Anwar El Ghazi: ‘Ik ben volledig gefocust op Ajax’

0215ajax-twente_kishna_elghazi

De geruchten rondom Ricardo Kishna zijn de knuppel in het hoenderhok echter Anwar El Ghazi brengt wat rust in de tent. Hij is echt met zijn toekomst bij Ajax bezig.

Op de website van de UEFA wordt Anwar als ‘Weekly Wonderkid’ bestempeld en dat brengt hem zeker naar voren als potentiële aanwinst voor andere grote clubs. Toch kan El Ghazi de Amsterdamse club geruststellen want hij is volledig gefocust op Ajax.

‘Ik wil hier belangrijk worden voor de club. Ik kan later nog denken over wat mijn toekomst gaat inhouden. Cristiano Ronaldo was en is mijn voorbeeld die ik volg, maar ik weet ook wel dat ik nog niet net zo goed ben als hem. Ik kijk ook graag en veel naar fantastische spelers als Eden Hazard en Arjen Robben.’: besluit hij bescheiden.

Bron: Soccernews

Related posts

31 Comments

      1. Iceman

        Goed zo en nu nog inderdaad even bij tekenen en dan verder kijken eerst constant worden bij Ajax. Hij nou een slimme jongen en hij zal het verder schoppen dan Kishna want hij heeft geen manager als Riool Rat die alleen maar geld ziet

  1. maatje68

    zo willen wij het zien. Doe maar gewoon en niet naast je schoenen lopen. Ik wou dat er meer spelers dat deden.

  2. Erdos

    Veel te veel Arabische mensen staan onder contract, in Nederland, elders worden er hoofden afgehakt en gefinancierd.

    1. tijmen020

      Hij heeft roots in Marokko en is gedeeltelijk Nederlands. Ga jij je topo maar even herhalen

    2. Mokumertje020

      Erdos stem je pvv of zo wilders is zeker je mattie wat maakt het uit waar je vandaan komt als je maar kunt voetballen

  3. Erdos

    Het verhaal gaat over de herdersjongen die zijn lotsbestemming wil vinden. Deze lotsbestemming wordt de ‘eigen legende’ genoemd. De jongen leert naar zijn hart te luisteren en de taal van de wereld te spreken, terwijl God hem ook tekenen laat zien, om hem te leiden tijdens zijn reis.

    1. Toppertje

      En als jij niets zinnige over onze club hebt te melden moet je hier opzouten. Klootviool.

  4. quadsboy

    Juist niet lopen huilen en klagen gewoon goed blijven voetballen dan komt het wel kids met jou pik. Je moet een eigen leider zijn geen volger

  5. stylo1984

    Als die kishna nou es zo’n instelling krijgt ipv naar die achterlijke manager van em te luisteren…. Kijk er niet van op dat ie net zo eindigt als el hamdaoui…

  6. viktorfischerfan

    Realiseer dat hij nu al belangrijk kan zijn, terwijl het zn eerste jaar in het eerste is

  7. fafieanie

    daar kan die ander flapdrollen nog van leren.Deze jongen is een wereld van verschil .

  8. sabrina

    Kijk… Hier wordt je nu blij van. Top mentaliteit! Deze mentaliteit volhouden en he niet gek laten maken door anderen dan kom je er wel !!

Comments are closed.