World

      1van de beste beslissingen die er genomen is om Denswil te laten gaan,hij had de mentaliteit en kwaliteit voor Ajax en in België speelt hij ook nog niet goed,dus heeft er nix van geleerd !

Comments are closed.