Ajax bevestigt: Lasse Schöne tekent twee jaar bij

0301psv-ajax_elghazi_schone

Ajax en Lasse Schöne hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2015, zo bevestigt Ajax via de officiële website. De nieuwe en verbeterde verbintenis heeft een looptijd van twee jaar, tot en met 30 juni 2017. Schöne kwam in de zomer van 2012 transfervrij over van NEC Nijmegen. Hij maakte op 5 augustus 2012 zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal PSV – Ajax (4-2). Tot nu toe speelde de Deen 115 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, hij scoorde daarin 31 doelpunten.

Frank de Boer is verheugd: ,,Ik ben blij dat hij bij Ajax blijft. Lasse heeft vanaf zijn komst bewezen een belangrijke speler voor ons te zijn. Zijn kwaliteiten zijn alom bekend en ook zijn ervaring is voor ons erg van belang. Hij weet hoe we werken, hoe we willen spelen. Eigenlijk is hij gewoon deelgenoot van waar we hier mee bezig zijn. We weten zeker dat hij ook na dit seizoen van waarde kan zijn voor Ajax, vandaar dat we met hem door wilden. Hij wilde zelf ook graag blijven, dus dat is mooi.”

Ook Schöne zelf geeft aan blij te zijn dat de verlenging van zijn contract nu een feit is: ,,Ik ben hier heel blij mee. Het is geen excuus dat het de laatste weken minder ging, maar je loopt er toch mee rond. Nu is de toekomst duidelijk. De afgelopen tijd was er wel veel interesse, maar geen enkele club vond ik mooi genoeg. Ik heb het hier bij Ajax naar mijn zin. Ik ben ze heel dankbaar dat ze me 2,5 jaar geleden transfervrij van NEC hebben overgenomen, dat was toch een gok. In de afgelopen jaren heb ik een fantastische tijd gehad met twee kampioenschappen. Ik wil deel uit blijven maken van deze groep. Er zit veel rek in dit team. Dat de sterkhouders een doorlopend contract hebben, maakt het iets makkelijker om de beslissing te nemen te blijven. Het wordt alleen maar spannender en leuker, want dit team kan veel bereiken.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

32 Comments

  1. spellingkontrole

    Mooizo
    Ervaring
    Opstelling: kishna Milik el ghazi
    Schone serero Klaassen
    Of middenveld met: singraven Klaassen bazoer of wat je dan ook maar wilt
    Riedewald viergever Veltman v rhijn cillessen.

    1. Remco425

      ach hij was ook gratis binnen komen lopen, dus dat zou geen verlies zijn. Daarbij, we hebben geld zat, maak me meer zorgen om de kwaliteit van de selectie dan een miljoentje meer of minder

  2. afcabass

    Mooi dan kunnen we hem deze zomer voor paar miljoen verkopen en echte ervaring halen. Ben nog altijd geen fan van hem.

      1. afcabass

        Die traptechniek van Schone is heerlijk dat geef ik toe, maar of hij nu voorin of op middenveld staat, maakt voor mij niet uit. Vind hem altijd zo traag in zijn handeling, kan geen actie maken en, dat is meer van de laatste paar maanden, erg gemakzuchtig komt hij over

  3. Ajacied1999

    Mooie zaak, ik verwacht niet dat hij altijd in de basis zal spelen maar zo’n speler heb je nodig in je selectie.

  4. fafieanie

    Vroeger was de meest ervaren speler bij je club een speler die de het voortouw nam die de penalty,s nam die de bespreking met de trainer had of als er ruzie was. Aanvoerder wie heeft hier een idee bij? voor ajax ik zal een hind geven schone? of veltman?

    1. Geroldkohlen

      eigenlijk geen van beide, type dat jij beschrijft hebben we nog niet, tenzij je een type nigel de jong zou halen

  5. creutz1977

    denk dat het super is dat er een basis is.. dragende spelers die graag iets moois willen opbouwen en ook graag voor ajax willen blijven spelen… hoop dat dit een mooi voorbeeld is voor Kishna en dat hij ook is wat meer trots mag tonen en dat hij graag bij ajax wil blijven ipv steeds die irritante zaakwaarnemer van hem die steeds loopt te brallen… kijk nu al uit naar de jaren die gaan komen!!!

  6. Hazez

    Nu milik nog vast leggen en een ervaren verdediger erbij en dan komt het goed volgend seizoen

  7. B4ajax4ever

    Mooi dat die heeft bijgetekend , nu hoop ik alleen dat de boer hem wel gaat gebruiken op het middenveld. Volgend seizoen gewoon weer kampioen .

  8. Jackson

    Gelukkig dat hij had bijgetekend, vanaf de Graafschap zei ik al dat het een speler was die bij AJAX past !!!!

  9. Mooi

    Hij heeft altijd al gezegd dat hij wiel blijven en dat doet hij dan ook grote klasse hij is meer dan toe gevoegde waarde

  10. Mokumertje020

    Kisna die egoistische stijve hark hij speelt totaal niet samen hij doet een beetje denken aan ebicilio kisna wil er ook helemaal niet voor werken het moet allemaal maar aankomen waaien daar heb je als ajax niks aan gewoon verkopen die handel doe daar maar een fanatieke speler schöne kan daar ook prima

  11. neslopu

    Hehe dat heeft lang geduurt!! Blij dat deze held blijft!! Zondag heeft hij zijn waarde weer laten zien!!!

Comments are closed.