Zivkovic misschien niet bij Dnipro Dnipropetrovsk – Ajax

0308ajax-excelsior_viergever_zivkovic

De assist die Richairo Zivkovic in het duel tegen Excelsior gaf welke het winnende doelpunt opleverde en zijn afgekeurde doelpunt, zijn wellicht niet genoeg voor een selectieplaats tegen Dnipro Dnipropetrovsk.

‘Ik weet dat Arek Milik en ook Kolbeinn Sigthórsson weer bijna fit zijn. Misschien ga ik woensdag daarom niet mee naar Oekraïne voor de wedstrijd tegen Dnipro Dnipropetrovsk.’ vertelde de spits tegen het ANP.

‘Het is moeilijk om in korte tijd te laten zien wat je kunt. Maar gelukkig gaf ik die assist op El Ghazi. Later werd mijn treffer wegens buitenspel afgekeurd. Maar ik heb me laten zien. Ik moet iedere kans grijpen’ vervolgt Zivkovic. Of het genoeg was om Frank de Boer Richairo op te laten stellen blijft de vraag.

Bron: Soccernews

Related posts

39 Comments

          1. Remco425

            Klopt, maar het is geen Nederlandse stad en dasrbij is dit vsn de UEFAZ site gehaald

      1. Remco425

        Dnipro Dnipropetrovsk is het trouwens ook in het Oekraïens, dus de officiële benaming. Blijkt dus dat die achterlijke Nederlanders het weer zonodig anders moeten schrijven 😉

  1. FdB=Ajax

    Ik snap het wel dat Frank hem zo rustig brengt.. Je zag gisteren toch ook weer dat hij echt rare keuzes maakt. Natuurlijk is hij wel belangrijk met die assist, maar ik snap die hele hype om hem niet. Hij moet nog heeeel veel leren

    1. f-side64

      nou of siggi zo geweldig is en Kishna loopt er ook soms bij of hij al de grote man is

      1. Geroldkohlen

        ik ben het helemaal eens met jou zivko kan je beter hebben dan siggi, ik vind gewoon dat hij met zivko moest starten tegen excelsior. als spits word je altijd eerst afgerekend op je goals, als je dan zivko zijn statistieken bekijkt scoort hij gewoon ongelooflijk veel. maar je miet hem laten starten. het feit dat hij in zijn inval beurt een belangrijke assist geeft en een goal maakt dat afgekeurd word zegt wel iets over zijn scherpte en doel gerichtheid. en dat heeft siggi totaal niet!!

    2. Remco425

      Hij is sowieso beter dan Sigi, dus neem hem iig mee naar Dnjepropetrovsk, ook al speelt hij misschien niet. Milik is uiteraard 1e spits, laat Zivko donderdag 2e spits zijn. Dan leert hij veel meer en sneller dan nu.

      1. FdB=Ajax

        Ben het wel met je eens dat Zivkovic zich veel sneller gaat ontwikkelen als hij bij het eerste zit, en daar ben ik dus ook wel een voorstander van.
        Maar om te dat hij sowieso beter is dan Sigi? Hmm dat weet ik niet

        1. f-side64

          Ja hij is jonger en scoort ook gewoon meer en hij is vooral technischer in de kleine ruimte dan die ijs pegel

    3. Jojik98

      Hij wilt zich heel graag bewijzen om nog meer kansen te krijgen, maar hij wou gisteren gewoon iets te graag wat beter is in tegenstelling tot andere jongens in het team die er soms te makkelijk over denken. ik vond dat Ajax gisteren wel beter ging spelen toen sinkgraven en zivkovic erin kwamen. Serero vond ik erg zwak terwijl hij meestal een van de beste is. Maar zivkovic komt er wel

  2. hammer5681

    djepr zal fysiek spelen dus kun je beter met Milik of Siggi spelen. Maar als 1 van 2 het niet haalt moet Zivkovic wel mee

    1. f-side64

      zal wel aan mij liggen maar zo krijgt ziv nooit of voorlopig niet de Door frank gewenste ervaring als je hem maar blijft opstellen in jong ajax.

    2. Remco425

      leuk dat Sigi fysiek sterker is, maar voor de rest is hij totaal nutteloos

  3. JackattackAfca

    Vergeet niet dat dat ventje net 18 is en eigenlijk nog niks heeft gepresteerd. Laat hem maar rijpen bij jong Ajax. Het heeft gewoon tijd nodig. Litmanen stond er ook niet gelijk en zo zijn er nog vele. Geduld en rustig brengen. Zijn tijd komt echt nog wel!

    1. f-side64

      pardon jackattack afca wat heeft leeftijd er mee te maken hou oud/jong is siggi en wat heeft hij tot nu
      toe gepresenteerd bij ajax in die tijd dat hij al speelt die belangrijke doelpunten had ziv wellicht ook gemaakt.

    1. SchweizerAjaxfan

      nope nummer 14 was 17 bij zijn debuut in Ajax1. Hij tekende in April 1963 zijn eerste contract op 16 jarige leeftijd, en maakt pas in november 1964 zijn debuut

  4. fafieanie

    hem niet meer bij jong ajax laten spelen. geef hem speelminuten bij t eerste zo kan hij weer deze competitie in zijn benen krijgen. Laat stoffel siggi maar daar zijn tijd uitzitten.

  5. Still52years4Ajax

    Zo inmiddels is Zivco in zekere zin al vergeleken (in welke vorm dan ook) met Zlatan en onze Johan zelf. Geviel voor humor is hier zeker. De schaduw van deze spelers is voorlopig nog teveel voor deze jongen. Technisch hart van Ajax incl. Frank doen het prima met hem.

    1. fjonkman

      Zivko kun je toch niet vergelijken met Zlatan?? Alleen fysiek zit er een wereld van verschil in. Zivko moet hoe dan ook meer body krijgen. Hij is nog zo iel..

  6. Still52years4Ajax

    Er was verleden jaar een Volendammer die heel veel scoorde in de eerste divisie. Nu speelt hij in de ere divisie en hoeveel heeft hij er in liggen? Heel weinig. Laten we scoren in de eerste divisie nu niet gaan vergelijken met scoren op een hoger niveau. Dat is echt je reinste flauwekul

    1. fjonkman

      Mee eens, je hoeft Zivko niet meteen de hemel in te prijzen omdat ie er 15 inschopt in de JL, maar dat ie talent heeft moge duidelijk zijn. Ik zou hem wel meenemen, hij kan deze ervaring goed gebruiken.

Comments are closed.